Göz kapağı estetiği oldum ama:(

Umarım düzelmilştir. Düzgün ölçü alınsaydı, aralık kalmazdı veya asimetri olmazdı. İzler de kolay geçmiyor. Doktorlar 1 hafta sonucu diye photoshop yapıyorlar. Ameliyat olduktan sonra bir gözün daha büyük diğerinin daha küçük durması, kırışık durmasından daha kötü. Size tavsiyem göz çevrenizi yaptırmayın.

Canım ya inanki çok çok üzüldüm. Şimdi nasılsın

Merhabalar ben de ayni doktora kayhan zeytine 3 ay once badem goz ameliyati oldum, sol gozumde ayni bombelikten bende de var, ve sol tarafimda kafamin icinde ki kesinin etrafinda asiri sac kaybi vardi, hemen ameliyat sonrasinda bu kaybi farkettim ve yerine cikar diye dusundum, fakat 3 ay oldu hala cikmadi, siz de durum nedir? sac kaybi yasadiniz mi ve bombelik gecti mi

Eklentiler

• 3BBF627D-7EDD-4CED-980F-9482AE7B4E9E.jpeg
    77,5 KB · Görüntüleme: 699
bir ekleme daha yapayim, badem goz ameliyati ve ust goz kapagi ameliyati olarak girdim, fakat kaşlarim yukari dogru kalkmak yerine eskisine gore daha da asagiya indir, ust goz kapagimda da tam kapagin ustunde kaslarimin altinda deri fazlaligi olustu, doktorumun 3. ay dolunca tekrar ameliyat edicek, dikis yirtilmis olabilir dedi, fakat benim zaten narkozdan sonra aynaya baktigimda ilk farkettigim şey kaşlarimin aşagi dogru cekmis olmasiydi, bunu doktoroma soyledigimde henuz erken ve hic biseyin belli olmadigini beklemem gerektigini soyledi, fakat sonuc duzelmedi, o yuzden tekrar ameliyat olacagim, fakat endiselerim cok fazla, hem yasadigim sac kaybi, hem de sonrasindaki zorlu sureci tekrar yasamak beni dusunduruyor,

Ben 6 ay önce oldum. Bir gözüm diğerinden farklı o yüzden çok dikkatli olmanızı öneririm gerçi bende çok araştırdım ama şans. Line Med estetiği tercih Etmeyin derim çok başarısız
Bir arkadasta oldu onunda ayni goz kapagi havada kaliyot gozude tam temizlemiyordu gozde temas etmediginden suni goz yasi kullandi birkac ay smdi 2yil gecti daha iyi oturdu. Mesela annemde olsu 57 yasinda annem anneminde bir goz kapagi digerien gore kapali asagida duruyor zsten dogustan bir taraf diger taraf farkliyiz uzmeyin kendinizi bosuna olutuna bakin

21 yaşındayım sizin eski halinizden daha çok inik ve kaz ayağı var bende

Çok yıpratmışım kendimi hanımlar

Mrb durumunuza inanın çok üzüldüm benimde göz kapaklarım düşük ameliyat olmak istemiştim ama vazgeçtim gibi. Şuan durumunuz nasıl inşallah iyisinizdir fotonuzu atar mısınız merak ettim

Mrb durumunuza inanın çok üzüldüm benimde göz kapaklarım düşük ameliyat olmak istemiştim ama vazgeçtim gibi. Şuan durumunuz nasıl inşallah iyisinizdir fotonuzu atar mısınız merak ettim
2. ameliyatinda oldum, maalesef sakak germe islemi yine olmamis ameliyatta 2,5 saat kalmisim, ve ilkinde yasamadigim goz kurulugunu yasiyorum 5 ay oldu hala gecmedi maalesef

sanirim kayhan bey sakak germe isini pek yapamiyor, hayir cektiginiz iskencede cabasi oluyor maalesef

2. ameliyatinda oldum, maalesef sakak germe islemi yine olmamis ameliyatta 2,5 saat kalmisim, ve ilkinde yasamadigim goz kurulugunu yasiyorum 5 ay oldu hala gecmedi maalesef

Bu operasyonlarda goz kurulugu sanrm cogu kiside oluyor arkadasmda da olmstu 5 6 ay suni goz yasi kullandi gecti sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…