Göz kapağı estetiği oldum ama:(

Benimde gözkapaklarım doğuştan düşüktü 15 yıl önce ismi bilinmeyen(bende şu an ismini hatırlamıyorum)bir doktora ameliyat olmuştum çok memnun kaldım hiç bir sorun yaşamamıştım.Gözkapaklarım oluştu farve eyeliner sürebiliyorum ,Hafif iz kaldı.Şu anda yaşla birlikte yine düştü ,eskisi kadar olmasada.Ben yine ameliyat olmak istiyorum ve doktor araştırıyorum.Bu kez badem göz ve gözkapağı birlikte olsun istiyorum.Ama kötü yorumlardan etkilendim göz kapanmazsa filan diye korkmaya başladım.Ameliyat olup memnun kalan arkadaşlar doktor ismi ve fotoğraf paylaşırsa çok sevinirim.
Kesinlikle olma derim, keşke bende buraya girip baksaydım. Hiç araştırmadan oldum. Ömrümün en büyük pişmanlığı bu.

Geçmiş olsun beni sakat ettiler... Göz kapaklarımın tamamını çıkardılar 8 ay acı içinde gözlerim acık kaş burun yanak komple bozulfu.. 8 ay sonra ilkay hüthüt kulaklarımın arkasından deri alıp yama yaparsak dğzeltiriz eksikliğide tamamlarız dedi inandım ((( ve bu doktor beni tamamen sakat etti yüzüm gözlerim kaşlarım burnum korkunç hale geldi . Kapaklardaki olmayan derileri çıkartıp yerine korkunç deri yamalar koymuş ölçüsğz az. 16 aydır acılar içinde ilaçlarla uyuyarak yaşıyorum düzeltilmesi mümkün degil mahvetti sahtekar ilkay hüthüt beni bicdansız evden çıkamayacak kadar korknç halde yaşatıyor beni. Milimetrik hatalara dua edin yinede ben ili doktor tarafından perişan edildim (((((
Cok gecmis olsun cok üzüldüm:KK43: kanunen bir sey yapma imkaniniz yok mu?

Bana yapılanlar akıl sınırlarını zorluyır onarılamayacak haldryim . İlk üst göz kapak ameliyatı yapan kapaklarımı çok fazla ve orantısız kesti burnumun yag dokularını alıp üst bölümünü inceltti kaşım gözüm bozuldu . İkinci müdahaleyi yapan bu bölgeyi düzeltmek için kulak arkasından deri aldı kapaklarıma yama yaptı . Kapaklarımda ilk ameliyattan sonra kalan kendi derilerimi çıkartmış hesapsızca yerine kulak arkasından aldıgı derileri koymuş . Korkunç bir görğntüde ve dayanılmaz acılar içindeyim. Ülkede gitmediğim dojtor kalmadı yapılacak birşey yok diyorlar . Çünkü ilkay hürhüt ikinci ameliyatı yapan kapaklarımdan tekrar deri çıkartıp yama yapmış . Göz kapaklarım korkunç halde ve gözlerim aöık kapanmıyor yamalara ragmen tüm yüzüm perişan. Gözlerimi kaybetme noktasına geldim. Aynaya bakamayacak kadar kötü durumdayım. Estetik düzeltme göz kapaklarını düzeltme için yama yapan doktor gesapsızca kapaklarımdan kendi derilerimi alıp böyle yama yapmış bu yamaları alamıyorlar gözlerimi kaybedermişim böyle gözler acık acı içinde ilaçlarla uyuyarak yaşıyorum. Bana yapılan vicdansızlık İLKAY HÜTHÜT BU İNSAN BENİ BU HALE GETİRİP YAPTIGINI İNKAR EDİP HAKARETLER EDİP KAÇTI. Şu an bir prf göz kapagı uzmanı. Muayene etti durum ümitsiz çok uzun bir süreçte gözlerinizi kurtarmak kapaklarınızdaki acıları azaltmak için be yapabiliriz. Bir düşünelim söz veremem mucize beklemeyin birşey yapılabilirmi düşübecegim dedi bekliyorum . Kısaca basit bir üst kapak ameliyatı ile sakat edildim (((
Allah bunu yapan doktoru ellerinden etsinki bir daha kimseye böyle bir üzüntü yasatamasin !!!

