Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vovvvvvvvvvvvv siyah tonlarrrrr iyimiş benceeeeeee
Yok be, iyi olabilir de ben bunu istemedim ki, neden marjinal bi gelin yaptı beni bu kuaför anlamadımvovvvvvvvvvvvv siyah tonlarrrrr iyimiş benceeeeeee
Kombine katılamam da saça katılıcam yarışma açılırsabir kombin yarışmamız var sırada. o bitsin saç yada oje yarışması düşünüyorum
bir kombin yarışmamız var sırada. o bitsin saç yada oje yarışması düşünüyorum
evet sac ve oje ozellıkle super olurbir kombin yarışmamız var sırada. o bitsin saç yada oje yarışması düşünüyorum
iüstünüzde çekeceksiniz.yüzü kapatırsınız. yoksa anlamı yokki. bakalım vücutta nasıl duruyor. vücuduna göremi giymiş. bunlar önemli bencekombin yarışmasında üstümüze mi giycez
yoksa parçaları mı çekicez sadece?
olabilir ama hadi hadi diyenler var.
devamlı göz yarışması yaparsak artık sıkılır insanlar diye düşündüm
Yok be, iyi olabilir de ben bunu istemedim ki, neden marjinal bi gelin yaptı beni bu kuaför anlamadım
Bana o kadar abartı geldi ki, kimse de yakıştıramadı banabi dr'a gittim geldim neler neler kaçırmışım gelinlik makyajını bile paylaşmışsın canım, ama sana katılıyorum cidden çok siyah olmuş, gerçi bütün olarak bakmak lazım sonuçta gelinliğin yapısı yüz yapısı saç rengi herşeye dikkat edilerek yapılıyor makyaj... sadece göze bakınca olmuyor
ne olduuuHahahhhaaaaahaa @millan çok hoşsun ya