- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Beğendin mi, ben pek beğenmedim ama fena da değildi İlk kez kendi kendime far sürdümBenim merak ettiğim makyaj da yaseminA 'ya aitmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğendin mi, ben pek beğenmedim ama fena da değildi İlk kez kendi kendime far sürdümBenim merak ettiğim makyaj da yaseminA 'ya aitmiş
Gayet güzel karıştırmışsın:) Renkleri de hoş beğendim. Hele ki ilk far sürmeye göre...Beğendin mi, ben pek beğenmedim ama fena da değildi İlk kez kendi kendime far sürdüm
bende açılmıyor ilgili resim kuzum.Resimler ilk sayfada
bu mu deneme yapıyorum.10. on numaralı aday
1 numaralı aday
Kakuleta
2 numaralı aday
arcLizzie
3 numaralı aday
yaseminA
4 numaralı aday
bibiskremversem
5 numaralı aday
herseydahaiyiolacak
6 numaralı aday
DonukPudra
7 numaralı aday
Koalina
8 numaralı aday
meantrees
9 numaralı aday
philos
10 numaralı aday
jiglypuff
11 numaralı aday
PerfectBlue
ve kazanan
jiglypuff
tebrikler canım.
cnm çokk teşekkür ederimm herkesin makyajı çok güzeldi bende herkesi tebrik ediyorummm
çookkk teşekkür ederim cnmmOoooo birinci sen miydin ilahi hiç aklıma gelmedi, maşşallah sana....TEBRİK EDERİM canım Çok güzeldin gerçekten
çok teşekkür ederim cnm ewet Koalina da çok başarılıydı
aynenn cnm sen tahmin ettin walla hemen anladın yemek yapışımdan gözlerimi hahahKatılan tüm yarışmacıları tebrik ediyorum
jiglypuff tebrikler canımBen tahmin etmiştim sen olduğunu
çok teşekkürler cnm sende çok iyiydin bende seni tebrik ederimTebrik ederim herkesi:) en çok da birinciyi.)
çok teşekkür ederim cnm sewiyorum yarışmaları gerçekten çok eğlenceli keşke daha çok katılım olsa dimi :)Ben 11 nolu Arkadaşı lisabella sanmıştım ,ayrıca @DonukPudra göz rengine bayıldım:)
jiglypuff tebrik ediyorum..
Yarışmalardaki azmine hayran kaldım ,hepsinde ismini görüyorum,hakkıyla aldın yarışı:)
ahahahha oğlumu uyutup gecenin 2 sinde uykulu gözlerle yaptığım bi makyajdı çok saol cnmKesinlikle başından beri tahmin etmiştim, gözlerim kanlı çıktı dedi çünkü hafif kanlıydı gözleri ordan tanıdım
Kutlarım canımmm, çok güzeldi makyajın hep 1 ve 10 arasında gittim geldim, o piti piti yaptım 1'e verdim oyumu Ama sen de favorimdin
çokk teşekkür ediyorumm :)
cnm çok saol yaa o senin gözlerinin güzel bakışı çok teşekkür ederim :)10 numaranın gözler ne şeker bişi öyle yaa
SENIN O MİNNOŞ GÖZLERİNİ YERİM BENAYRICA MAKYAJIMI BEĞENEN WE BANA OY WEREN HERKESE ÇOKKK ÇOKKK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM WE DİĞERYARIŞMACI ARKADAŞLARIMIDA TEK TEK TEBRİK EDERİMMM
hahahah ayy cnmm benimm çok teşekkür ederim yaa walla bi dahaki yarışmaya bende senin boncuk gözleri görmek için sabırsızlanıyorummSENIN O MİNNOŞ GÖZLERİNİ YERİM BEN
SENIN MAKYAJINDA HARİKAYDI CANIMMMMGayet güzel karıştırmışsın:) Renkleri de hoş beğendim. Hele ki ilk far sürmeye göre...
İNŞALLAH CANIM ya biraz sağlık sorunlarım var inş.geçerde katılırımhahahah ayy cnmm benimm çok teşekkür ederim yaa walla bi dahaki yarışmaya bende senin boncuk gözleri görmek için sabırsızlanıyorumm
yeni oylama hankisi ?Hadi yeni oylama başlasın :)
Yeni yarışma için konsept belirleme :)yeni oylama hankisi ?
Sağol canım, videoları seyrede seyrede öğrencem bakalım Sen de 7ymişsin göz yapın falan ne güzel öyle ya MaşallahGayet güzel karıştırmışsın:) Renkleri de hoş beğendim. Hele ki ilk far sürmeye göre...
insallah cnm geçmiş olsunn çokİNŞALLAH CANIM ya biraz sağlık sorunlarım var inş.geçerde katılırım