Göz kapağı estetiği oldum ama:(

DÜn doktoruma muayene gittim bana bi sorun olmadığını zamanla kapanacağını söyledi göz kasların hasar görse zaten hiç kapanmazdı kapanıyo dedi çok az aralık kalıyo o da sağ göz de sadece için rahat etmezse alt göz kapağından askı işlemi yapar biraz yukarı alırız dedi badem göz gibi yani korkma dedi dikiş izlerim de iyi durum da o da için rahat etmezse lazer yaparım hiç bi iz kalmaz sen içini rahat tut dedi senin durumundan bahsettim o da kesinlikle ben o yama işlemini yapmam sağlıklı değil zaten dedi ama kapanmıyosa hiç göz kasları sinirleri hasar görmüştür dedi yoksa zaten gözlerini sıkıp kapatabildiğin sürece yer çekiminden dolayı sen istemesen de yine düşer kapanır dedi istersen benim doktorum ilgili iyi bi doktor avrupa göz de nuri ceyhana ameliyat oldum ben göz estetiği konusun da uzman onunla da görüşebilirsin o hastanede baya herkes bu süreçte ilgilendi benimle ama benim göz şeklim çok güzel oldu yuvarlak dışarı hafif çıkan iri gözlerim vardı o yuvarlar çıkık görüntü gitti çekik güzel iri bi göze sahip oldum eskiden toplayamazdım saçımı yakışmazdı şimdi herkes topla gözlerin ortaya çıksın güzel duruyo diyo gerçekten çok üzüldüm ama bi araştır mutlaka bi çözümü vardır :KK43:
Umarım düzelmilştir. Düzgün ölçü alınsaydı, aralık kalmazdı veya asimetri olmazdı. İzler de kolay geçmiyor. Doktorlar 1 hafta sonucu diye photoshop yapıyorlar. Ameliyat olduktan sonra bir gözün daha büyük diğerinin daha küçük durması, kırışık durmasından daha kötü. Size tavsiyem göz çevrenizi yaptırmayın.

Teşk ederim benim ilk üst kapak ameliyatımı avrupa gözde halit özhisar yaptı şimdi dünya gözde. Beni ilk oerişan eden oydu. Ama yama lazım deyip ikinci ameliyatı yapan ilkay hüthüt. Kimse gitmesin yolu ona düşmesin(( kapaklarımı burnumun yanına kaşlarımın altına şakaklarıma kadar hangi hesapla kinse anlam veremiyor kesip çıkartmış ve yerine deri yamalar koymuş. Kaslara sinirlerede zarar vermiş. 16 aydır acı çekmekten tükendim. Gözlerimi açamıyorum acıdan . Kapatıp uyuyamıyorum acıdan(( göz kürelerim dışa fırlıyor misket gibi görüntüm facia. Gitmediğim cerrah prf kalmadı. Geçen hafta prf şafak karslıoğlu oculaplast kapaklar konudunda uzmsn. Kendisine gittim. Üst kapaklarımın durumu kötü maalesef . Ama gözlerimde ciddi kuruma olmuş açık kaldıgı içiin ve bir haftafır yogun pomat ve damla kullannıyorum bugün gidecegim tekrar kapaklarıma be yapılabilir hiç belli degil bugün işitecegim olabikecek yada olamayacakları. Yüzüm korkunç halde kaş göz burun bunun ise çaredi yok bununla nadıl başa çıkacagım bilmiyorum ((((( ilkay hüthüt ve halit özhisar bu insanlar kendilerine dojtor demesinler. Yazıklar olsun diyorum bir kadının hem göz saglığını hemde ruh saglığını bitirdiker vicdansızca umursamazca ((((((((
Canım ya inanki çok çok üzüldüm. Şimdi nasılsın

Merhabalar ben de ayni doktora kayhan zeytine 3 ay once badem goz ameliyati oldum, sol gozumde ayni bombelikten bende de var, ve sol tarafimda kafamin icinde ki kesinin etrafinda asiri sac kaybi vardi, hemen ameliyat sonrasinda bu kaybi farkettim ve yerine cikar diye dusundum, fakat 3 ay oldu hala cikmadi, siz de durum nedir? sac kaybi yasadiniz mi ve bombelik gecti mi

