• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gozdegozdeg Meme Estetiği Ameliyatı

Canım benim ameliyatım lokal + sedasyon yontemiyle oldu doktorumun teknigi bu.Yani ole lokal diye herşeyi goreceksin duyacaksın ole degil guzelim.evet gogus bolgesi uyuşturuluyor sadece genel narkoz almıyorsun ama sedasyon ile de seni derin bir uyku haline sokuyorlar hiçbirşey hissetmiyor ve hatırlamıyorsun sanki uyuyup uyanmış gibisin o kadar rahat yani:)Artıları cok fazla narkozdan zor uyanma riski vardır bunda kuş gibi kalkıyorsun ole titreme kusma falan asla olmadı bende (bazı bunyelerde olabiliyormuş ama lokal olmasına ragmen çogu kişide olmazmış bende de olmadı)sigara kullanıyorsan bırakmana gerek yok ben bir gun once bile 3 adet sigaramı içtim hiçbir sıkıntı olmadı.Öyle yani merak ettigin başka birşey varsa sorabilirsin canım.Bu arada sana lokal yapalım diyen doktor kimdi canım?

Çok geçmiş olsun canım..

çatlama canım bak ameliyat geçti gitti bile, göğüs dokun da varmış epey, hemencecik şekillenecekler bak gör. gerginlik de olmamıştır yada çok az vardır şimdi. benim 3. haftada ne şiş kalmıştı ne ödem. ameliyat günü bir türlü gelmek bilmezken ameliyattan sonra zaman öyle çabuk geçiyor ki :16:

İnşallah Alexus cugum.Çok merak içindeyim çatlayacagım vallaha.Şu 1 hafta geçse de açılsa bandajlar gorsemmm....

çatlama canım bak ameliyat geçti gitti bile, göğüs dokun da varmış epey, hemencecik şekillenecekler bak gör. gerginlik de olmamıştır yada çok az vardır şimdi. benim 3. haftada ne şiş kalmıştı ne ödem. ameliyat günü bir türlü gelmek bilmezken ameliyattan sonra zaman öyle çabuk geçiyor ki :16:

Kesinlikle cok haklısın zaman çok cabuk geçiyor doktorla ongoruşmeye gittigim gun dun gibi aklımdayken (1.5 ay oldu) ameliyata karar verdim oldum bitti bile eminim bundan sonra da zaman cabuk geçecek.Gerginlik konusu da ne bileyim herhalde meme dokusu olmayan veya cok az olan bir bayandan daha az gerginimdir bilemiyorum onu tabii sonuçta daha once buyumuş ve kuculmuş bir deri var ortada ama bana cok gergin geliyorlar :1:

Allah allaahh benim de kafamı karıştırdın şimdi bak :) acaba sedasyon denilen şeyi uygulamayacakmı sana?yani sen uyanık olcan naaptıgını ne taktıgını gorucen :) Aslında o da iyiymiş ha -hah doktor bey bu buyukluk iyi oldu bunu takın- falan dersin :1:

:9: Hahahhh... Çok iyi yaa..Doktor diyormuş - Hanımefendi bu nasıl,begendinizmi??
- Hmmm yok digeri daha iyiydi,onu takalım...falan....:27: Ben olsaydım doktora kafayı yedirirdim kesin,bayıltírlardı :9:

:9: Hahahhh... Çok iyi yaa..Doktor diyormuş - Hanımefendi bu nasıl,begendinizmi??
- Hmmm yok digeri daha iyiydi,onu takalım...falan....:27: Ben olsaydım doktora kafayı yedirirdim kesin,bayıltírlardı :9:

:)))))) Bencede çok iyi.. Ayrıca senin yorumunada çok güldüm canım benim yaa.. :))

Gözde nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor Canım. Son durumun nasıl bakalım.. Unuttun mu yoksa bizi... Sevgiler canım bir ses ver bize..

