• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gozdegozdeg Meme Estetiği Ameliyatı

inş canım inş. yıllarca sütyenlere bakamadım, dantelli çamaşırlara hep uzaktan baktım, bir kez olsun dokunmadım hiç birine. bu ameliyatı olmaya karar verdikten ve doktorumu da bulduktan sonra inceliyorum, beğeni oluşturuyorum, şunu denerim, şöyle şeyler giyebilirim. şu renk mutlaka almalıyım diye ben de içimden geçirdim hep. seni çok iyi anlıyorum. hepsini almasan da dene mutlaka içinde kalmasın. mutlu et kendini. bu bizim hakkımız. artık bundan sonra mutlu olalım değil mi ama... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.............

ah ah aynen canım :43: o sütyen kutularının üzerindeki kızlara bile imrenerek bakıyorum ben yaa:43:

Arzum , arzum ,aaarrzuuuum ! :52: çok mutluyum yahuu teşekkür ediyorum inşş bi sorun çıkmaz. Dayanıklı oldğm için mi bilmiyorum ama hiiiiç ağrım yok :D 2011-2012 hıı valla görünen o ki 2012 de senin senen o fizik ne öyle :53::52::53:

Gözde,gözde,gözdeee...Fıstıgımmm...:16: Maşallah sana :nazar: Böyle deme,bak agrım varde,nazlan biraz nazar deger fıstıgím sana :nazar::nazar: Maşallah,barekallah...Ne kadar güzel,mutluluk dört bir yanını sarmışki ne agrı hissediyorsun nede sızı..Hep böyle mutlu,keyifli ol innnşalllahhh...:29:
Sagol canım :54:kendimize bakıyoruz elimizden geldigince işte :34: Eminimki sende fıstık gibi bir hatun olmuştursun.Bu gördügün daha başlangıç unutma.Emin olki zamanla o kadar güzelleşecekki degişimi hayretler içinde hissedecek ve göreceksin canım.Bu yaz hepimize mutluluk,saglık,huzur getirsin inşallah..:16:

inş canım inş. yıllarca sütyenlere bakamadım, dantelli çamaşırlara hep uzaktan baktım, bir kez olsun dokunmadım hiç birine. bu ameliyatı olmaya karar verdikten ve doktorumu da bulduktan sonra inceliyorum, beğeni oluşturuyorum, şunu denerim, şöyle şeyler giyebilirim. şu renk mutlaka almalıyım diye ben de içimden geçirdim hep. seni çok iyi anlıyorum. hepsini almasan da dene mutlaka içinde kalmasın. mutlu et kendini. bu bizim hakkımız. artık bundan sonra mutlu olalım değil mi ama... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.............

ah ah aynen canım :43: o sütyen kutularının üzerindeki kızlara bile imrenerek bakıyorum ben yaa:43:

Yaprakcıgım,tugçecigim...Kızlar inşallah Allah bize uzun ömürler versinde tabi,sizinde burada ameliyat sonrası heyecanınızı,mutlulugunuzu hep beraber paylaşacagız inşallah :16: Azdaha sabır,siznde hayalleriniz gerçekleşecek.O üçgen bikinileri,dantelli iç çamaşır takımlarını kabinde deneyipte kabin dışınde duran görevli
-Hanımefendi,nasıl oldu?Bakabilirmiyim...dediginde kapıyí büyük bir mutluluk ve özgüven duygusuyla açıp gururla,mutlulukla göstereceksiniz innnşallahhh...:16: Yaşadıgınız bütún duyguları,üzüntüleri anlıyorum kızlar.Aynı şeyleri bende yaşadım çünkü...Ameliyat olupta narkozun verdigi o sıkıntıya ragmen ellerinizi gögsünüze zorla götürmeye çalışıp o çıkıntıyı,gögsünüzü hissettiginizde herşeyi unutacaksınız inşallah...Arzum demişti dersiniz bak :34: unutmayın :31: Herşey gönlünüzce olsun,kötüyü degil gelecek güzel gúnleri düşünün...Öpüyorun kocaman...:54:

