GÖZDEM.

Anladigim kadariyla cok sevmissiniz....bu surec sizin icin zor gecebilir ...o yuzden profesyonel yardimla belki daha kolay atlatirsiniz.......cok da yalniz kalmayin ailenizle zaman gecirin....allah yardimciniz olsun tekrardan.....

Sevdim cok sevdim izahi olmayacak kadar cok..cunku karim dunya uzerinde olabilecek en tatli kadindi, en iyi kalpli, en kibar, en narin, en anlayisli, en sevgi dolu.. tüm enler onun.. Aile ile gecirilecek zamanda ona ihanet olacakmis gibi geliyor.sanki unutupta hayata donmusum gibi. Ama sanirim benim yardim almam gerek su an inanilmaz sakinim icim bombos..ama yarin ne olacak nasil hissedecek bilmiyorum

Başınız sağ olsun. Keşke gerçek olmasa. İnsanın sevdiğini kaybetmesi çok zor olsa gerek. Sabır diliyorum.

( allah hiç kimseye sevdiğinin ölümünü yaşatmasın..

Başınız sağolsun, allah sabır versin. İnanılmaz üzüldüm, nicki dikkatimi çekerdi hep

Tanimasamada cok uzuldum gercekten allah rahmet eylesin bu cok aci allahim bizi eslerimizle bereber olmeyi nasip etsin allah size sabir versin

Başta olmamış gibi gelir hatta uzulmeye bile mecalin olmaz. Ama o ilk şoku atlattiktan sonra asil darbe gelir. Yalniz olmamakta fayda var su an gercekle hayal arasındasiniz. Basiniz sagolsun iyiler cok yaşamaz.

Nickinden tanıyodum kıyamam cok uzuldum burda herkes birbirini sevıyo inanılmaz bir bağ olusuyo ..allah rahmet eylesin size sabır diliyorum

sizde eşiniz gibi cümleleri iki noktayla ve boşlukla tamamlıyorsunuz, acınız taptazeyken konu açabiliyor ve profılde mesaj yayınlayabiliyorsunuz.

ne diyelim allah güç versin eşinizin sağ çıkamadığı kazadan telefonu sağ çıkmış!

inşallah doğru değildir. geberirim meraktan şimdi ben üf Beyefendi siz bu siteyi kullanmayı nereden biliyorsunuz?

Ben de takıldım bunlara. Yazı stili, noktalama aynı. Bir de daha yeni vefat etmiş aybal ve aile eşini yalnız bırakmış hiçbir sey olmamış gibi.
Doğru oldugunu dusunmek istemediğim için kendimce fake olduguna dair işaretler de arıyor olabilirim ama bilemedim.
Doğruysa da sabırlar diliyorum ne diyeyim.

aynen inanmadım ama konu da öyle hassas ki ne düşündüğünü açıkça yazamıyor bile insan.
%99 doğru olmadığına eminim ama işte konunun hassaslığı ve o %1 lik kısım.

aynen canım güzel tespit ve inş fakedir gerçek değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…