gozdegozdeg Meme Estetiği Ameliyatı

Çok geçmiş olsun canım..

çatlama canım bak ameliyat geçti gitti bile, göğüs dokun da varmış epey, hemencecik şekillenecekler bak gör. gerginlik de olmamıştır yada çok az vardır şimdi. benim 3. haftada ne şiş kalmıştı ne ödem. ameliyat günü bir türlü gelmek bilmezken ameliyattan sonra zaman öyle çabuk geçiyor ki

İnşallah Alexus cugum.Çok merak içindeyim çatlayacagım vallaha.Şu 1 hafta geçse de açılsa bandajlar gorsemmm....

Kesinlikle cok haklısın zaman çok cabuk geçiyor doktorla ongoruşmeye gittigim gun dun gibi aklımdayken (1.5 ay oldu) ameliyata karar verdim oldum bitti bile eminim bundan sonra da zaman cabuk geçecek.Gerginlik konusu da ne bileyim herhalde meme dokusu olmayan veya cok az olan bir bayandan daha az gerginimdir bilemiyorum onu tabii sonuçta daha once buyumuş ve kuculmuş bir deri var ortada ama bana cok gergin geliyorlar

Hahahhh... Çok iyi yaa..Doktor diyormuş - Hanımefendi bu nasıl,begendinizmi??
- Hmmm yok digeri daha iyiydi,onu takalım...falan.... Ben olsaydım doktora kafayı yedirirdim kesin,bayıltírlardı

- Hmmm yok digeri daha iyiydi,onu takalım...falan.... Ben olsaydım doktora kafayı yedirirdim kesin,bayıltírlardı

:)))))) Bencede çok iyi.. Ayrıca senin yorumunada çok güldüm canım benim yaa.. :))

Gözde nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor Canım. Son durumun nasıl bakalım.. Unuttun mu yoksa bizi... Sevgiler canım bir ses ver bize..

Gözde nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor Canım. Son durumun nasıl bakalım.. Unuttun mu yoksa bizi... Sevgiler canım bir ses ver bize..

İnşallah canım. Bu gün tam 1 hafta oldu çok mutluyum her geçen gün farkediyor sanki. 15 gün sonrasını hatta 6 ay sonrasını düşünemiyorum bilee

mutlu olmana cok sevindim canım 2 ay sonraa fena bomba gibi olcaksın tecrübeyle sabit her gecen gün daha doğallaşcakk ve süper olcak

hahahahahah ayyy hiç gulecegim yoktuuuuu kesin beni bayıltırlardı demişin ya

hahahahahah ayyy hiç gulecegim yoktuuuuu kesin beni bayıltırlardı demişin ya

Valla ameliyat öncesi yapılan sakinleştirici ignenin etkisiyle bile ben bütün hastane personeline illallah çektirip gülme krizine girip sokmuşum,öyle bir durumda kendimi hiç düşünemedim..Birde varis ameliyatı olmuştum çok öncesinde,doktorum belden uyuşturma yöntemini tavsiye etmişti ve beni ikna ettirene kadar bayagı bir ugraşmıştı.Fakat ameliyathanede o kadar konuşup sorular sormuşumki sonrasında tamamen uyutmak istedilerde çok hoşuma gittiginden bu seferde ben kabul etmemiştim Ama sonrasında bir hafta yataktan başımı kaldıramamıştım baş agrısından dolayı Herşeyin bir yan etkisi var işte ...Böyle bir anımı paylaşmak istedim sizlerle...

ya bende çözemedim

Ahahah ah Arzuum senin gibi birini de bayıltmak istedilerse biz ne yapalıım

Her renk al tabi canım beniiiiiim bu senin hakkın bende sabah akşam iç çamaşırlarına bikinilere bakar oldum.. Müthiş bi duygu. Her geçen gün güzelleşiyorlar.

Geeldim canım benim unuturmuyum siziiii hafta sonunu bekliyodum hafta içi çok meşguldüm. Nasıl oluyum canım bomba gibiyiim zaten benim ilk gün ağrım oldu başka da olmadıı çok mutluyum ameliyat olmak isteyen kimse korkmasın diyorum benim en ağrılısı kas altı ve hiiiç meme dokum yoktu.. Ona rağmen 1 gün ağrım oldu. Öyle dayanılmaz ağrılar falan inanın olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…