Göz kapağı estetiği oldum ama:(

Dün gittim ve bana kemikteki badem göz ipinin kendini henüz salmadığını 2 ay beklemem gerektipini söyledi. Eğer yine bi orantısızlık varsa düzeltme yapacağını söyledi
İyi yapmışsınız gitmekle, içiniz rahatlamıştır. En azından beklersiniz 2 ay duruma göre hareket edersiniz.

Merhaba bendede sağ göz kapağında düşüklük var siz yaklaşık ne kadar fiyata yaptırdınız yaklaşık bir fiyat almaya çalışıyorum.

Merhaba bende ameliyat oldum bugün 25. Gün.
bana 3 işlem yapıldı aslında göz altı torbalarım için olmak istesim göz kapağımdada hafif vardı orayıda alıcaklardı doktorum dediki hafif badem göz yapıcam yoksa gözün çukura düşer. Oldum ağrı Sancı yok dikişlerim alındı sadece badem göz dikişleri kaldi kendi eriyen sikişler sağ gözüm çok iyi durumda dikişler düştü fakat sol gözümde badem göz dikişi var hala ve diğerine göre küçük duruyor çokmorelim bozuk. Doktorum bunun zamanla düzeleceğini şişlerin tamamen geçmesi gerektiğini söyledi . Sizin yorumunuzu görünce biraz içim rahatladı açıkçası.
Merhaba, duzeldi mi gozunuz? Ben de baska bir doktorda ameliyat oldum. Bende de asimetri oldu. Bir goz kapagim daha buyuk. Ben badem goz yaptirmadim ama hafif badem olsa daha iyi olurmuş.

Merhabalar ;
Araştırma yaparken bu sitedeki yorumlardan çok yararlandığım için yazmak istedim. Tam 10 gün önce üst göz kapağı ameliyatı oldu. Doktorum gerçekten inanılmaz başarılı bir iş çıkardı. Üstelik yaptığı ameliyat sırasında göz kenarlarındaki kaz ayaklarını da yok etti. Bugün iş başı yaptım. İlk 1 hafta dikişler dışında rahatsızlık veren hiç bir şey yoktu . Acı yok ,ancak şişlik ve dikişler rahatsızlık veriyor ama normal tabii ki. Hergün arayarak doktorum beni takip etti , hatırımı sordu. 1 hafta sonra dikişler alındı ve normale döndüm. Bugün belli belirsiz izler var suratımda onlarda sanırım en kısa sürede yok olacak. Şekil olarak mükemmel gerçekten , bu kadarını hayal bile edemezdim. İstanbul'da yaptırdım ben , gerçekten araştırma yapan kişilere tavsiye ederim. Ben çok zor karar aldım bu sebeple yazmak istedim buraya. İsteyen ve rahatsız olan kişiler hiç düşünmeden bu ameliyatı yaptırsın korkacak hiçbir şey yok , tabii ki doğru ellerde.

Bende olmak istiyorum nereyi önerirsiniz tek göz için 2500-3500 fiyat aldim
Ikisini birlikte yaptirdim 2 bin tl ve cok memnunum.doktorum cok iyi.4 binin /uzerinde ameliyat tecrubesi var.basta sisliklerden asimetri var diye kahroldum ama 2 ay gecti.gozlerim harika oldu.asimetri yok.istanbul safak hastanesi.dr elvan demiray ozturk.

Ikisini birlikte yaptirdim 2 bin tl ve cok memnunum.doktorum cok iyi.4 binin /uzerinde ameliyat tecrubesi var.basta sisliklerden asimetri var diye kahroldum ama 2 ay gecti.gozlerim harika oldu.asimetri yok.istanbul safak hastanesi.dr elvan demiray ozturk.
hastane varos ama doktor iyi.ne luks hastanelere guvenip gittim de neler gelmedi ki basima.bu dok
hastane ozel ama varosumsu ama doktor iyi.dikislerimi estetik dikis yapti.hic iz kalmadi.ufacik belli belirsiz 3 milim bir iz var o da dikisin bitim yeri ki zamanla yok olacak.kimse anlamadi gozlerimde bir kesi oldugunu.annem bile😂😂😂rkadas tavsiyesiyle gittim.goz doktoru bu.plastik cerrahlara sakin gitmeyin.bu is normalde goz doktorunun isi.