Yaprakcıgım,tugçecigim...Kızlar inşallah Allah bize uzun ömürler versinde tabi,sizinde burada ameliyat sonrası heyecanınızı,mutlulugunuzu hep beraber paylaşacagız inşallah :16: Azdaha sabır,siznde hayalleriniz gerçekleşecek.O üçgen bikinileri,dantelli iç çamaşır takımlarını kabinde deneyipte kabin dışınde duran görevli
-Hanımefendi,nasıl oldu?Bakabilirmiyim...dediginde kapıyí büyük bir mutluluk ve özgüven duygusuyla açıp gururla,mutlulukla göstereceksiniz innnşallahhh...:16: Yaşadıgınız bütún duyguları,üzüntüleri anlıyorum kızlar.Aynı şeyleri bende yaşadım çünkü...Ameliyat olupta narkozun verdigi o sıkıntıya ragmen ellerinizi gögsünüze zorla götürmeye çalışıp o çıkıntıyı,gögsünüzü hissettiginizde herşeyi unutacaksınız inşallah...Arzum demişti dersiniz bak :34: unutmayın :31: Herşey gönlünüzce olsun,kötüyü degil gelecek güzel gúnleri düşünün...Öpüyorun kocaman...:54:[/QUO
çok sağol canım ya o kadar güzel moral veriyorsun ki , senin yazdığın cevapları okuyunca hemen yüzüm gülüyor :21: iyki varsın :21:

-Hanımefendi,nasıl oldu?Bakabilirmiyim...dediginde kapıyí büyük bir mutluluk ve özgüven duygusuyla açıp gururla,mutlulukla göstereceksiniz innnşallahhh...:16: Yaşadıgınız bütún duyguları,üzüntüleri anlıyorum kızlar.Aynı şeyleri bende yaşadım çünkü...Ameliyat olupta narkozun verdigi o sıkıntıya ragmen ellerinizi gögsünüze zorla götürmeye çalışıp o çıkıntıyı,gögsünüzü hissettiginizde herşeyi unutacaksınız inşallah...Arzum demişti dersiniz bak :34: unutmayın :31: Herşey gönlünüzce olsun,kötüyü degil gelecek güzel gúnleri düşünün...Öpüyorun kocaman...:54:

Ya arzum ben mayokini denemistim .satici kiz (ki satmak istemesi lazim ,yalan solemesi gerektigi halde) kabinden iceri bakinca yuzunu eksitmisti korkmustu resmen gorutuden hahah :) Iyy hic olmadi size demisti hahahhaha...Kizin tepkisini hic unutmayiz arkadasimla...O derece vahimdi durum yani....Ah ahhh ne gunlerdi,simdi ne istersek deniyoruz

Gozde tabi cildiriyo su an biran once iyilesip ic camasir denemek icin :)O zaman bu konusmalari daha iyi anliyacaksin fistik ;)

öncelikle gecmişolsun canım hayırlı olsun göguslerin:) bende uzun zamandır takip ediyorum konuları sessizce. benimde senin gibi gogus dokum yok denecek kadar az.bende cok istiyorum ama cokda korkuyorum ameliyat olmaya.özellikle o narkozdan uyandıktan sonrasını dusunuyorum:18:.senin nasıldı ameliyat sonrası canım rahat nefes alabiliyomusun yada nefes aldıkca gogsun batıyomuydu ? :44:

çok çok geçmiş olsun gözdecim. zaten görüyorum ki geçmiş bitmiş bile. dahada iyi olursun inşallah, hayırlı olsun. sağlıkla güzel günlerde kullan canım

Ya arzum ben mayokini denemistim .satici kiz (ki satmak istemesi lazim ,yalan solemesi gerektigi halde) kabinden iceri bakinca yuzunu eksitmisti korkmustu resmen gorutuden hahah :) Iyy hic olmadi size demisti hahahhaha...Kizin tepkisini hic unutmayiz arkadasimla...O derece vahimdi durum yani....Ah ahhh ne gunlerdi,simdi ne istersek deniyoruz

Gozde tabi cildiriyo su an biran once iyilesip ic camasir denemek icin :)O zaman bu konusmalari daha iyi anliyacaksin fistik ;)

Bence bu sene aynı magazaya git,eger o satıcı kız duruyorsa hala orada eline sexy bir mayokinial ve peşinden gelmesini söyle :9: Sonra mayokiniyi dene,kapıyı aç ve nasıl oldugunu sor şekerim..:9::52::52: Allahım yaa,inanamıyorum ben böyle insanlara.Yani ne olursa olsun,begenmediysen bile böyle bir yorum yapılırmı hiç.Hanımefendi bu size olmadı bence,de,başka modeller getir,denet öyle degilmi..Bacım biz kadınların kadınlara yaptıgı kötülügü varya erkekler bize yapmıyor yemin ederim yaa...:47:Neyse geçmişte kaldı bu günler şükür..İnadına böyle insanların gözüne gözüne sokacaksın şimdide...:19:

Gözdecimm canım çokk geçmiş olsun arkadaşım o kadar mutluyumki senin adına anlatamam cnm sağlıkla kullan..

