- Konu Sahibi gozdegozdeg
ooooo fotolar için daha 1-2 hafta beklicek miyiz yani :44:
Yanlış yazmışım terramycin olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış yazmışım terramycin olcak
Gözdecimm nasılsın? Çok sık giremiyorum bu aralar ama iyi haberlerini hep okuyorum burdan. Biraz daha iyileş foto da istiyoruz:)
ooooo fotolar için daha 1-2 hafta beklicek miyiz yani :44:
bekliyoruz bakalım bende seneye yazın yaptırıyorum inss DD
bekliyoruz bakalım bende seneye yazın yaptırıyorum inss DD
Arzumcum sana da kocamaaan bir teşekkürleeer inan bende anlayamadım demekki dayanıklıymışım doktor bana da dikiş yerleri için bi krem verdi tretindi sanırım. Kbuklarda yavaş yavaş düşüyor. Yarın masaja başlayacağım 1-2 haftaya gelsin fotooolaaar
seneye seneye yazın? canım şimdiden sabır diliyorum. çok varmış daha... benim gibi yıllar yıllar nedensiz ümitlerle dolduysan fakat çareyi yıllar sonra keşfetme gibi bir durumun olmadıysa, güzel!
bol şans!
ee şöyle ben daha 17 yasındayım ve 18 yasında yaptırmaya karar verdim :) seneye yazın
foruma giriyorum.. birinin daha cicileri olmuş.. seviniyorum:) güle güle kullan..... hoplat zıplat..
foruma giriyorum.. birinin daha cicileri olmuş.. seviniyorum:) güle güle kullan..... hoplat zıplat..
Hoplat ,zıplat haa aay çook güldüm sağol canım benim
Gözdecim çook geçmiş olsun. 2 Mayıs'ta ben de Zühtü hocaya kasaltı tekniğiyle göğüs büyütme ameliyatı olucam. Dilerim ben de senin gibi hafif ağrılarla atlatırım. Ameliyata giderken yanımda götürmek için önden düğmeli- fermuarlı pijama dışında ekstra şunu da götür diyeceğin bir şey var mı? Sevgiler
Hoplat ,zıplat haa aay çook güldüm sağol canım benim
Ank32'cim merhabalar, ilgine çook teşekkür ederim. İlk önce iş yoğunluğundan birşey anlamıyordum ama şimdi yaklaştıkça heyecanda başladı. Cumartesi ebat ve ayrıntılar konusunda konuşucam. Biraz üst kısmı dolgun istiyorum benim göğüslerim 50 cc kadar ee çocukta emzirince içi de boşaldı. Şimdi 340 cc civarı düşünüyorum. Bakalım cumartesi netleşecek...