Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşi de kazadan sonra konuşabiliyormuş,iç kanama geçirmişarabada siz de yok muydunuz? nasıl kurtuldunuz? şu an gayet iyisiniz sanırım.
Kazada gozdede sağ çıkmış, bişey in var mı demiş, iyiyim demiş. Meğer iç kanama geçiriyormus kurtaramamislararabada siz de yok muydunuz? nasıl kurtuldunuz? şu an gayet iyisiniz sanırım.
zan altında kalan eşiniz değil ki sizsiniz ama ben nedense her ikinizin aynı kişi olduğunu düşünüyorum.Bakin ben esimin zan alrinda kalmasini istemiyorum!
Sadece deger verdigi bir konuda tamda ona en ihtiyacim oldgu anda hem onun icin hemde kendim icin bulundum.
Kaza buyuk bir kaza degildi.esimjn tarafindan darbe aldik ve fiziken bir hasar olmasada ic kanama sebep oldu gitmesine.
Umari aydinlanmissinizdirv
Ve umarim bunu asla yasamazsiniz.
Hoscakaln!
Erkeklere yasak mi hat5a mi yapiyorum bilmiyorum ama ben burada olmak istedim sadece
Kimseyi aydınlatmak zorunda değilsiniz,sizin acınız çok taze ve burada ondan iz aramaya gelmişsiniz. Bırakın inanmayan inanmamaya devam etsin. O okypete belki konuyu kapatabilir.Eşinizi seven arkadaşları zaten profil sayfasından yazacaktır.Herkese bir şeylerin gerçekliğini ispat etmek çoook zorBakin ben esimin zan alrinda kalmasini istemiyorum!
Sadece deger verdigi bir konuda tamda ona en ihtiyacim oldgu anda hem onun icin hemde kendim icin bulundum.
Kaza buyuk bir kaza degildi.esimjn tarafindan darbe aldik ve fiziken bir hasar olmasada ic kanama sebep oldu gitmesine.
Umari aydinlanmissinizdirv
Ve umarim bunu asla yasamazsiniz.
Hoscakaln!
Konuyu kapatabilirsziniz. Tesekkur ederim. Sevdigi kisiler de sanirim profilindeki mesaji gordkten sonra hesap ta kapatilabilir.tesekkur ederim..inanmayanlarada dua edenlere de. Artik sanirim benim de veda zamanim.