- 2 Ekim 2020
- 8
- 0
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba gecmis olsun. Benim 3 hafta oldu ameliyat olalı.Gözler ödemden kaynaklı ilk haftalarda acık kalıyormus diye duymustum fakat 3 ay uzun bir süre.Ben boyle bir sorun yasamadım.Doktorunuza kontrole gittiginiz de muhakkak sorun.Ama işlem yapalim derse asla yaptirmayin derim.Sayet fazla deri alınmıs olup bu yuzden kapanmıyorsa da zamanla yer cekimi etkisi ile zaten esneyip düzelir.ben olalı 3 ay oldu ve sağ tarafımdaki dikiş izi hem daha derin hem de hiç ilerlemeyen astigmat 1 numara artmış. bir de gözlerim açık uyuduğumu söyledi geçen ablam. benzer şeyler yaşayan, çözüm önerisi olan var mıdır?
Merhaba, ben de 1 ay evvel oldum bu ameliyatı ve tam olarak sizinle aynı durumu yaşıyorum merka ettim; sizde zamanla bir değişiklik oldu mu, yoksa o çukurluk kaldı mı?Ama gozum cok iceri gömülmüs gibi
üstünden baya zaman geçmiş ben yeni gördüm. operasyonda çıkarılan kısım yağ dokusu. burun kenarları ve kaş altındaki kısma dolgu yaptırırsanız o alınan yağlı kısmı doldurmuş olursunuz. deri zaten esnek bişey kırışan çöken kısımlar dolar ve gerilir. resimleri gördüm moral bozmayın lütfenMerhaba Nihal hn a gittim. Harika bir insan. Ama benim durumum maalesef onarılamayacak kadar vahim((( maalesef göz kapaklarım yok ve yamaların çıkması mümkün değil. Aynaya baksmayak kadar korkunç bir haldeyim kaş göz burun yanak agız komple dagılmış halde doku eksiği çok fazla (((( sizin fotograflarınızı gördüm harika olmuş sizin adınıza mutlu oldum. Keşke benim dayanılmaz acılarıma bu üzüntümede bir çare olsa ama umudum kalmadı artık evden çıkamadan ilaçlarla uyuyarak ve aglayarak yaşamaya çalışıyorum öllsem daha iyi . Bana bunu yaşatanları rabbime havale ettim ...
Bende 2 ay oldu ameliyat olalı hala tam kapanmıyor bulanık görüyorum, sizin düzeldi mi?Zamanla kapatabildinizmi acaba kapanmayan gözünüzü aynı sorunu yaşıyorum da
doktorunuz kimdi ve fotoğraf paylaşmanız mümkün mü?Merhabalar ;
Araştırma yaparken bu sitedeki yorumlardan çok yararlandığım için yazmak istedim. Tam 10 gün önce üst göz kapağı ameliyatı oldu. Doktorum gerçekten inanılmaz başarılı bir iş çıkardı. Üstelik yaptığı ameliyat sırasında göz kenarlarındaki kaz ayaklarını da yok etti. Bugün iş başı yaptım. İlk 1 hafta dikişler dışında rahatsızlık veren hiç bir şey yoktu . Acı yok ,ancak şişlik ve dikişler rahatsızlık veriyor ama normal tabii ki. Hergün arayarak doktorum beni takip etti , hatırımı sordu. 1 hafta sonra dikişler alındı ve normale döndüm. Bugün belli belirsiz izler var suratımda onlarda sanırım en kısa sürede yok olacak. Şekil olarak mükemmel gerçekten , bu kadarını hayal bile edemezdim. İstanbul'da yaptırdım ben , gerçekten araştırma yapan kişilere tavsiye ederim. Ben çok zor karar aldım bu sebeple yazmak istedim buraya. İsteyen ve rahatsız olan kişiler hiç düşünmeden bu ameliyatı yaptırsın korkacak hiçbir şey yok , tabii ki doğru ellerde.
ameliyattan sonra bir sene geçmiş memnunmusunuz fotoğraf paylaşabilirmisinizIkisini birlikte yaptirdim 2 bin tl ve cok memnunum.doktorum cok iyi.4 binin /uzerinde ameliyat tecrubesi var.basta sisliklerden asimetri var diye kahroldum ama 2 ay gecti.gozlerim harika oldu.asimetri yok.istanbul safak hastanesi.dr elvan demiray ozturk.
Suan nasil?Merhaba ben malatyada 2 ay once çok ilgisiz bilgisiz bir plastik cerraha üst göz kapağı ameliyatı oldum, bir gözümün derisini çok kısaltmış göz tam kapanmıyor kuruluk var ve bulanık görmeye basladim. Doktor inkar ediyor. Bu ameliyatı kesinlikle bir göz doktorunun yapması lazımmış çok acı bir şekilde öğrendim. Çok ağladım gözüm aşırı bulaniklasti. Keşke biraz araştırma yapsaymışım bilinçsiz davranmışım. Ağrısız başıma dert almışım. Bulaniklasma geçer mi doktorlar bile net bisey diyemiyor. Bu rüya olsun uyanayım istiyorum. Aci ama gercek, hergun ayni ışkence. Ölüm bile aklıma geldi. Sağ gözüm sağlam onun için şükrediyorum. Sol göz bulanık, yanma batma hic geçmiyor. Benim tavsiyem bu ameliyatı hic yaptırmayın, gözünüze dokunmayın, ben ağladım siz ağlamayın.
Hâlâ aynı, ameliyat olduğum güne de o doktoru gördüğüm güne de lanet ediyorum. Geçecek mi kalıcı mi hiç bilmiyorum. Neden araştırmadım ki?Suan nasil?
Bana mı sormak istediniz?Doktorunun ismini ücretini söyler misin canım