• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı estetiği oldum ama:(

Kesinlikle plastik cerrahlar göz kapağı ameliyatları yaptırmayın okulaplasti uzmanı göz doktorlarına gidin ,ben plastik cerrahi maduruyum 1 yılda 3 ameliyat oldum en sonuncusu daha yeni 5 gün oldu çok ödemim var doktorum çok başarılı geçti ameliyatın dedi iyileşince net olarak anlaşılacak ,1 yılda çok acılar çektim kendimi eve kapattım resmen inşallah bu son

Merhabalar ;
Araştırma yaparken bu sitedeki yorumlardan çok yararlandığım için yazmak istedim. Tam 10 gün önce üst göz kapağı ameliyatı oldu. Doktorum gerçekten inanılmaz başarılı bir iş çıkardı. Üstelik yaptığı ameliyat sırasında göz kenarlarındaki kaz ayaklarını da yok etti. Bugün iş başı yaptım. İlk 1 hafta dikişler dışında rahatsızlık veren hiç bir şey yoktu . Acı yok ,ancak şişlik ve dikişler rahatsızlık veriyor ama normal tabii ki. Hergün arayarak doktorum beni takip etti , hatırımı sordu. 1 hafta sonra dikişler alındı ve normale döndüm. Bugün belli belirsiz izler var suratımda onlarda sanırım en kısa sürede yok olacak. Şekil olarak mükemmel gerçekten , bu kadarını hayal bile edemezdim. İstanbul'da yaptırdım ben , gerçekten araştırma yapan kişilere tavsiye ederim. Ben çok zor karar aldım bu sebeple yazmak istedim buraya. İsteyen ve rahatsız olan kişiler hiç düşünmeden bu ameliyatı yaptırsın korkacak hiçbir şey yok , tabii ki doğru ellerde.
Merhaba, hangi doktora ameliyat olmuştunuz. Memnunsunuz anladığım kadarıyla.Sağlıklı günler

Şanslıymışsınız. Ben melike gedar’a olmuştum dünya göz hastanesinde. O kadar ilgisizdiki pişman oldum. Sonrasında izde kaldı malesef dikiş iyi olmamış

Burada akıllı lens yani trifocal lens taktıran bir kadın, ameliyat sonrası çok detaylı anlatmış yaşadıklarını. Hem olumlu hem olumsuz herşeyi anlatıyor

arkadaşlar benim gözüm coooook acayip sisdi hatta kapanmatacsk derecede ve morardi sizlerde destek oldumu

Siz bilirsiniz ama sadece simetrik bir hata var mı yok mu ona yorum yapabilirim.göz kapağı estetiği
Hakkında bir bilgim y9 gün önce ende simetri var bariz çok belli geçiyor mu ya 1 gün oldu olalı dun dikislerim alındı

Daha cok erken. O agirli bende sol gozde hissediyordum. Sanki kendiliginden asagi dusuyor gibiydi. Benimde sol gozum asiri sisip morarmisti. Ilk haftalar sol gozum guzel olmadi diyordum. Esitsizlik var gibiydi. 2.nci ayda tamamen duzeldi. Gercektende bir sey soylemek icin 3 ayi beklemek gerek. Benim 3.5 ay oldu olali.
merhaba ben 9 gün oldu olalı ameliyati dün dikiislerim alındı resmen gözümde büyük derecede asimetri var sol gözüm çok küçük çok ödemde yok gibi lutfen sizinkidemi bu sekildemydi çok kötüyüm biri büyük biri küçük dikis solunki kotu

merhaba kızlar, iki hafta önce üst göz kapağı ameliyatı oldum. gözlerimde düşüklük yoktu aslında. derimde hafif bir gevşeme vardı. daha genç daha diri görünmek adına ameliyat oldum. doktorum operasyon öncesi bir gözümde daha fazla cilt olduğunu o yüzden ondan daha fazla doku alacağını söyledi. simetri konusunda takıntım olmasına rağmen güvendim ve tamam dedim. bantlarım açılınca bir dikişin diğerinden daha aşağıda durduğunu fark ettim. doktoruma sorduğumda şimdi şiş olduğunu ,bunun sorun olmayacağını söyledi. iki hafta içinde büyük oranda oturacağını söyledi. ama şimdi az doku alınan gözümde hala fazlalık var bariz şekilde. iki göz arasında uçurum fark yok belki ama milimetrelik bir fark bile beni rahatsız ediyor. ayrıca neden bilmiyorum ama yine az alınan gözümün üstünde diğerine göre hafif bir ağırlık var gibi hissediyorum. aynı durumu yaşayan var mı? lütfen bu durumla ilgili bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
sen genimiini görseydin baruz farkı napardın acaba çok fena benimki şuan sizinki gibi geçer inşallah benimde dün dikiskerim alındı

Merhabalar ben 6 yil once oldum bu ameliyati . sizin yasadiginiz sorunlari yasadim zor gunlerdi doktorum surekli sabret 6 ay dedi . ben de guvendim ve gercekten oyle oldu . zamanla oturuyor . dikos izleri de yok olunca hersey guzel gorunuyor . o agirlik hissi de oldu bende . ama geciyor merak etmeyin sadece biraz sabir .

Merhaba Nihal hn a gittim. Harika bir insan. Ama benim durumum maalesef onarılamayacak kadar vahim((( maalesef göz kapaklarım yok ve yamaların çıkması mümkün değil. Aynaya baksmayak kadar korkunç bir haldeyim kaş göz burun yanak agız komple dagılmış halde doku eksiği çok fazla (((( sizin fotograflarınızı gördüm harika olmuş sizin adınıza mutlu oldum. Keşke benim dayanılmaz acılarıma bu üzüntümede bir çare olsa ama umudum kalmadı artık evden çıkamadan ilaçlarla uyuyarak ve aglayarak yaşamaya çalışıyorum öllsem daha iyi . Bana bunu yaşatanları rabbime havale ettim ...
durumunuz ne durumda merak ettim. inşallah duzelmistir

Back