Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çok ağır şeyler yazmıyor musunuz? Yanılıyorsanız çok büyük ah alırsınız,biraz kendinizi karşı tarafın yerine koyun.
Tabiki bir insanın vefat etmesindense fake olması daha iyi,şükürler olsunki doğru değilmiş deriz hepimiz. Ama tutarsızlıklara bakmak yerine doğruluğunu kabul etmemiz lazım.Yazan kişi ne haldedir bilemeyizumarım yanıl-MI-yorumdur ama.zira genç bir insanın vefat etmesinden çok,konunun fake olmasını tercih ederim.ama konuda ki tutarsızlıkları,bir tek ben mi görüyorum allahaşkına...(yazı karakterine değinmiyorum bile,buna cevap olarak,aynı evde 5 yıl yaşadık demiş ama yazı karakterinin benzemesi ne alaka.
ben size inanıyorum. bir insanın bunu yapacak kadar kötü olacağını düşünemem. hesabınızın kapatılması için adminlere haber vereceğim. Allah sabır versin. sabah sabah ağğladım okudukça. çok zor. çok. nur içinde yatsın gözdeniz.Telefon sag cikmadi.misafirlerimizi yolcu etmek icin eslik etmek adina cikmistik yola.isiklari bild kapatmadan hemen doneriz diye.umarim tatmin olmussunuzdur. Hesap kapatilabilir mi sanirim sahtekarlik yapildigi suphesi altinda kalmak Gözdemin istemeyecegi seydi.baktim fakat bulamafim.nereden kapatildigini veya donduuldugunu.geceden beri burada olup esimden kalan kucul yazilari okumak beni bir nebze teselli etti tesekkurler herkese.ama sanirim bu kadari yeter cunku sahtrkarlik zanni altinda kalmasini istemiyorum.