Göz kapağı estetiği oldum ama:(

Merhaba ben malatyada 2 ay once çok ilgisiz bilgisiz bir plastik cerraha üst göz kapağı ameliyatı oldum, bir gözümün derisini çok kısaltmış göz tam kapanmıyor kuruluk var ve bulanık görmeye basladim. Doktor inkar ediyor. Bu ameliyatı kesinlikle bir göz doktorunun yapması lazımmış çok acı bir şekilde öğrendim. Çok ağladım gözüm aşırı bulaniklasti. Keşke biraz araştırma yapsaymışım bilinçsiz davranmışım. Ağrısız başıma dert almışım. Bulaniklasma geçer mi doktorlar bile net bisey diyemiyor. Bu rüya olsun uyanayım istiyorum. Aci ama gercek, hergun ayni ışkence. Ölüm bile aklıma geldi. Sağ gözüm sağlam onun için şükrediyorum. Sol göz bulanık, yanma batma hic geçmiyor. Benim tavsiyem bu ameliyatı hic yaptırmayın, gözünüze dokunmayın, ben ağladım siz ağlamayın.
Canım şimdi nasılsın. Gözün kapanıyor mu görüntü nasıl. Ayrıca görüşün düzeldi mi ?

Canım şimdi nasılsın. Gözün kapanıyor mu görüntü nasıl. Ayrıca görüşün düzeldi mi ?
Merhaba 4 ay oldu bulaniklasma ara ara oluyor göz normalde kapanıyor gece belki açık kalıyor kuruma da devam ediyor. Doktor kuruluktan dolayı bulanık görüyorsun dedi çok fazla kuruma olmuş çok zor geçecek gibi diyor. Hala yaş geliyor. Eski sağlığıma kavuşmuş degilim. Insan şaşırmaya görsün. Bin pişmanım.

Merhaba 4 ay oldu bulaniklasma ara ara oluyor göz normalde kapanıyor gece belki açık kalıyor kuruma da devam ediyor. Doktor kuruluktan dolayı bulanık görüyorsun dedi çok fazla kuruma olmuş çok zor geçecek gibi diyor. Hala yaş geliyor. Eski sağlığıma kavuşmuş degilim. Insan şaşırmaya görsün. Bin pişmanım.
Canım çok üzüldüm. Çok beceriksiz bir doktormuş. Bunların doktorluğu iptal edilmeli. Peki gözlerin görüntüsü nasıl ?

Kesinlikle size katılıyorum bende oraya ameliyat oldum çok pişmanım klinik olarak değil ama Dr olarak hiç memnun değilim hayatımı karattı 1 yıldır düzelttirmek için uğraşıyorum hala tam sonuç almış değilim kesinlikle bu işlem okulaplasti cerrahi konusunda uzman biri tarafından olmalı ben şu an okulaplasti uzmanı bir Dr görüşüyorum umarım Haziran gibi yeniden ameliyat olucam inşallah düzelir psikiyatri ilaçları ile ayakta duruyorum

Ben 6 ay önce oldum. Bir gözüm diğerinden farklı o yüzden çok dikkatli olmanızı öneririm gerçi bende çok araştırdım ama şans. Line Med estetiği tercih Etmeyin derim çok başarısız
Kesinlikle size katılıyorum bende oraya ameliyat oldum çok pişmanım klinik olarak değil ama Dr olarak hiç memnun değilim hayatımı karattı hem alt hem üst göz kapağı olmuştum ekropion üst kapaklarda çukurluk bir sürü sorunla
1 yıldır düzelttirmek için uğraşıyorum hala tam sonuç almış değilim kesinlikle bu işlem okulaplasti cerrahi konusunda uzman biri tarafından olmalı ben şu an bir okulaplasti uzmanı ile görüşüyorum umarım sonuç alabilirim pskiyatri ilaçları ile ayakta duruyorum