Eklentiler

• 3BBF627D-7EDD-4CED-980F-9482AE7B4E9E.jpeg
    3BBF627D-7EDD-4CED-980F-9482AE7B4E9E.jpeg
    77,5 KB · Görüntüleme: 697
Merhabalar ben de ayni doktora kayhan zeytine 3 ay once badem goz ameliyati oldum, sol gozumde ayni bombelikten bende de var, ve sol tarafimda kafamin icinde ki kesinin etrafinda asiri sac kaybi vardi, hemen ameliyat sonrasinda bu kaybi farkettim ve yerine cikar diye dusundum, fakat 3 ay oldu hala cikmadi, siz de durum nedir? sac kaybi yasadiniz mi ve bombelik gecti mi
bir ekleme daha yapayim, badem goz ameliyati ve ust goz kapagi ameliyati olarak girdim, fakat kaşlarim yukari dogru kalkmak yerine eskisine gore daha da asagiya indir, ust goz kapagimda da tam kapagin ustunde kaslarimin altinda deri fazlaligi olustu, doktorumun 3. ay dolunca tekrar ameliyat edicek, dikis yirtilmis olabilir dedi, fakat benim zaten narkozdan sonra aynaya baktigimda ilk farkettigim şey kaşlarimin aşagi dogru cekmis olmasiydi, bunu doktoroma soyledigimde henuz erken ve hic biseyin belli olmadigini beklemem gerektigini soyledi, fakat sonuc duzelmedi, o yuzden tekrar ameliyat olacagim, fakat endiselerim cok fazla, hem yasadigim sac kaybi, hem de sonrasindaki zorlu sureci tekrar yasamak beni dusunduruyor,

Ben 6 ay önce oldum. Bir gözüm diğerinden farklı o yüzden çok dikkatli olmanızı öneririm gerçi bende çok araştırdım ama şans. Line Med estetiği tercih Etmeyin derim çok başarısız
Bir arkadasta oldu onunda ayni goz kapagi havada kaliyot gozude tam temizlemiyordu gozde temas etmediginden suni goz yasi kullandi birkac ay smdi 2yil gecti daha iyi oturdu. Mesela annemde olsu 57 yasinda annem anneminde bir goz kapagi digerien gore kapali asagida duruyor zsten dogustan bir taraf diger taraf farkliyiz uzmeyin kendinizi bosuna olutuna bakin

21 yaşındayım sizin eski halinizden daha çok inik ve kaz ayağı var bende

Çok yıpratmışım kendimi hanımlar

Mrb durumunuza inanın çok üzüldüm benimde göz kapaklarım düşük ameliyat olmak istemiştim ama vazgeçtim gibi. Şuan durumunuz nasıl inşallah iyisinizdir fotonuzu atar mısınız merak ettim

Mrb durumunuza inanın çok üzüldüm benimde göz kapaklarım düşük ameliyat olmak istemiştim ama vazgeçtim gibi. Şuan durumunuz nasıl inşallah iyisinizdir fotonuzu atar mısınız merak ettim
2. ameliyatinda oldum, maalesef sakak germe islemi yine olmamis ameliyatta 2,5 saat kalmisim, ve ilkinde yasamadigim goz kurulugunu yasiyorum 5 ay oldu hala gecmedi maalesef :KK43:

Merhaba,
Genel olarak memnun kaldınız mı. Resminize baktım evet biraz fark var ama yine de çöm güzel görünüyor. Ben de Kayhan beye göz kapağı ameliyatı oldum memnunum ama bununla birlikte aynı anda şakak germe ameliyatı oldum. Şakak germe hiç olmadı sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim. 2 ay oldu ameliyat olalı
sanirim kayhan bey sakak germe isini pek yapamiyor, hayir cektiginiz iskencede cabasi oluyor maalesef :KK43:

2. ameliyatinda oldum, maalesef sakak germe islemi yine olmamis ameliyatta 2,5 saat kalmisim, ve ilkinde yasamadigim goz kurulugunu yasiyorum 5 ay oldu hala gecmedi maalesef :KK43:

Bu operasyonlarda goz kurulugu sanrm cogu kiside oluyor arkadasmda da olmstu 5 6 ay suni goz yasi kullandi gecti sonra

X