Merhabalar cok gecmis olsun. Siz ust goz kapagi ameliyati mi oldunuz deri fazlaligi mi vardi yoksa badem goz icin mi olmustunuzMerhaba Kızlar,
bende bundan 3 ay önce göz kapağı ameliyatı oldum. Malesef sağ gözümde bombelik kaldı, doktorum zamanla geçer dedi ama hiçbir iyileşme yok. En çok gülünce o bombelik daha daha belirgin oluyor.
Merhabalar cok gecmis olsun. Siz ust goz kapagi ameliyati mi oldunuz deri fazlaligi mi vardi yoksa badem goz icin mi olmustunuz
O bombelik dediginiz o dikis yerinde deri toplanmasi degil mi?tşk ederim, ben üst göz kapağı ameliyatı oldum deri fazlalığı vardı o alındı ama malesef dikişiin bittği yerde bombelik oluştu.
O bombelik dediginiz o dikis yerinde deri toplanmasi degil mi?
Ust goz kapagi ameliyatlarin hepsinde olusuyor ama doktorlar zamanla gecer diyolar. İnsallah sizinki de gecer.
Insallah geçer cok saol. Bide foto ekledim.
Hafif bi bombelik var. Doktorunuz zamanla gececegini soyluyorsa acaba bir de baska bir doktora mi gorunseniz ? Belki cok kolay bi cozumu vardir. Neleri neleri duzeltiyolar. İnsallah hic gerek kalmaz da kendiliginden gecer.
Insallah gecer kendiliginden...cok tsk ederim
Bence doktorunuza gidin düzeltsin, gayet belirgin duruyor.Insallah geçer cok saol. Bide foto ekledim.
Merhaba bende ameliyat oldum bugün 25. Gün.
bana 3 işlem yapıldı aslında göz altı torbalarım için olmak istesim göz kapağımdada hafif vardı orayıda alıcaklardı doktorum dediki hafif badem göz yapıcam yoksa gözün çukura düşer. Oldum ağrı Sancı yok dikişlerim alındı sadece badem göz dikişleri kaldi kendi eriyen sikişler sağ gözüm çok iyi durumda dikişler düştü fakat sol gözümde badem göz dikişi var hala ve diğerine göre küçük duruyor çokmorelim bozuk. Doktorum bunun zamanla düzeleceğini şişlerin tamamen geçmesi gerektiğini söyledi . Sizin yorumunuzu görünce biraz içim rahatladı açıkçası.
[/QUO
Merhaba acaba fiyat ne kadar sonucu gayet iyi benceMerhaba bende ameliyat oldum bugün 25. Gün.
bana 3 işlem yapıldı aslında göz altı torbalarım için olmak istesim göz kapağımdada hafif vardı orayıda alıcaklardı doktorum dediki hafif badem göz yapıcam yoksa gözün çukura düşer. Oldum ağrı Sancı yok dikişlerim alındı sadece badem göz dikişleri kaldi kendi eriyen sikişler sağ gözüm çok iyi durumda dikişler düştü fakat sol gözümde badem göz dikişi var hala ve diğerine göre küçük duruyor çokmorelim bozuk. Doktorum bunun zamanla düzeleceğini şişlerin tamamen geçmesi gerektiğini söyledi . Sizin yorumunuzu görünce biraz içim rahatladı açıkçası.
Çok güzel olmuş. O şişlik kesin geçecek. Bir kaç ay sonra hiç kalmıyorInsallah geçer cok saol. Bide foto ekledim.
Dün gittim ve bana kemikteki badem göz ipinin kendini henüz salmadığını 2 ay beklemem gerektipini söyledi. Eğer yine bi orantısızlık varsa düzeltme yapacağını söylediBence doktorunuza gidin düzeltsin, gayet belirgin duruyor.
Üst kapak,alt torba ve badem göz 5000 tlMerhaba acaba fiyat ne kadar sonucu gayet iyi bence
Kayhan zeytin. İnstagramdan bakabilirsiniz.Merhabalar İstanbul’da hangi doktorda oldunuz ameliyatınızı, bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum açıkçası.
Merhaba ben hem üst kapat hem alt torba ve badem göz 3 işlem birden oldumMerhabalar cok gecmis olsun. Siz ust goz kapagi ameliyati mi oldunuz deri fazlaligi mi vardi yoksa badem goz icin mi olmustunuz
Merhaba kayhan zeytin istanbul pendik te oldum. Yani memnunum torbalarım yok ama gözümün biri küçük oldu düzeltme yapılıcakMrb,goz kapagi ameliyatinizi kime oldunuz?birde memnunmusunuz?