GÖZDEM.

Kızlar çok ağır şeyler yazmıyor musunuz? Yanılıyorsanız çok büyük ah alırsınız,biraz kendinizi karşı tarafın yerine koyun.

umarım yanıl-MI-yorumdur ama.zira genç bir insanın vefat etmesinden çok,konunun fake olmasını tercih ederim.ama konuda ki tutarsızlıkları,bir tek ben mi görüyorum allahaşkına...(yazı karakterine değinmiyorum bile,buna cevap olarak,aynı evde 5 yıl yaşadık demiş ama yazı karakterinin benzemesi ne alaka.

Herkesin tepkisi, acısını yaşama biçimi farklı.
Gelip yazmış olabilir, sıcağı sıcağına tepkileri de donuklaşmış olabilir, anormal bir şey yok.

Konu hassas, "ya gerçekse"yi ön planda tutmak gerek.

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.

umarım yanıl-MI-yorumdur ama.zira genç bir insanın vefat etmesinden çok,konunun fake olmasını tercih ederim.ama konuda ki tutarsızlıkları,bir tek ben mi görüyorum allahaşkına...(yazı karakterine değinmiyorum bile,buna cevap olarak,aynı evde 5 yıl yaşadık demiş ama yazı karakterinin benzemesi ne alaka.
Tabiki bir insanın vefat etmesindense fake olması daha iyi,şükürler olsunki doğru değilmiş deriz hepimiz. Ama tutarsızlıklara bakmak yerine doğruluğunu kabul etmemiz lazım.Yazan kişi ne haldedir bilemeyiz

Evet.esimle vedalasiyorum.cunku ondan kalan onun yazdigi son satirlar.bana surekli anlattigi vr benim durmadan yeter artik ne var bu kadar ilggini ceken sey diye diye onu zaman zaman incitmeme sebep olan yazilarini okuyorum.ben onu bazen incitmiste olsam hep mutluymus burada.benden de bahsetmis arasira..onun agzindan bana hic soylemediklerini okudum..sikayette etmis bazen bazende sevmis..eger ben bu gece telwfonunu alip buradA olmasaydim sabaha kadar ben nasi tahammul edebilirdim bilemiyorum.kimse yasamasin dilerim boyle aciyi..ariyorsunuz, ona ait ondan kalan birseyler ariyorsunuz ve buldugtunuzda yureginizdeki aciya bir damlada olsa bir anlikta olsa teselli dusuyor.cunku gercekten seviyordu burayi.gercekten sorunlara uzuluyor anlatiyordu.ve bende son kez onemsedigi yerde neden olamayacagini duyurmak istedim. Onun cok kullandigi laftir bir varmıs bir yokmus lafi..ölüme bagliydi.her sornda her dertte ölümden yakinirdi..üzülüpte hayati durarak dinlenerek yasamaa degmez hicbirsey ne varsa en guzelinden yasamak yasatmak lazim.gun gelecek sonsuza kadar duraksamak icin bolca zamanimiz olacak o zaman istedigimiz kadar sessiz kalma hakkimiz olacak derdi.o zamanlar ya nerden buluyorsun bu laflari derdim.ama o hakli cikti.her zamanki gibi hakli cikti. ve bugun hesabi nasil kapatiliyorsa bir seklde kapatacagim ve esini kaybetmis bir adam olarak sizden sadece duanizi istiyorum..inanin yargilanacak gucte degilim.o benim esim ve ben esime karsi yapmam gereken ne varsa buradan baslayarak yapacagim. Su an metanetli omamin tek sebebi ona ait ondan kalan bir noktada olmam.bundan sonra burada ne yazik ki olay kapanacak ve ben gerceklerle yuzlesecegim.herkes hayatina devam edecek. Gözde usulu mesajima son vermem gerekirse HAYAT ÇOK KIYMETLI, COOK GUZEL..VE BIZ YASAMAK ICIN SECILMIS INSANLARIZ.SECILMIS INSANLAR HER ZAMAN GUCLU OLUR.. GUCUMUZLE SEVDIKLERIMIZI SARMALAYIP BIZI ÜZEN NE VARSA ARDIMIZDA BIRAKMALIYIZ.sevdiklerinizin kiymetini bilin.onlara öf bile demeyin sevin.. gün gelir benim gibi pşmanliktan kivrana kivrana kendinizi yersiniz

Telefon sag cikmadi.misafirlerimizi yolcu etmek icin eslik etmek adina cikmistik yola.isiklari bild kapatmadan hemen doneriz diye.umarim tatmin olmussunuzdur. Hesap kapatilabilir mi sanirim sahtekarlik yapildigi suphesi altinda kalmak Gözdemin istemeyecegi seydi.baktim fakat bulamafim.nereden kapatildigini veya donduuldugunu.geceden beri burada olup esimden kalan kucul yazilari okumak beni bir nebze teselli etti tesekkurler herkese.ama sanirim bu kadari yeter cunku sahtrkarlik zanni altinda kalmasini istemiyorum.
ben size inanıyorum. bir insanın bunu yapacak kadar kötü olacağını düşünemem. hesabınızın kapatılması için adminlere haber vereceğim. Allah sabır versin. sabah sabah ağğladım okudukça. çok zor. çok. nur içinde yatsın gözdeniz.

Arkadaşlar doğru olmama ihtimalini kenara bırakmak gerek bence. Zira sanmıyorum öldü deyip bizi kandırmanın makul bir yanı olsun. Kime ne faydası olur?
Evet eşler girip yazdı dönem dönem olaylar başka yerlere gitti vs ama bu hassas bir konu gerçekten. Benimde aklima ilk etapta 'eşi girmesini istemiyor herhalde'diye bir düşünce geldi ama sonra duşüncemden utandım. Tekrardan başınız sağolsun beyefendi. Sabırlar diliyorum.

Tesekkur ederim dualariniza..
Ilgilenilirse sevinirim. Hesabini kapatmak derinden etkiliyor sanki onu silecekmisim gibi.Ama sanirim en dogrusu bu

X