DÜn doktoruma muayene gittim bana bi sorun olmadığını zamanla kapanacağını söyledi göz kasların hasar görse zaten hiç kapanmazdı kapanıyo dedi çok az aralık kalıyo o da sağ göz de sadece için rahat etmezse alt göz kapağından askı işlemi yapar biraz yukarı alırız dedi badem göz gibi yani korkma dedi dikiş izlerim de iyi durum da o da için rahat etmezse lazer yaparım hiç bi iz kalmaz sen içini rahat tut dedi senin durumundan bahsettim o da kesinlikle ben o yama işlemini yapmam sağlıklı değil zaten dedi ama kapanmıyosa hiç göz kasları sinirleri hasar görmüştür dedi yoksa zaten gözlerini sıkıp kapatabildiğin sürece yer çekiminden dolayı sen istemesen de yine düşer kapanır dedi istersen benim doktorum ilgili iyi bi doktor avrupa göz de nuri ceyhana ameliyat oldum ben göz estetiği konusun da uzman onunla da görüşebilirsin o hastanede baya herkes bu süreçte ilgilendi benimle ama benim göz şeklim çok güzel oldu yuvarlak dışarı hafif çıkan iri gözlerim vardı o yuvarlar çıkık görüntü gitti çekik güzel iri bi göze sahip oldum eskiden toplayamazdım saçımı yakışmazdı şimdi herkes topla gözlerin ortaya çıksın güzel duruyo diyo gerçekten çok üzüldüm ama bi araştır mutlaka bi çözümü vardır :KK43:
Goz kapaginiz esitlendi mi? Benim de esit degil. Baska doktorda yaptirsaydim keske.

Nerede yaptırdınız? Ben de bu corona çılgınlığını atlatabilirsek düşünüyorum. Çok araştırıyorum ve korkuyorum kötü sonuçlardan. Ünlü bir isme gittim. Üst göz kapak ameliyatı için 14.000 tl istedi !Asla bu paraları ödeyemem. Yardımcı olur musunuz?

Selam
40 gün önce üst göz kapağı ameliyatı oldum. Kas altından fıtıklaşmış yağ bezelerini de aldı doktorum. Yaklaşık bir avuç yağ bezesi çıktı. Çok rahatladım çünkü ağrı yapma seviyesindeydi. Fakat şu anda sağ gözüm normale dönmüşken sol göz kapağım daha şiş ve kalın. Şişlik hafiflese bile daha kalın. Ayrıca daha büyük gibi. Bir türlü eşitlenmiyor. Hafif açık kaldığı için gece bantlıyorum. Viscotears sürüyorum, masaj yapıyorum ama ameliyattan 15 gün sonraki görüntüyle şimdiki arasında hiç fark yok. Çok canım sıkkın. Aynı durumla karşılaşan var mı?

Resim koyarsan daha net görebiliriz canım. Sadece göz çekebilirsin. 2 ayda net görüntünün ortaya çıkması lazım. Ama üst göz kapağı risksizdir ..Alt göz kapağı operasyonu çok riskli çünkü milimetrik fazla deri alınsa göz aşağı çeker yuvarlaklaşır. Üst kapak çok iyi sonuç verir. Bence düzelecek. Resim koyarsan daha iyi anlaşılır

Son düzenleme:
Resim koyarsan daha net görebiliriz canım. Sadece göz çekebilirsin. 2 ayda net görüntünün ortaya çıkması lazım. Ama üst göz kapağı risksizdir ..Alt göz kapağı operasyonu çok riskli çünkü milimetrik fazla deri alınsa göz aşağı çeker yuvarlaklaşır. Üst kapak çok iyi sonuç verir. Bence düzelecek. Resim koyarsan daha iyi anlaşılır
EE560510-922E-4241-88A0-E6D34CD7F79D.jpeg

Dün gittim ve bana kemikteki badem göz ipinin kendini henüz salmadığını 2 ay beklemem gerektipini söyledi. Eğer yine bi orantısızlık varsa düzeltme yapacağını söyledi

Merhaba,
Genel olarak memnun kaldınız mı. Resminize baktım evet biraz fark var ama yine de çöm güzel görünüyor. Ben de Kayhan beye göz kapağı ameliyatı oldum memnunum ama bununla birlikte aynı anda şakak germe ameliyatı oldum. Şakak germe hiç olmadı sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim. 2 ay oldu ameliyat olalı

Ben 6 ay önce oldum. Bir gözüm diğerinden farklı o yüzden çok dikkatli olmanızı öneririm gerçi bende çok araştırdım ama şans. Line Med estetiği tercih Etmeyin derim çok başarısız

X