Göz kapağı estetiği oldum ama:(

Kesinlikle olma derim, keşke bende buraya girip baksaydım. Hiç araştırmadan oldum. Ömrümün en büyük pişmanlığı bu.

Cok gecmis olsun cok üzüldüm kanunen bir sey yapma imkaniniz yok mu?

Allah bunu yapan doktoru ellerinden etsinki bir daha kimseye böyle bir üzüntü yasatamasin !!!

daha yeni olduğu için böyle olabilir şişlikler inince bakmak lazım

Merhaba,

cok gecmis olsun. Kime ameliyat oldugunuzu ögrenebilirmiyim? Size mesaj atilmiyor galiba

Cok gecmis olsun ben de 2 ay once oldum.Yanma ve batma kuruluktan mı oluyor? Ne dedi doktor bu konuda? Benim doktor tercihim plastik cerrahtan yana oldu.Ve memnunum acıkcası.Plastik yada okuloplastik cerrah hangisi yaparsa yapsın tecrübesi ve vicdanı cok cok önemli.İnsandır hata yapar yapabilir ama arkasinda durmasi lazımdı.

Merhaba,

gecmis olsun. Siz kime oldunuz?

Yok durmuyor, ameliyata bağlı bisey yok diyor. O kadar çok pişmanım ki eski resimlerime bakıp ne kadar saglikliymisim diyorum, kahroluyorum. Yapilan işlem hayatımı karartti. Hergun ağlıyorum çare yok... Bu mesajı okuyan lütfen OLMAYIN bu ameliyatı. Sizden ricam ne olur bana dua edin eski sağlığıma kavuşayım.

Çok üzgünüm insallah görme durumunuz düzelir sagliginiza kavuşursunuz

Uni.hastanesinde amekiyat oldum.bugun 7.gunum tam kapatamıyorum.dr odem var normal diyor biraz bulanik görüyorum.daha erkenmi?korkuyorum cunku kapatmaya çalışıyorum kasiliyor.lutfen yardim edin

Uni.hastanesinde amekiyat oldum.bugun 7.gunum tam kapatamıyorum.dr odem var normal diyor biraz bulanik görüyorum.daha erkenmi?korkuyorum cunku kapatmaya çalışıyorum kasiliyor.lutfen yardim edin
Gözde kasılma 2 ay sürüyor, ben 3 ay oldu ameliyat olalı hala bulanık görüyorum, gözümün birini fazla kesmiş doktor. Hayatımın en büyük pişmanlığını yaşadım. Hayatım alt üst oldu. Hemde güzel de olmadi. Eski kırışık hali hem göz sağlığı hemde görüntü olarak çok çok iyiymis. Bulaniklasma gölgeli görmem bir türlü geçmiyor, gitmediğim göz doktoru kalmadı.

Merhaba bende 5 gün önce göz kapağı ameliyatı oldum. (6 yıldır doktor araştırıyorum) Doktorum göz doktoruydu ben plastik cerrah tercih etmedim. Bence her operasyonu kendi alanında uzman doktor yapmalı. Benden önce bir kaç arkadaşım farklı doktorlarda (hatta biri Türkiye'nin çok ünlü plastik cerrahlarından biri) ameliyat oldu ama hep bir memnuniyetsizlik oldu. Ben şuan çok memnunum ilk günden beri ağrı acı morarma hiçbir şey olmadı. Gözümde kasılma yada kapanırken zorlanma yok dikillerim 10. günde alınacak
Şuan sadece ödem var çok erken olduğu için.

Merhabalar bende yeni ameliyat olanlardanim.. bu kasılma olayini ust seviyede yasiyorum ama malesef daha sarkık gorunuyor,hemde yamuk yumuk bir sarkıklık odem gitse iyice sarkacak... boyle birsey yasadiniz mi arkadaslar? Ameliyat oncesi sonrasi arasinda hic fark yok gibi gorunuyor 10.gun...

Mrhba bende amaliyat olmayı düşünüyorum rica etsem doktor bilgilerinizi paylaşırmısın kim ve kaç paraya oldunuz

Merhaba benim 1 ayım doldu ilk günden itibaren kasılma yada sarkık bir görüntü olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…