• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gozdegozdeg Meme Estetiği Ameliyatı

Her renk al tabi canım beniiiiiim bu senin hakkın :D bende sabah akşam iç çamaşırlarına bikinilere bakar oldum.. Müthiş bi duygu. Her geçen gün güzelleşiyorlar.

inşallah daha çok mutlu olursun hepsinin artık sana çok yakışacağından eminim :16: bekle bizi deniz kumsal plajj:52:

Ahahah ah Arzuum senin gibi birini de bayıltmak istedilerse biz ne yapalıım :D

Fıstıkk..Hoşgeldin yahu.Bak ihmal ediyorsun forumu,bizleri olmuyor ama hee... :4:Nasılsın bakalımm,nasıl gidiyor anlat.Gelişmeleri sonucu büyük bir merakla bekliyoruz ona göre,kaybolma sakın biryerlere..:34: Fotoo.....:24::34:
Valla benim gibi taş,hoşsohbet bir hatunu bayıltmak istediler valla ama ben izin vermedim sonuçta :9:

:9::9: Tabi yaa..Ben hayırr daha büyükkk,en büyükk,büsbüyük diyerekten çeneme vurmuş vaziyette cırcırcır..konuşuyorum..Doktor anestezi doktoruna dönüp
-Bas narkozu...:27:Bayıltın.:53: Derdi hemen...:27::27: :34:

Ay Arzuuum ne diyim sana.. Ne çok güldüm gözümden yaş geldi :D en sonunda karpuz kadar olurdu. Allahtan genel anestezi diye bişey var. Yoksa yazık doktorlarımıza:52:

Fıstıkk..Hoşgeldin yahu.Bak ihmal ediyorsun forumu,bizleri olmuyor ama hee... :4:Nasılsın bakalımm,nasıl gidiyor anlat.Gelişmeleri sonucu büyük bir merakla bekliyoruz ona göre,kaybolma sakın biryerlere..:34: Fotoo.....:24::34:
Valla benim gibi taş,hoşsohbet bir hatunu bayıltmak istediler valla ama ben izin vermedim sonuçta :9:

Ben hiiç ihmal etmek istermiyim seni , forumu.. Ben çok iyiyim en ufak ağrım yok. Sadece dikiş izlerim nadiren kaşınıyor. Hala çok sertler haliyle çok yeniler 15. gün masaja başlayacağım. Hiç bir sorunum yok şükür. Tek sorunu iç çamaşırı modeli ,rengi :27: Allah herkesin başına böyle sorunlar versiin inşallah..

canım bana cc leri konuşurken sende yarı oturur pozisyonda olcaksın göreceksin denicez direk birini takmıcaz demişti doktor, anlamadığım için sormadım rezil olurum diye :1: belki yanlış anlamışımdır dedim, ama dün netten araştırdım, göğüs çevresini uyuşturuyorlarmış sadece :53: kimse olmamışsa korktum şimdi bide kas zarı altı uzun sürüyormuş zaten :53:

arkadaşlar yazmış zaten. gulezel olmuş örneğin aynı yöntemle. korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum ben de.

Ben hiiç ihmal etmek istermiyim seni , forumu.. Ben çok iyiyim en ufak ağrım yok. Sadece dikiş izlerim nadiren kaşınıyor. Hala çok sertler haliyle çok yeniler 15. gün masaja başlayacağım. Hiç bir sorunum yok şükür. Tek sorunu iç çamaşırı modeli ,rengi :27: Allah herkesin başına böyle sorunlar versiin inşallah..

Maşallah canım,ne güzel ameliyat sonrasını rahat geçirmen üstelikte kas altı yöntemiyle ameliyat olmana ragmen...:nazar::nazar::nazar: Sana kocamann bir MAŞALLAHH...:nazar::nazar: Dikiş yerlerinin kaşınması normal,doktorum bana dikiş yerleri için mavi Bephanthene krem vermişti.Kullanabilirsin sende çok iyi geliyor tavsiye ederim.O sertligi gerginligi alacaktır :34: Masajla beraber gögsünün yumuşama devresinede geçmiş olacaksın,ne güzel..Yaza hazır dolgun memişli bir hatun olarak salınacagız plajlarda :21:
Ayol tek sorunumuz iç çamaşır modelleri renkleri olsun yahu...:52: Boynerin iç çamaşır reyonunda o kadar çeşit,model varki çok çok begeneceksin.Hatta hangisini alsam,hepsi çok güzel oldu diyip sıraya koyacaksın :34:Hadi bakalım,iyileşte artık foto ekle..:16:

Maşallah canım,ne güzel ameliyat sonrasını rahat geçirmen üstelikte kas altı yöntemiyle ameliyat olmana ragmen...:nazar::nazar::nazar: Sana kocamann bir MAŞALLAHH...:nazar::nazar: Dikiş yerlerinin kaşınması normal,doktorum bana dikiş yerleri için mavi Bephanthene krem vermişti.Kullanabilirsin sende çok iyi geliyor tavsiye ederim.O sertligi gerginligi alacaktır :34: Masajla beraber gögsünün yumuşama devresinede geçmiş olacaksın,ne güzel..Yaza hazır dolgun memişli bir hatun olarak salınacagız plajlarda :21:
Ayol tek sorunumuz iç çamaşır modelleri renkleri olsun yahu...:52: Boynerin iç çamaşır reyonunda o kadar çeşit,model varki çok çok begeneceksin.Hatta hangisini alsam,hepsi çok güzel oldu diyip sıraya koyacaksın :34:Hadi bakalım,iyileşte artık foto ekle..:16:

Arzumcum sana da kocamaaan bir teşekkürleeer :52: inan bende anlayamadım demekki dayanıklıymışım :D doktor bana da dikiş yerleri için bi krem verdi tretindi sanırım. Kbuklarda yavaş yavaş düşüyor. Yarın masaja başlayacağım 1-2 haftaya gelsin fotooolaaar :52:

gercektenmi bak buna cok sevindim iste kac cc insallah buyuk koymustur.ben buyuk seviyom diye herkes i kendim gibi saniyorumda:17:cok sevindim ya

Canıım aslında bende büyük seviyorum da bende hiç meme yoktu hatta üst taraf kas gibiydi. E bide derim gergin olunca büyük memelerim olmadı. Küçük de olmadı vücudumla orantılı. Doktorum koyabileceği en büyük protezi koydu. 365 cc. Meme altı 80 meme ucu 94 çıktı ama ilk ölçtüğümde 96ydı daha küçülmezmiş zaten şiş görüntü de gitti gibi. İlk başta meme arasına dokunduğumda gergindi kemiği hiç hissedemiyordum şimdi eskisi gibi

Gözdecimm nasılsın? Çok sık giremiyorum bu aralar ama iyi haberlerini hep okuyorum burdan. Biraz daha iyileş foto da istiyoruz:)

Canım seni böyle mutlu ve neşeli görmek çok güzel.. Masallah canım.. Bu arada bende foto bekleyenlerdenim :)))) Sonucu merak ediyorum... Sevgiler..

Back