Teşekkür ederim gidecegim. Pek umudum olmasada, ülkede sayısız cerraha gittim maalesef kapaklarım ikinci kez üstelik ölçüsüz çıkartılıp yerine yapılan yamalarla peeişan durumdayım . Keşke çare olabilse ama onada gösterecegim
Merhaba Ayda hanım,
Çok geçmiş olsun, bunu yapan dr ları Allaha havale ediyorum, inşallah cezalarını bulurlar, insan yapamayacağı bir ameliyatı yapmamalı, ben size dr Nuri Çelik’e görünmenizi tavsiye ederim, göz konusunda meslekdaşlarından övgü alan bir dr, inşallah derdinize çare bulur. Reklam seven bir dr değidir, insta da resim falan yok, internetten tel ini arayıp gidebilirsiniz, sevgiler

Merhaba Nihal hn a gittim. Harika bir insan. Ama benim durumum maalesef onarılamayacak kadar vahim((( maalesef göz kapaklarım yok ve yamaların çıkması mümkün değil. Aynaya baksmayak kadar korkunç bir haldeyim kaş göz burun yanak agız komple dagılmış halde doku eksiği çok fazla (((( sizin fotograflarınızı gördüm harika olmuş sizin adınıza mutlu oldum. Keşke benim dayanılmaz acılarıma bu üzüntümede bir çare olsa ama umudum kalmadı artık evden çıkamadan ilaçlarla uyuyarak ve aglayarak yaşamaya çalışıyorum öllsem daha iyi . Bana bunu yaşatanları rabbime havale ettim ...
Siz yine de Nuri çelik ile görüşün belki kadlarla ilgili bir sorun var belki göz kaslarınıza zarar verdiler o yüzden kapak kapanmıyor olabilir, her dr her konuyu bilecek diye bir şey yok, umudunuzu yitirmeyin, muhakkak çare olacak bir dr vardır, bu konuda sektörden yani plastik cerrahlardan ya da göz dr larından dr tavsiyesi alın🙏

Siz yine de Nuri çelik ile görüşün belki kadlarla ilgili bir sorun var belki göz kaslarınıza zarar verdiler o yüzden kapak kapanmıyor olabilir, her dr her konuyu bilecek diye bir şey yok, umudunuzu yitirmeyin, muhakkak çare olacak bir dr vardır, bu konuda sektörden yani plastik cerrahlardan ya da göz dr larından dr tavsiyesi alın🙏
Ben de Nuri Celik’i gormenizi tavsiye ederim. Plastik cerrahlar dahi goz estetigi konusunda onu ovuyor. Reklami hic yok, instasin da bile hasta ornegi yok ama bu isin en iyisi diye biliniyor doktor doktor gezmekten yorulmussunuzdur eminim ama belli olmaz belki cozum olur diye yaziyorum.
Merhaba Nihal hn a gittim. Harika bir insan. Ama benim durumum maalesef onarılamayacak kadar vahim((( maalesef göz kapaklarım yok ve yamaların çıkması mümkün değil. Aynaya baksmayak kadar korkunç bir haldeyim kaş göz burun yanak agız komple dagılmış halde doku eksiği çok fazla (((( sizin fotograflarınızı gördüm harika olmuş sizin adınıza mutlu oldum. Keşke benim dayanılmaz acılarıma bu üzüntümede bir çare olsa ama umudum kalmadı artık evden çıkamadan ilaçlarla uyuyarak ve aglayarak yaşamaya çalışıyorum öllsem daha iyi . Bana bunu yaşatanları rabbime havale ettim ...
simdi nasilsiniz sizin yazilarinizi yeni okudum cok uzuldum gercekten insallah bir cozum gelmistir. Durumunuzun daha iyiye gittigini dusunmek istiyorum

Arkadaşlar ortalama bu üst göz kapağı estetiği güncel fiyatları ne kadar acaba. Burda bir doktor 6 bin dedi bana çok geldi açıkçası:KK43:

Ben 16 gün önce üst göz kapağını aldırdım ama sanki alınmamış gibi bu doktor neyi kesti anlamıyorum. Boşuna mı eziyet çekiyorum ya nolur yardım edin düzelir mi bu hala fazlalık var

bunu ilk defa duyuyorum, daha cok dolgu fiyati gibi..
Avrupa göz var. Bir de rsamourestetic var. Ben sormuştum 1800 e üst göz kapağı estetiği yapıyorlar. Ama nasıl yapıyorlar bilemem. Ayrıca ben 3 yıl önce üst göz kapağı estetiği 700 liraya yaptırdım. Tüccarlara para verme canım. Çok basit bir operasyon.

X