- Konu Sahibi gozdegozdeg
Gözdeden hala ses yok galiba arkadaşlar. Bir bilgisi olan varsa cevap versin.. Gözde inşallah iyisindir.. Bir ses ver bize...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ank32'cim merhabalar, ilgine çook teşekkür ederim. İlk önce iş yoğunluğundan birşey anlamıyordum ama şimdi yaklaştıkça heyecanda başladı. Cumartesi ebat ve ayrıntılar konusunda konuşucam. Biraz üst kısmı dolgun istiyorum benim göğüslerim 50 cc kadar ee çocukta emzirince içi de boşaldı. Şimdi 340 cc civarı düşünüyorum. Bakalım cumartesi netleşecek...
Yaprak4 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım herşey hepimizin dilediği gibi olur. Evet Ank32 bana büyük bir güç verdi. Zühtü Demir'e karar vermemde çok etkili oldu. Geri sayım başladı.
Gözdecigimm....Aramıza döönn....
ben de merak ettim gözdeyi arkadaşlar ya uzun zamandır girmemiş foruma inşallah iyidir.
Arkadaşlar kusura bakmayın teyzemi kaybettim cevap yazamadım. Ben iyiyim hiç bi sıkıntım yok. Masaj yapıyorum yumuşadılar bayaa gün geçtikçe daha da kendimden bi parça gibi hissediyorum
Arkadaşlar kusura bakmayın teyzemi kaybettim cevap yazamadım. Ben iyiyim hiç bi sıkıntım yok. Masaj yapıyorum yumuşadılar bayaa gün geçtikçe daha da kendimden bi parça gibi hissediyorum
Gözdecim başın sağolsun Allah sabırlar versin öncelikle. Önerilerin için teşekkür ederim. Yaklaşık 15 saat sonra artık memişliler kervanına katılıcam inşallah. Evet narkozdan çok zor ayılıyorum. İnan beni korkutan ilk şey o diğeri de kollarımı kullanamayacak olmam. Birşey daha sormak istiyorum: Kaç gün kendi kendinize yatıp kalkamıyorsunuz? Bir de sizin göğüsleriniz kaç cc idi yapılmadan önce ? 325 ile 345civarı arasında kaldım. 345 büyük olur mu diye korkuyorum...
Gözdecim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için iyi geceler...
Başın sagolsun Gözdecigim.Allah geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versin.Foruma giremeyince acaba senin başına birşeymi geldi diye düşündüm bende.İyi olmana sevindim birtanem Zamanla daha çok dogallaşacaklar emin ol Öpüyorum çok
Yaprak4 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım herşey hepimizin dilediği gibi olur. Evet Ank32 bana büyük bir güç verdi. Zühtü Demir'e karar vermemde çok etkili oldu. Geri sayım başladı.