GÖZDEM.

Konuyu kapatabilirsziniz. Tesekkur ederim. Sevdigi kisiler de sanirim profilindeki mesaji gordkten sonra hesap ta kapatilabilir.tesekkur ederim..inanmayanlarada dua edenlere de. Artik sanirim benim de veda zamanim.

dün ölen gencecik bir insanın bugün hala birsürü taziyeye geleni olur. siz nasıl bir yerde yaşıyorsunuz ki böyle yalnız başınıza aklınıza en son gelmesi gereken bir platformda kadınlarla yazışıyorsunuz?

ne yazacağımı bilemedim..
çok şaşkın ve üzgünüm.
başınız sağolsun.
rabbim sabır versin.

Bakin ben esimin zan alrinda kalmasini istemiyorum!
Sadece deger verdigi bir konuda tamda ona en ihtiyacim oldgu anda hem onun icin hemde kendim icin bulundum.
Kaza buyuk bir kaza degildi.esimjn tarafindan darbe aldik ve fiziken bir hasar olmasada ic kanama sebep oldu gitmesine.
Umari aydinlanmissinizdirv
Ve umarim bunu asla yasamazsiniz.
Hoscakaln!

nasıl ya Aybalıma ne olmuş biri yalan desin gerçek değil desin inanmak istemiyorum bu konuya ben nasıl ölür nasıl olabilir böyle birşey çok üzüldüm sabah sabah nasıl moralim bozuldu çok seviyordum ben onu :KK43:

Sadece deger verdigi bir konuda tamda ona en ihtiyacim oldgu anda hem onun icin hemde kendim icin bulundum.
Kaza buyuk bir kaza degildi.esimjn tarafindan darbe aldik ve fiziken bir hasar olmasada ic kanama sebep oldu gitmesine.
Hoscakaln!
zan altında kalan eşiniz değil ki sizsiniz ama ben nedense her ikinizin aynı kişi olduğunu düşünüyorum.
deminki mesajimda da belirttim. her ikinizin de mesaj yazış tarzlarınız aynı.
ayrıca hoşçakalın! dan sonra ki ünlem işareti çok agresif değil mi?

Hoscakaln!
Kimseyi aydınlatmak zorunda değilsiniz,sizin acınız çok taze ve burada ondan iz aramaya gelmişsiniz. Bırakın inanmayan inanmamaya devam etsin. O okypete belki konuyu kapatabilir.Eşinizi seven arkadaşları zaten profil sayfasından yazacaktır.Herkese bir şeylerin gerçekliğini ispat etmek çoook zor

Üzülmeyin hanımlar, Gözde Deren diye biri yok, gerçek kimliği başka, bu öldü denilen hanımefendi ölmedi, içiniz rahat olsun, boşuna gözyaşı dökmeyin. Yazık ki ölümü kullanarak yapılan kötü bir şaka deyip Geçmek zorundayız ama bu hanım artık bu siteye ağzıyla kuş tutsa giremez.

X