Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asil biz tesekkur ederiz, yarismalarla bize eglenme firsati sunuldugu icin Favorin kimdi cok merak ettimYarışmaya katılan ve oylayan konuya mesaj ile destek veren herkese teşekkür ederim...
Benim favorim inanılmaz az oy aldı :)
jiglypuff tebrik ederim bana özel mesajdan kargo adresini verebilir misin ?
bakalım nasıl bir hediye gelecek :)
valla bende çok merak ettimAsil biz tesekkur ederiz, yarismalarla bize eglenme firsati sunuldugu icin Favorin kimdi cok merak ettim
çokk teşekkürler kazen abi hemen atıyorum :) ayrıca beğendiğin için de ayrıca teşekkürlerrr :)Yarışmaya katılan ve oylayan konuya mesaj ile destek veren herkese teşekkür ederim...
üstüme alınma konusunda kararsızım :)Yarışmaya katılan ve oylayan konuya mesaj ile destek veren herkese teşekkür ederim...
hediyen gelince söylersin merak ederim ben :)))çokk teşekkürler kazen abi hemen atıyorum :) ayrıca beğendiğin için de ayrıca teşekkürlerrr :)
en aydınlık benim yüzüm çıkmış o kadar aydınlık ki makyajım günlükten biraz koyu görünmüş :)çok saol cnmm aynen çok eğlenceliydiii
isimlerin bilinmemesi gerçekten çok iyi oldu saol cnm
bende seni foto kalitenden tanıdım cnm çok teşekkür ederimm
çok heyecanlıııı keşke biz de bilsek çatlarım ben şimdi ehehheeeYarışmaya katılan ve oylayan konuya mesaj ile destek veren herkese teşekkür ederim...
Ayy ben de 5 numarayı vetman zannetmiştim
tmm cnm izin warsa söylerimüstüme alınma konusunda kararsızım :)
hediyen gelince söylersin merak ederim ben :)))
Şöyle bir düzine maskara gelse ne iyi olurdu dimi Sür bir daha sürtmm cnm izin warsa söylerim
7 numaranin sen olduğunu tahmin etmiştim :)
Ahah tam Sivaslı kaşlarım var di mi:)
kız gratisten bi dünya aldım zatenŞöyle bir düzine maskara gelse ne iyi olurdu dimi Sür bir daha sür
Oooo sözümü geri alıyorum o zamankız gratisten bi dünya aldım zaten
ahhaahah hiç sorun diil ben kozmetiğe doymamOooo sözümü geri alıyorum o zaman
vetman kısmını anlamadım.ne ki o :)Ayy ben de 5 numarayı vetman zannetmiştim
kim doyarkiahhaahah hiç sorun diil ben kozmetiğe doymam