• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gozdegozdeg Meme Estetiği Ameliyatı

Gözdeden hala ses yok galiba arkadaşlar. Bir bilgisi olan varsa cevap versin.. Gözde inşallah iyisindir.. Bir ses ver bize...

Ank32'cim merhabalar, ilgine çook teşekkür ederim. İlk önce iş yoğunluğundan birşey anlamıyordum ama şimdi yaklaştıkça heyecanda başladı. Cumartesi ebat ve ayrıntılar konusunda konuşucam. Biraz üst kısmı dolgun istiyorum benim göğüslerim 50 cc kadar ee çocukta emzirince içi de boşaldı. Şimdi 340 cc civarı düşünüyorum. Bakalım cumartesi netleşecek...

hadi bakalım hayırlısı olsun zühtü beyle konuş zaten o sana nasıl bi şekil ve büyüklük olacağını söyleyecektir senide aramızda görcez az kaldı heyecan yapma korkulacak bişey yok canım

Arkadaşlar kusura bakmayın teyzemi kaybettim cevap yazamadım. Ben iyiyim hiç bi sıkıntım yok. Masaj yapıyorum yumuşadılar bayaa gün geçtikçe daha da kendimden bi parça gibi hissediyorum

Yaprak4 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım herşey hepimizin dilediği gibi olur. Evet Ank32 bana büyük bir güç verdi. Zühtü Demir'e karar vermemde çok etkili oldu. Geri sayım başladı.

Senin adına çook sevindim. Zaten sütyeni hastanede giydiriyorlar sen rahat edeceğin kıyafetler getir kollarını zorlamamk için tabiki hırka giymen iyi olur. İnan bana tek sıkıntn narkozdan kaynaklanacak. Ben o kadar rahat atlattımki... İnş senin de öyle olur. Boyut konusunda da bana alabileceği en büyüğü takıldı. Küçük protez takıntısı olan doktorlardan değil . Geri sayım başlasıııın :)

ben de merak ettim gözdeyi arkadaşlar ya uzun zamandır girmemiş foruma inşallah iyidir.

İyi sayılırım canım.. Memişlerle aramda bi sıkıntı yok masaj yapıyorum yumuşuyorlar , doğallaşıyorlar küçülme de olmadı bütün şişler gitti kilo da verince vücudumla orantılı göğüslerim olacak inş.

Arkadaşlar kusura bakmayın teyzemi kaybettim cevap yazamadım. Ben iyiyim hiç bi sıkıntım yok. Masaj yapıyorum yumuşadılar bayaa gün geçtikçe daha da kendimden bi parça gibi hissediyorum

cnm hg başın sağolsun zor bir durum allahım sabır versin teyzene allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun inşallah dönmene sevindim :34:

Gözdecim başın sağolsun Allah sabırlar versin öncelikle. Önerilerin için teşekkür ederim. Yaklaşık 15 saat sonra artık memişliler kervanına katılıcam inşallah. Evet narkozdan çok zor ayılıyorum. İnan beni korkutan ilk şey o diğeri de kollarımı kullanamayacak olmam. Birşey daha sormak istiyorum: Kaç gün kendi kendinize yatıp kalkamıyorsunuz? Bir de sizin göğüsleriniz kaç cc idi yapılmadan önce ? 325 ile 345civarı arasında kaldım. 345 büyük olur mu diye korkuyorum...

Gözdecim başın sağolsun Allah sabırlar versin öncelikle. Önerilerin için teşekkür ederim. Yaklaşık 15 saat sonra artık memişliler kervanına katılıcam inşallah. Evet narkozdan çok zor ayılıyorum. İnan beni korkutan ilk şey o diğeri de kollarımı kullanamayacak olmam. Birşey daha sormak istiyorum: Kaç gün kendi kendinize yatıp kalkamıyorsunuz? Bir de sizin göğüsleriniz kaç cc idi yapılmadan önce ? 325 ile 345civarı arasında kaldım. 345 büyük olur mu diye korkuyorum...

Teşekkür ederim.. 5 gün kadar zorlanırsınız başka bi sorun olmaz. Benim ameliyat öncesi göğüs dokum hiç yoktu hatta üst taraf kaslı gibiydi derim de gergin. Bana doktor takabileceği en büyüğünü taktı 365 cc. Bence ccye takılmayın hem göğüs dokunuz var hemde deriniz esnek yani bence istediğiniz boyuta ulaşamamanız gibi bi engel yok . Bence Zühtü beye isteğinizi fotoğraflar üzerinden belirtin ve cup olarak ne ölçü istediğinizi söyleyin o kaç cc ile o boyuta geleceğini anlar. Korkmayın çok güzel olacak her şey :) umarım sorunsuz , sizi tatmin eden bir operasyon olur iyi akşamlar :)

Başın sagolsun Gözdecigim.Allah geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versin.Foruma giremeyince acaba senin başına birşeymi geldi diye düşündüm bende.İyi olmana sevindim birtanem :16: Zamanla daha çok dogallaşacaklar emin ol :34: Öpüyorum çok :54:

Başın sagolsun Gözdecigim.Allah geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versin.Foruma giremeyince acaba senin başına birşeymi geldi diye düşündüm bende.İyi olmana sevindim birtanem :16: Zamanla daha çok dogallaşacaklar emin ol :34: Öpüyorum çok :54:

Sağol Arzumcuum.. Desteğin için ayrıca çok teşekkür ederim. Seni seviyorum öpüyoruum :)

Yaprak4 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım herşey hepimizin dilediği gibi olur. Evet Ank32 bana büyük bir güç verdi. Zühtü Demir'e karar vermemde çok etkili oldu. Geri sayım başladı.

Arkadaslar dün saat 10:00'da ameliyata girdim. Saat 12:30 gibi odamdaydim. Yatıp kalkma dısında bir problemim yok şimdilik.verdiginiz destek ve bilgi için cok teşekkür ederim. Zuhtu beye ameliyat olan arkadaslar ameliyattan çıktığınızda göğsünuzun sekli nasıldı ? Gözüme cok sekilsiz görünüyor ?

Back