Bana yapılanlar akıl sınırlarını zorluyır onarılamayacak haldryim . İlk üst göz kapak ameliyatı yapan kapaklarımı çok fazla ve orantısız kesti burnumun yag dokularını alıp üst bölümünü inceltti kaşım gözüm bozuldu . İkinci müdahaleyi yapan bu bölgeyi düzeltmek için kulak arkasından deri aldı kapaklarıma yama yaptı . Kapaklarımda ilk ameliyattan sonra kalan kendi derilerimi çıkartmış hesapsızca yerine kulak arkasından aldıgı derileri koymuş . Korkunç bir görğntüde ve dayanılmaz acılar içindeyim. Ülkede gitmediğim dojtor kalmadı yapılacak birşey yok diyorlar . Çünkü ilkay hürhüt ikinci ameliyatı yapan kapaklarımdan tekrar deri çıkartıp yama yapmış . Göz kapaklarım korkunç halde ve gözlerim aöık kapanmıyor yamalara ragmen tüm yüzüm perişan. Gözlerimi kaybetme noktasına geldim. Aynaya bakamayacak kadar kötü durumdayım.
Estetik düzeltme göz kapaklarını düzeltme için yama yapan doktor gesapsızca kapaklarımdan kendi derilerimi alıp böyle yama yapmış bu yamaları alamıyorlar gözlerimi kaybedermişim böyle gözler acık acı içinde ilaçlarla uyuyarak yaşıyorum. Bana yapılan vicdansızlık İLKAY HÜTHÜT BU İNSAN BENİ BU HALE GETİRİP YAPTIGINI İNKAR EDİP HAKARETLER EDİP KAÇTI. Şu an bir prf göz kapagı uzmanı. Muayene etti durum ümitsiz çok uzun bir süreçte gözlerinizi kurtarmak kapaklarınızdaki acıları azaltmak için be yapabiliriz. Bir düşünelim söz veremem mucize beklemeyin birşey yapılabilirmi düşübecegim dedi bekliyorum . Kısaca basit bir üst kapak ameliyatı ile sakat edildim (((