Gözde nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor Canım. Son durumun nasıl bakalım.. Unuttun mu yoksa bizi... Sevgiler canım bir ses ver bize..

İnşallah canım. Bu gün tam 1 hafta oldu çok mutluyum her geçen gün farkediyor sanki. 15 gün sonrasını hatta 6 ay sonrasını düşünemiyorum bilee :D

mutlu olmana cok sevindim canım 2 ay sonraa fena bomba gibi olcaksın tecrübeyle sabit:D her gecen gün daha doğallaşcakk ve süper olcak

hahahahahah ayyy hiç gulecegim yoktuuuuu kesin beni bayıltırlardı demişin ya :52:

Valla ameliyat öncesi yapılan sakinleştirici ignenin etkisiyle bile ben bütün hastane personeline illallah çektirip gülme krizine girip sokmuşum,öyle bir durumda kendimi hiç düşünemedim..Birde varis ameliyatı olmuştum çok öncesinde,doktorum belden uyuşturma yöntemini tavsiye etmişti ve beni ikna ettirene kadar bayagı bir ugraşmıştı.Fakat ameliyathanede o kadar konuşup sorular sormuşumki sonrasında tamamen uyutmak istedilerde çok hoşuma gittiginden bu seferde ben kabul etmemiştim :9: Ama sonrasında bir hafta yataktan başımı kaldıramamıştım baş agrısından dolayı :43:Herşeyin bir yan etkisi var işte :31:...Böyle bir anımı paylaşmak istedim sizlerle...:34:

Allah allaahh benim de kafamı karıştırdın şimdi bak :) acaba sedasyon denilen şeyi uygulamayacakmı sana?yani sen uyanık olcan naaptıgını ne taktıgını gorucen :) Aslında o da iyiymiş ha -hah doktor bey bu buyukluk iyi oldu bunu takın- falan dersin :1:

ya bende çözemedim:1::1::1:

Valla ameliyat öncesi yapılan sakinleştirici ignenin etkisiyle bile ben bütün hastane personeline illallah çektirip gülme krizine girip sokmuşum,öyle bir durumda kendimi hiç düşünemedim..Birde varis ameliyatı olmuştum çok öncesinde,doktorum belden uyuşturma yöntemini tavsiye etmişti ve beni ikna ettirene kadar bayagı bir ugraşmıştı.Fakat ameliyathanede o kadar konuşup sorular sormuşumki sonrasında tamamen uyutmak istedilerde çok hoşuma gittiginden bu seferde ben kabul etmemiştim :9: Ama sonrasında bir hafta yataktan başımı kaldıramamıştım baş agrısından dolayı :43:Herşeyin bir yan etkisi var işte :31:...Böyle bir anımı paylaşmak istedim sizlerle...:34:

Ahahah ah Arzuum senin gibi birini de bayıltmak istedilerse biz ne yapalıım :D

üçgen bikiniler hayalimmm :53: en son bi kere ablamın zoruyla denemiştim onlardan, tezgahtar kız ayyy çok kötü oldun çoçuk gibi sakın alma demişti çok içime oturmuştu :43: :43: ama bu yaz bende giyicem hemde her renk alıcam kısmetse :52:

Her renk al tabi canım beniiiiiim bu senin hakkın :D bende sabah akşam iç çamaşırlarına bikinilere bakar oldum.. Müthiş bi duygu. Her geçen gün güzelleşiyorlar.

Geeldim canım benim unuturmuyum siziiii:54: hafta sonunu bekliyodum hafta içi çok meşguldüm. Nasıl oluyum canım bomba gibiyiim :3: zaten benim ilk gün ağrım oldu başka da olmadıı :D çok mutluyum ameliyat olmak isteyen kimse korkmasın diyorum benim en ağrılısı kas altı ve hiiiç meme dokum yoktu.. Ona rağmen 1 gün ağrım oldu. Öyle dayanılmaz ağrılar falan inanın olmuyor.

Back