- 24 Aralık 2011
- 5.249
- 8.709
- 34
nasıl anlatsam bılemedım kı telefondan effect programları var hanı resımlerı kesıp bırlestırıyoruz ya orda effectler var renklerı degıstıryor...ben onu hiç anlamıyorum bak. nasıl anlıyorsunuz siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl anlatsam bılemedım kı telefondan effect programları var hanı resımlerı kesıp bırlestırıyoruz ya orda effectler var renklerı degıstıryor...ben onu hiç anlamıyorum bak. nasıl anlıyorsunuz siz
makine gerçekten çok önemli .. renkler olduğu gibi çıkmıyor bazenokyim patron bana bir makina hediye etse ne iyice olucak
dün 1,5 saat uğraştım makyaj yaptım
fakat resim çekiyorum yok abi olmuyor resim berbat çıkıyor.
ama fovorim var benım tonda yapan birisi olmuş :)
abiiiii bu nedir yaaaaaa adriana limamı bu kişi2. numaralı aday
offfffff bu hatun kişiside çok güzelmiş yaaa maşallah8. numaralı aday
süperrrr süper süperrrrrrrr6. numaralı aday
Benim makinem profesyoneldi de noldu, çekemedimokyim patron bana bir makina hediye etse ne iyice olucak
dün 1,5 saat uğraştım makyaj yaptım
fakat resim çekiyorum yok abi olmuyor resim berbat çıkıyor.
ama fovorim var benım tonda yapan birisi olmuş :)
2 numara 6 numaraya yaklaşmış. oo. bir anda farkı kapmış nerdeyse.
yaaaa işin kötü yanı son gün dunmuş kuzuBenim makinem profesyoneldi de noldu, çekemedim
Benim makinem profesyoneldi de noldu, çekemedim
Off ışık çok önemli ya, gerçi ben yine hafif yaptım ne bekliyorum kiyaaaa işin kötü yanı son gün dunmuş kuzu
yaptım iş yerinde makyajı çıkamıom lavobodan
dışarı çıksam gene çekerdim elimdeki telle felan ama ıhıhhhhh olmadı lavoboda ışık
yetersiz geldi.
ılahı yasemın yaaa ben telden cektım karanlık maranlık renklerle oynamadım nasıl cıktıysa artık...Benim makinem profesyoneldi de noldu, çekemedim
ooo mukemmel bende bu renklerı denemıstım fakat resımlerde cıkmayınca degıstırdımahanda büle yapmıştım yeni aldığım farlaaaaa
ahanda büle yapmıştım yeni aldığım farlaaaaa
Ben bi de kursa gittim, sertifikamı bile aldımben eski model bir makinayla çektim hiç görünmüyordu renkler mecburen aydınlatma yaptım resimlerde , profesyonel makinalarda öyle ayarlar varki ekstra fotosopa gerek kalmıyor muhteşem çekiyor, sen biraz daha kurcala makinanı canım
kullananlardan biliyorum süper ayarlar var...