- Konu Sahibi gozdegozdeg
-
mutlu olmana cok sevindim canım 2 ay sonraa fena bomba gibi olcaksın tecrübeyle sabither gecen gün daha doğallaşcakk ve süper olcak
Her renk al tabi canım beniiiiiim bu senin hakkınbende sabah akşam iç çamaşırlarına bikinilere bakar oldum.. Müthiş bi duygu. Her geçen gün güzelleşiyorlar.
tatlim ne yaptin oldunmu ameliyat.
hahahahahah ayyy hiç gulecegim yoktuuuuu kesin beni bayıltırlardı demişin ya
Ahahah ah Arzuum senin gibi birini de bayıltmak istedilerse biz ne yapalıım
inşallah daha çok mutlu olursun hepsinin artık sana çok yakışacağından eminimbekle bizi deniz kumsal plajj
Tabi yaa..Ben hayırr daha büyükkk,en büyükk,büsbüyük diyerekten çeneme vurmuş vaziyette cırcırcır..konuşuyorum..Doktor anestezi doktoruna dönüp
-Bas narkozu...Bayıltın. Derdi hemen...
Fıstıkk..Hoşgeldin yahu.Bak ihmal ediyorsun forumu,bizleri olmuyor ama hee...Nasılsın bakalımm,nasıl gidiyor anlat.Gelişmeleri sonucu büyük bir merakla bekliyoruz ona göre,kaybolma sakın biryerlere.. Fotoo.....
Valla benim gibi taş,hoşsohbet bir hatunu bayıltmak istediler valla ama ben izin vermedim sonuçta
Ben yazı bekleyemeyeceğim. İki hafta sonra alışverişe çıkıp bikiniler alırım yeehhuuu
canım bana cc leri konuşurken sende yarı oturur pozisyonda olcaksın göreceksin denicez direk birini takmıcaz demişti doktor, anlamadığım için sormadım rezil olurum diyebelki yanlış anlamışımdır dedim, ama dün netten araştırdım, göğüs çevresini uyuşturuyorlarmış sadece kimse olmamışsa korktum şimdi bide kas zarı altı uzun sürüyormuş zaten
Ben yazı bekleyemeyeceğim. İki hafta sonra alışverişe çıkıp bikiniler alırım yeehhuuu
çok keyifli olacağına eminimtadını çıkar boyun uzunsa mayokinilerle taş gibi olursun valla
Boyum uzun değil ama yinede alacağım canıım . Sende al bu yaz plajlarda memişlerimizlee salınırıııız
Ben hiiç ihmal etmek istermiyim seni , forumu.. Ben çok iyiyim en ufak ağrım yok. Sadece dikiş izlerim nadiren kaşınıyor. Hala çok sertler haliyle çok yeniler 15. gün masaja başlayacağım. Hiç bir sorunum yok şükür. Tek sorunu iç çamaşırı modeli ,rengiAllah herkesin başına böyle sorunlar versiin inşallah..
Oldu fıstıgım oldu..Hemde turp gibi MAŞALLAHH...
Maşallah canım,ne güzel ameliyat sonrasını rahat geçirmen üstelikte kas altı yöntemiyle ameliyat olmana ragmen...Sana kocamann bir MAŞALLAHH... Dikiş yerlerinin kaşınması normal,doktorum bana dikiş yerleri için mavi Bephanthene krem vermişti.Kullanabilirsin sende çok iyi geliyor tavsiye ederim.O sertligi gerginligi alacaktır Masajla beraber gögsünün yumuşama devresinede geçmiş olacaksın,ne güzel..Yaza hazır dolgun memişli bir hatun olarak salınacagız plajlarda
Ayol tek sorunumuz iç çamaşır modelleri renkleri olsun yahu...Boynerin iç çamaşır reyonunda o kadar çeşit,model varki çok çok begeneceksin.Hatta hangisini alsam,hepsi çok güzel oldu diyip sıraya koyacaksın Hadi bakalım,iyileşte artık foto ekle..
gercektenmi bak buna cok sevindim iste kac cc insallah buyuk koymustur.ben buyuk seviyom diye herkes i kendim gibi saniyorumdacok sevindim ya
Arzumcum sana da kocamaaan bir teşekkürleeerinan bende anlayamadım demekki dayanıklıymışım doktor bana da dikiş yerleri için bi krem verdi tretindi sanırım. Kbuklarda yavaş yavaş düşüyor. Yarın masaja başlayacağım 1-2 haftaya gelsin fotooolaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?