ne güzel şeyler yazmışsın yine. :54: bu duyguları henüz yaşayamadığım için hoşuma gidiyor böyle yazıları okumak. güç verdin yine sağolasın.
bugünden itibaren ay değil, hafta saymak istedi canım. aylar olsa da.. :10: biz yazı bekliyoruz ama yaz da bizi beklesin. yeniden doğacak mutlu bakışlarımızla. yumuşak göğüslerimizle, boğaza kadar kapalı yazlık penyeler, bluzlar yerine, dekolte kıyafetlerimizle. bekle bizi yaz! :10::10:

yorgunluktan mesajını tam algılayamamışım tucecim. lokal olacak demişsin. ameliyatını hissedeceksin yani. ne hisesediyorsun? doktorun ne dedi?

yorgunluktan mesajını tam algılayamamışım tucecim. lokal olacak demişsin. ameliyatını hissedeceksin yani. ne hisesediyorsun? doktorun ne dedi?
canım bana cc leri konuşurken sende yarı oturur pozisyonda olcaksın göreceksin denicez direk birini takmıcaz demişti doktor, anlamadığım için sormadım rezil olurum diye :1: belki yanlış anlamışımdır dedim, ama dün netten araştırdım, göğüs çevresini uyuşturuyorlarmış sadece :53: kimse olmamışsa korktum şimdi bide kas zarı altı uzun sürüyormuş zaten :53:

yaprakcım lokal anestezi ile olan var mı ? :44: benim lokal olcakmış :44:

Canım benim ameliyatım lokal + sedasyon yontemiyle oldu doktorumun teknigi bu.Yani ole lokal diye herşeyi goreceksin duyacaksın ole degil guzelim.evet gogus bolgesi uyuşturuluyor sadece genel narkoz almıyorsun ama sedasyon ile de seni derin bir uyku haline sokuyorlar hiçbirşey hissetmiyor ve hatırlamıyorsun sanki uyuyup uyanmış gibisin o kadar rahat yani:)Artıları cok fazla narkozdan zor uyanma riski vardır bunda kuş gibi kalkıyorsun ole titreme kusma falan asla olmadı bende (bazı bunyelerde olabiliyormuş ama lokal olmasına ragmen çogu kişide olmazmış bende de olmadı)sigara kullanıyorsan bırakmana gerek yok ben bir gun once bile 3 adet sigaramı içtim hiçbir sıkıntı olmadı.Öyle yani merak ettigin başka birşey varsa sorabilirsin canım.Bu arada sana lokal yapalım diyen doktor kimdi canım?

Canım benim ameliyatım lokal + sedasyon yontemiyle oldu doktorumun teknigi bu.Yani ole lokal diye herşeyi goreceksin duyacaksın ole degil guzelim.evet gogus bolgesi uyuşturuluyor sadece genel narkoz almıyorsun ama sedasyon ile de seni derin bir uyku haline sokuyorlar hiçbirşey hissetmiyor ve hatırlamıyorsun sanki uyuyup uyanmış gibisin o kadar rahat yani:)Artıları cok fazla narkozdan zor uyanma riski vardır bunda kuş gibi kalkıyorsun ole titreme kusma falan asla olmadı bende (bazı bunyelerde olabiliyormuş ama lokal olmasına ragmen çogu kişide olmazmış bende de olmadı)sigara kullanıyorsan bırakmana gerek yok ben bir gun once bile 3 adet sigaramı içtim hiçbir sıkıntı olmadı.Öyle yani merak ettigin başka birşey varsa sorabilirsin canım.Bu arada sana lokal yapalım diyen doktor kimdi canım?

aaa çok sevindim valla tüm düşünmekten çatlardım benn, şakir ünal doktorum mersinde canım , sigara çok nadir kullanıyorum ben zaten , doktor bana ccleri denicez görüceksin gibi birşey söledi :44: uyuyor olcaksam nasıl görücem kafam karıştı :44: ama içimi rahattattın valla çok teşekkür :54:

aaa çok sevindim valla tüm düşünmekten çatlardım benn, şakir ünal doktorum mersinde canım , sigara çok nadir kullanıyorum ben zaten , doktor bana ccleri denicez görüceksin gibi birşey söledi :44: uyuyor olcaksam nasıl görücem kafam karıştı :44: ama içimi rahattattın valla çok teşekkür :54:

Allah allaahh benim de kafamı karıştırdın şimdi bak :) acaba sedasyon denilen şeyi uygulamayacakmı sana?yani sen uyanık olcan naaptıgını ne taktıgını gorucen :) Aslında o da iyiymiş ha -hah doktor bey bu buyukluk iyi oldu bunu takın- falan dersin :1:

Back