Göz kapağı estetiği oldum ama:(

Merhaba bende ameliyat oldum bugün 25. Gün.
bana 3 işlem yapıldı aslında göz altı torbalarım için olmak istesim göz kapağımdada hafif vardı orayıda alıcaklardı doktorum dediki hafif badem göz yapıcam yoksa gözün çukura düşer. Oldum ağrı Sancı yok dikişlerim alındı sadece badem göz dikişleri kaldi kendi eriyen sikişler sağ gözüm çok iyi durumda dikişler düştü fakat sol gözümde badem göz dikişi var hala ve diğerine göre küçük duruyor çokmorelim bozuk. Doktorum bunun zamanla düzeleceğini şişlerin tamamen geçmesi gerektiğini söyledi . Sizin yorumunuzu görünce biraz içim rahatladı açıkçası.

Merhabalar İstanbul’da hangi doktorda oldunuz ameliyatınızı, bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum açıkçası.

Merhaba Kızlar,
bende bundan 3 ay önce göz kapağı ameliyatı oldum. Malesef sağ gözümde bombelik kaldı, doktorum zamanla geçer dedi ama hiçbir iyileşme yok. En çok gülünce o bombelik daha daha belirgin oluyor.

Merhabalar cok gecmis olsun. Siz ust goz kapagi ameliyati mi oldunuz deri fazlaligi mi vardi yoksa badem goz icin mi olmustunuz

Merhabalar cok gecmis olsun. Siz ust goz kapagi ameliyati mi oldunuz deri fazlaligi mi vardi yoksa badem goz icin mi olmustunuz

tşk ederim, ben üst göz kapağı ameliyatı oldum deri fazlalığı vardı o alındı ama malesef dikişiin bittği yerde bombelik oluştu.

tşk ederim, ben üst göz kapağı ameliyatı oldum deri fazlalığı vardı o alındı ama malesef dikişiin bittği yerde bombelik oluştu.
O bombelik dediginiz o dikis yerinde deri toplanmasi degil mi?
Ust goz kapagi ameliyatlarin hepsinde olusuyor ama doktorlar zamanla gecer diyolar. İnsallah sizinki de gecer.

O bombelik dediginiz o dikis yerinde deri toplanmasi degil mi?
Ust goz kapagi ameliyatlarin hepsinde olusuyor ama doktorlar zamanla gecer diyolar. İnsallah sizinki de gecer.

Insallah geçer cok saol. Bide foto ekledim.

Eklentiler

• 20-01-13-15-09-23-988_deco.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 1.295
Insallah geçer cok saol. Bide foto ekledim.

Hafif bi bombelik var. Doktorunuz zamanla gececegini soyluyorsa acaba bir de baska bir doktora mi gorunseniz ? Belki cok kolay bi cozumu vardir. Neleri neleri duzeltiyolar. İnsallah hic gerek kalmaz da kendiliginden gecer.

Hafif bi bombelik var. Doktorunuz zamanla gececegini soyluyorsa acaba bir de baska bir doktora mi gorunseniz ? Belki cok kolay bi cozumu vardir. Neleri neleri duzeltiyolar. İnsallah hic gerek kalmaz da kendiliginden gecer.

Insallah gecer kendiliginden...cok tsk ederim

Merhaba acaba fiyat ne kadar sonucu gayet iyi bence

Mrb,goz kapagi ameliyatinizi kime oldunuz?birde memnunmusunuz?
Merhaba kayhan zeytin istanbul pendik te oldum. Yani memnunum torbalarım yok ama gözümün biri küçük oldu düzeltme yapılıcak

Eklentiler

• 3B2D9257-F5D6-4A1E-8AD4-F7890A941A27.jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 1.390
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…