- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
Herkese bi eleştiri yapmış millan gülesim geldi samümi buldum ... Acaba yasemin hangisi diye de araştırma yapıyorumne olduuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese bi eleştiri yapmış millan gülesim geldi samümi buldum ... Acaba yasemin hangisi diye de araştırma yapıyorumne olduuu
Beni bulman imkansız imkansız imkansız Şaka şaka çok kolay aslında beni bulmakHerkese bi eleştiri yapmış millan gülesim geldi samümi buldum ... Acaba yasemin hangisi diye de araştırma yapıyorum
Bana o kadar abartı geldi ki, kimse de yakıştıramadı bana
Doktora neden gittin?
Beni bulman imkansız imkansız imkansız Şaka şaka çok kolay aslında beni bulmak
Ben de millan gibi yapıcam bi liste, biraz düşüneyim de
Geçmiş olsun canım, ben de aynı haldeyim 3 gündür battaniyenin altında buralarda takılıyorum, burnum akıyor bazen ateşim çıkıyor ama yine de vazgeçmiyorum internettenbakma burda gülüp eğlendiğime 2 gündür ateşler içindeyim zencefil tarçın bal nane limon ahtara döndü mutfak ama nafile, en nihayet gittim sağlıkocağına bir düzine ilaç aldım...ama çok şükür ölmedik ayaktayız, parmaklarım sağlam
Öyle acımasız da eleştirme aman haBeni bulman imkansız imkansız imkansız Şaka şaka çok kolay aslında beni bulmak
Yok kız ben hiç kimseyi kıramam ki Hepsine güzel dicemÖyle acımasız da eleştirme aman ha
Bence tek tek yorum daha eğlenceli oluraslında eskiden öyle yapılırdı tek tek yorum yapılırdı, biz eskiyiz siz bilmezsiniz çocuklar
Adaylar belli olmuşşş,karar vermek lazım demi
Beni bulman imkansız imkansız imkansız Şaka şaka çok kolay aslında beni bulmak
Olabilir abla bulursun sen, senden kaçmazBuldum desemmmm
bak bu imzan var ya canım her gördüğümde yüzümü güldüyor özellikle sağdan 3. teyze var ya işte o benim ilerde ki halim makyaj yapa yapa ,gözümü sile sile çöktüm o nedenle bir daha yarışma teması göz makyajı olmasın lütfen lütfen lütfen dayanamıyorum ben yaaabağımlılık yaptı resmen
Tahriş oldu göz kapaklarımızbak bu imzan var ya canım her gördüğümde yüzümü güldüyor özellikle sağdan 3. teyze var ya işte o benim ilerde ki halim makyaj yapa yapa ,gözümü sile sile çöktüm o nedenle bir daha yarışma teması göz makyajı olmasın lütfen lütfen lütfen dayanamıyorum ben yaaabağımlılık yaptı resmen
Olabilir abla bulursun sen, senden kaçmaz
Bilmem ki buldun bulmadın mıBildim demi,ajan gibiyimdir yani
Bu imza varya KK'nın ihtiyar heyeti üyeleri onlar
Bilmem ki buldun bulmadın mı
Ama tanınmayacak gibi değilim diğer yarışmayı takip eden bikaç kişiyi tanımıştır zaten
çok şekerler ama içimi ısıtıyor yeminle