gozdegozdeg Meme Estetiği Ameliyatı

bekliyoruz bakalım bende seneye yazın yaptırıyorum inss DD

bekliyoruz bakalım bende seneye yazın yaptırıyorum inss DD

seneye seneye yazın? canım şimdiden sabır diliyorum. çok varmış daha... benim gibi yıllar yıllar nedensiz ümitlerle dolduysan fakat çareyi yıllar sonra keşfetme gibi bir durumun olmadıysa, güzel!
bol şans!

Canım benim...Kremini düzenli kullan o zaman,dikiş yerlerinin daha hızlı iyileşmesini,gerginligini alacak...
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman foto koy tatlım.Ameliyatını oldunya,mutlusunya ....biz bekleriz seni

ee şöyle ben daha 17 yasındayım ve 18 yasında yaptırmaya karar verdim :) seneye yazın

ee şöyle ben daha 17 yasındayım ve 18 yasında yaptırmaya karar verdim :) seneye yazın

oooooo süpermiş canım. çok sevindim gencecik olduğuna. benim gibi, bu göğüssüzlük acısını yıllarca çekmeyecek olmana. umarım istediğin güzellikte göğüslere kavuşursun.

Gözdecim çook geçmiş olsun. 2 Mayıs'ta ben de Zühtü hocaya kasaltı tekniğiyle göğüs büyütme ameliyatı olucam. Dilerim ben de senin gibi hafif ağrılarla atlatırım. Ameliyata giderken yanımda götürmek için önden düğmeli- fermuarlı pijama dışında ekstra şunu da götür diyeceğin bir şey var mı? Sevgiler

canım sende bizim doktora zühtü beye olacaksın cok sevindim senide aramızda görcez iyi bi karar vermişsin..korkulacak bişey yok ilk 3,4gün sıkıntı cekersin ondan sonra herşey düzelir ..ameliyatan cıkınca yanına sadece önden fermuarlı şeyler koy kolay cıkarıp giyeceğin ve birazda kalın bişeyler götür cıkınca cok üşüyeceksin cünki başka bişeye gerek yok senin gününde az kalmış heyecan vardı sende şimdi inş hayırlısıyla olup aramıza dönersin

Ank32'cim merhabalar, ilgine çook teşekkür ederim. İlk önce iş yoğunluğundan birşey anlamıyordum ama şimdi yaklaştıkça heyecanda başladı. Cumartesi ebat ve ayrıntılar konusunda konuşucam. Biraz üst kısmı dolgun istiyorum benim göğüslerim 50 cc kadar ee çocukta emzirince içi de boşaldı. Şimdi 340 cc civarı düşünüyorum. Bakalım cumartesi netleşecek...

hoş geldin aramıza. umarım istediğin biçimde ve büyüklükte güzel göğüslere kavuşursun.
ank da ankara temsilcimiz gibidir sağolsun. burada herkes hangi şehirde olursa olsun yardıma koşar. aynı ilde olunca da haliyle destek verme oranı artıyor.

Son düzenleme:
Yaprak4 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım herşey hepimizin dilediği gibi olur. Evet Ank32 bana büyük bir güç verdi. Zühtü Demir'e karar vermemde çok etkili oldu. Geri sayım başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…