- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Şu eyelinerı bi gün ben de çekebilir miyim acabaaaahanda büle yapmıştım yeni aldığım farlaaaaa
Tam sevdiğim tonlarda hafif sade bişey çok beğendim bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu eyelinerı bi gün ben de çekebilir miyim acabaaaahanda büle yapmıştım yeni aldığım farlaaaaa
Ben bi de kursa gittim, sertifikamı bile aldım
Unutmuşum ayarları falan, haklısın öyle ayarlar var ki fotoşopa gerek kalmıyor. Bi de benim makine dış çekimlerde daha iyi. evin içinde soluk çıkıyor.
Bence de gönder canım, erken yaşta öğrenmek daha iyi. Benim kafama girmedi bile bazı şeyler, o kadar yaşlı değilim de bi yaştan sonra kafa almıyor. Çok güzel bi hobi ama.ne güzel bende çok istemiştim kursunuda kısmet olmadı şimdi oğlum istiyor onu göndercem
okyim patron bana bir makina hediye etse ne iyice olucak
dün 1,5 saat uğraştım makyaj yaptım
fakat resim çekiyorum yok abi olmuyor resim berbat çıkıyor.
ama fovorim var benım tonda yapan birisi olmuş :)
canımınm içi resimi çektim yok abi alakası yoksüpermiş keşke katılsaymışsın canım yaaa....
Bence de gönder canım, erken yaşta öğrenmek daha iyi. Benim kafama girmedi bile bazı şeyler, o kadar yaşlı değilim de bi yaştan sonra kafa almıyor. Çok güzel bi hobi ama.
aynen canım yaptım resmi çeiyom yokooo mukemmel bende bu renklerı denemıstım fakat resımlerde cıkmayınca degıstırdım
canımınm içi resimi çektim yok abi alakası yok
bu yarışma bana resmnen prof.makine aldırcak yaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?categories/yarismalar.1299/acılıcak olan yarısmalara nereden bakıyorduk ya
gözüme gözüne flaş patlatınca yarım saat göremiom benOff ışık çok önemli ya, gerçi ben yine hafif yaptım ne bekliyorum ki
Ama uzaktan çekmek lazım, yakın olunca güzel görünmüyor. Ben gözüme gözüme flaş patlattım
aaaa tuh kotu olmus.. okypete bırde hazırlanma suresı 2 haftasonunu kapsasa daha ıyı olur gıbı??http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?categories/yarismalar.1299/
bu arada makyaj yarışmalarına bir süre ara vereceğiz
ayyy hadi süperrrrrrDurun size kendi düğünümdeki göz makyajımı atayım da az şaşırın
olabilir ama hadi hadi diyenler var.aaaa tuh kotu olmus.. okypete bırde hazırlanma suresı 2 haftasonunu kapsasa daha ıyı olur gıbı??
bende cıddı cıddı prof. makıne dusunmeye basladım.. yalnız senın durumda komıkmıs heeaynen canım yaptım resmi çeiyom yok
açık sarı çıkıo
koyulaştırdım iyice bu sefer dışarı çıkamıom lavobodan :)
neyse ben bi mak .fiyatlarına bakayım
oda dogru yılbasına olabılır belkı? konsepte yılbası makyajıda eklerızolabilir ama hadi hadi diyenler var.
devamlı göz yarışması yaparsak artık sıkılır insanlar diye düşündüm
sormaaaa lavoboda komakladım 2 saatbende cıddı cıddı prof. makıne dusunmeye basladım.. yalnız senın durumda komıkmıs hee