Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence herkesin ilgi alanı farklı bir ço kkonuda aynı anda yarışma düzenlenevbilir. Misal ne yemek yarışmasına ne kombine nee de saça katılacak kabiliyetim var.olabilir ama hadi hadi diyenler var.
devamlı göz yarışması yaparsak artık sıkılır insanlar diye düşündüm
Bana da çok ağır geliyo böyle makyaj, hele t
Di mi ya çok ağır makyaj, yaşımı bikaç yaş büyüttü sinir bozucuyduEki Görüntüle 1310319
Bana da çok ağır geliyo böyle makyaj, hele t
akma kirpik... benim makyajımdaki takma kirpikten nefret etmiştim ben de. Gözün içine kalemmsürme kirpik takma dedim ama sen karışma diye atarlandı bana:)
Normalde seviyorum gece falan olur da hani gelinde bi masumiyet arıyor insan. Koyu yapmayınca belli olmuyor koyu yapınca ağır oluyorDi mi ya çok ağır makyaj, yaşımı bikaç yaş büyüttü sinir bozucuydu
Ben takma kirpik kullanmadım düğünümde, çok gerekmemişti zaten
O kuaförler atarlanır yavrum, hele bi itiraz kafana tarağı geçirirler Her gittiğim kuaförle kavga etmeden duramıyorum, beğenmediğimi söyleyince hemen bozuluyorlar en iyisi kendi göbeğini kendin kesmek
Di mi ya çok ağır makyaj, yaşımı bikaç yaş büyüttü sinir bozucuydu
Ben takma kirpik kullanmadım düğünümde, çok gerekmemişti zaten
O kuaförler atarlanır yavrum, hele bi itiraz kafana tarağı geçirirler Her gittiğim kuaförle kavga etmeden duramıyorum, beğenmediğimi söyleyince hemen bozuluyorlar en iyisi kendi göbeğini kendin kesmek
Neden kullanılmasın ki benim arkadaş sadece siyah kalın eyelinerla farsız allıksız gelin makyajı yaptırmıştı. Günlük makyajdan hiçbi farkı yoktu yani.merhabalar oyumu 6 dan yana kullandım ,Aslında gelin makyajı konseptine uygun hiç bi makyaj yok yani geline kullanılmaz hiçbi makyaj ama 6 numara renk geçişleri yapmış doldurmuş gözü emeğini göstermiş o yuzden ona oy kullandım sadece renk geçişi için ama açıkçası içlerinde nokta vuruşu olan bi makyaj göremedim
BİZİMLE DEĞİLSİNİZ
Neden kullanılmasın ki benim arkadaş sadece siyah kalın eyelinerla farsız allıksız gelin makyajı yaptırmıştı. Günlük makyajdan hiçbi farkı yoktu yani.
Artık gelin makyajının belirli bir konsepti yok herkes istediği gibi yaptırıyor.
benim bir arkadaşın kocası demiş ki, kuaföre giripde güzel çıkan kadın görmedim tabi ki istisnalar vardır,işini gerçekten iyi yapanlar severek yapanlar
Ben de fena değildim yaHadi canım halt etmiş oda,ben çıktım valla eşim kapıda kalakaldı kuaförde vermeyiz gelini dedi
Ben de fena değildim ya