merhaba kızlar, iki hafta önce üst göz kapağı ameliyatı oldum. gözlerimde düşüklük yoktu aslında. derimde hafif bir gevşeme vardı. daha genç daha diri görünmek adına ameliyat oldum. doktorum operasyon öncesi bir gözümde daha fazla cilt olduğunu o yüzden ondan daha fazla doku alacağını söyledi. simetri konusunda takıntım olmasına rağmen güvendim ve tamam dedim. bantlarım açılınca bir dikişin diğerinden daha aşağıda durduğunu fark ettim. doktoruma sorduğumda şimdi şiş olduğunu ,bunun sorun olmayacağını söyledi. iki hafta içinde büyük oranda oturacağını söyledi. ama şimdi az doku alınan gözümde hala fazlalık var bariz şekilde. iki göz arasında uçurum fark yok belki ama milimetrelik bir fark bile beni rahatsız ediyor. ayrıca neden bilmiyorum ama yine az alınan gözümün üstünde diğerine göre hafif bir ağırlık var gibi hissediyorum. aynı durumu yaşayan var mı? lütfen bu durumla ilgili bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
daha yeni olduğu için böyle olabilir şişlikler inince bakmak lazım

Ben de geçen yıl bu ameliyatı oldum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1 hafta kadar ödem ve morluklarım oldu. 1 hafta sonra kimse anlamadı bile ve izlerim bile iyice silikleşti. Açıkçası ben özellikle bu iş için estetik cerrah tercih ettim. Çok sorunsuz oldu operasyonum çok şükür.

Öncesi ve şuan ki hali.
Eki Görüntüle 2259989 Eki Görüntüle 2259990
Merhaba,

cok gecmis olsun. Kime ameliyat oldugunuzu ögrenebilirmiyim? Size mesaj atilmiyor galiba

Merhaba ben malatyada 2 ay once çok ilgisiz bilgisiz bir plastik cerraha üst göz kapağı ameliyatı oldum, bir gözümün derisini çok kısaltmış göz tam kapanmıyor kuruluk var ve bulanık görmeye basladim. Doktor inkar ediyor. Bu ameliyatı kesinlikle bir göz doktorunun yapması lazımmış çok acı bir şekilde öğrendim. Çok ağladım gözüm aşırı bulaniklasti. Keşke biraz araştırma yapsaymışım bilinçsiz davranmışım. Ağrısız başıma dert almışım. Bulaniklasma geçer mi doktorlar bile net bisey diyemiyor. Bu rüya olsun uyanayım istiyorum. Aci ama gercek, hergun ayni ışkence. Ölüm bile aklıma geldi. Sağ gözüm sağlam onun için şükrediyorum. Sol göz bulanık, yanma batma hic geçmiyor. Benim tavsiyem bu ameliyatı hic yaptırmayın, gözünüze dokunmayın, ben ağladım siz ağlamayın.
Cok gecmis olsun ben de 2 ay once oldum.Yanma ve batma kuruluktan mı oluyor? Ne dedi doktor bu konuda? Benim doktor tercihim plastik cerrahtan yana oldu.Ve memnunum acıkcası.Plastik yada okuloplastik cerrah hangisi yaparsa yapsın tecrübesi ve vicdanı cok cok önemli.İnsandır hata yapar yapabilir ama arkasinda durmasi lazımdı.

Cok gecmis olsun ben de 2 ay once oldum.Yanma ve batma kuruluktan mı oluyor? Ne dedi doktor bu konuda? Benim doktor tercihim plastik cerrahtan yana oldu.Ve memnunum acıkcası.Plastik yada okuloplastik cerrah hangisi yaparsa yapsın tecrübesi ve vicdanı cok cok önemli.İnsandır hata yapar yapabilir ama arkasinda durmasi lazımdı.
Merhaba,

gecmis olsun. Siz kime oldunuz?

Cok gecmis olsun ben de 2 ay once oldum.Yanma ve batma kuruluktan mı oluyor? Ne dedi doktor bu konuda? Benim doktor tercihim plastik cerrahtan yana oldu.Ve memnunum acıkcası.Plastik yada okuloplastik cerrah hangisi yaparsa yapsın tecrübesi ve vicdanı cok cok önemli.İnsandır hata yapar yapabilir ama arkasinda durmasi
Yok durmuyor, ameliyata bağlı bisey yok diyor. O kadar çok pişmanım ki eski resimlerime bakıp ne kadar saglikliymisim diyorum, kahroluyorum. Yapilan işlem hayatımı karartti. Hergun ağlıyorum çare yok... Bu mesajı okuyan lütfen OLMAYIN bu ameliyatı. Sizden ricam ne olur bana dua edin eski sağlığıma kavuşayım.

Yok durmuyor, ameliyata bağlı bisey yok diyor. O kadar çok pişmanım ki eski resimlerime bakıp ne kadar saglikliymisim diyorum, kahroluyorum. Yapilan işlem hayatımı karartti. Hergun ağlıyorum çare yok... Bu mesajı okuyan lütfen OLMAYIN bu ameliyatı. Sizden ricam ne olur bana dua edin eski sağlığıma kavuşayım.
Çok üzgünüm insallah görme durumunuz düzelir sagliginiza kavuşursunuz

Uni.hastanesinde amekiyat oldum.bugun 7.gunum tam kapatamıyorum.dr odem var normal diyor biraz bulanik görüyorum.daha erkenmi?korkuyorum cunku kapatmaya çalışıyorum kasiliyor.lutfen yardim edin

Uni.hastanesinde amekiyat oldum.bugun 7.gunum tam kapatamıyorum.dr odem var normal diyor biraz bulanik görüyorum.daha erkenmi?korkuyorum cunku kapatmaya çalışıyorum kasiliyor.lutfen yardim edin
Gözde kasılma 2 ay sürüyor, ben 3 ay oldu ameliyat olalı hala bulanık görüyorum, gözümün birini fazla kesmiş doktor. Hayatımın en büyük pişmanlığını yaşadım. Hayatım alt üst oldu. Hemde güzel de olmadi. Eski kırışık hali hem göz sağlığı hemde görüntü olarak çok çok iyiymis. Bulaniklasma gölgeli görmem bir türlü geçmiyor, gitmediğim göz doktoru kalmadı.

Merhaba bende 5 gün önce göz kapağı ameliyatı oldum. (6 yıldır doktor araştırıyorum) Doktorum göz doktoruydu ben plastik cerrah tercih etmedim. Bence her operasyonu kendi alanında uzman doktor yapmalı. Benden önce bir kaç arkadaşım farklı doktorlarda (hatta biri Türkiye'nin çok ünlü plastik cerrahlarından biri) ameliyat oldu ama hep bir memnuniyetsizlik oldu. Ben şuan çok memnunum ilk günden beri ağrı acı morarma hiçbir şey olmadı. Gözümde kasılma yada kapanırken zorlanma yok dikillerim 10. günde alınacak
Şuan sadece ödem var çok erken olduğu için.

Merhabalar bende yeni ameliyat olanlardanim.. bu kasılma olayini ust seviyede yasiyorum ama malesef daha sarkık gorunuyor,hemde yamuk yumuk bir sarkıklık odem gitse iyice sarkacak... boyle birsey yasadiniz mi arkadaslar? Ameliyat oncesi sonrasi arasinda hic fark yok gibi gorunuyor 10.gun...

Mrhba bende amaliyat olmayı düşünüyorum rica etsem doktor bilgilerinizi paylaşırmısın kim ve kaç paraya oldunuz

Merhabalar bende yeni ameliyat olanlardanim.. bu kasılma olayini ust seviyede yasiyorum ama malesef daha sarkık gorunuyor,hemde yamuk yumuk bir sarkıklık odem gitse iyice sarkacak... boyle birsey yasadiniz mi arkadaslar? Ameliyat oncesi sonrasi arasinda hic fark yok gibi gorunuyor 10.gun...
Merhaba benim 1 ayım doldu ilk günden itibaren kasılma yada sarkık bir görüntü olmadı hiç

X