Göz kapağı estetiği oldum ama:(

3 sene önce kız kardeşim Ankara da okurken gözaltı torbaları dolayısıyla ameliyat ettirmiştik. Kardeşimin Doktoru Hakan Yüzerdi. Hatırladım 2 ay gibi bir süre içinde ameliyata dair hiç bir iz kalmadı . Şu anda da gayet iyi durumda . Umarım sorunuza cevap vermişimdir.

problem yok uzun süre öyle kalacak sonra düzelecek biliyorum çünkü benim de başta öyleydi ikisi farklıydı iyileşme sürecinde asimetriyle indi şişliklerim düzelecwğine inancım yoktu şimdi 8 ay oldu tam simetri

Merhabalar... Ben de düşük göz kapağı ameliyatı olmak istiyorum. Ankara da hangi doktora oldunuz ameliyat acaba bilgi verebilir misiniz? Süreç nasıl geçti zorlukları var mıydı? Şimdiden çok teşekkürler...
merhaba ben izmir'de oldum ameliyathanede lokal anesteziyle yapıldı ilk 4 gün çok şişti sonra iki gözün ödemi farklı zamanlarda indi. sonuç harika iz için özel kremleri bir kaç ay kullandım ve yok oldu.. ağrı ise hiç olmuyor sadece ilk 2 hafta göz kapağında hissizlik oluyor sonra düzeliyor

Merhaba Nihal hn a gittim. Harika bir insan. Ama benim durumum maalesef onarılamayacak kadar vahim((( maalesef göz kapaklarım yok ve yamaların çıkması mümkün değil. Aynaya baksmayak kadar korkunç bir haldeyim kaş göz burun yanak agız komple dagılmış halde doku eksiği çok fazla (((( sizin fotograflarınızı gördüm harika olmuş sizin adınıza mutlu oldum. Keşke benim dayanılmaz acılarıma bu üzüntümede bir çare olsa ama umudum kalmadı artık evden çıkamadan ilaçlarla uyuyarak ve aglayarak yaşamaya çalışıyorum öllsem daha iyi . Bana bunu yaşatanları rabbime havale ettim ...

Acini kalbimde yasadim her yzdigini tek tek okudum ve cok uzuldum, tum moralim de bozuldu😔 Ve o doktor hala isinin basinda yani ne buyuk utanc ve adaletsizlik. Haberlere cikip rezil etmelisin bunlari, neden bekliyosun ki hala.. Allah buyuktur, tip hergun buyuk adimlarla ilerliyor, bir gun bir bakarsin yeni birseyler olmus. Umidini kesme Allah buyuktur sesini duyar insallah. Neden elalem icine cikamayasin korkunc gorunmuyorsun kendine bunu yapma. Masaj falan belki iyi gelir kapanmasi icin

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ;
Araştırma yaparken bu sitedeki yorumlardan çok yararlandığım için yazmak istedim. Tam 10 gün önce üst göz kapağı ameliyatı oldu. Doktorum gerçekten inanılmaz başarılı bir iş çıkardı. Üstelik yaptığı ameliyat sırasında göz kenarlarındaki kaz ayaklarını da yok etti. Bugün iş başı yaptım. İlk 1 hafta dikişler dışında rahatsızlık veren hiç bir şey yoktu . Acı yok ,ancak şişlik ve dikişler rahatsızlık veriyor ama normal tabii ki. Hergün arayarak doktorum beni takip etti , hatırımı sordu. 1 hafta sonra dikişler alındı ve normale döndüm. Bugün belli belirsiz izler var suratımda onlarda sanırım en kısa sürede yok olacak. Şekil olarak mükemmel gerçekten , bu kadarını hayal bile edemezdim. İstanbul'da yaptırdım ben , gerçekten araştırma yapan kişilere tavsiye ederim. Ben çok zor karar aldım bu sebeple yazmak istedim buraya. İsteyen ve rahatsız olan kişiler hiç düşünmeden bu ameliyatı yaptırsın korkacak hiçbir şey yok , tabii ki doğru ellerde.
Merhaba,

Benim de kapaklarda fazla olmasa da düşüklük var. Yalnız gözlerimdw doğuştan hücre azlığı olduğundan çok iyi bir doktor olmadıkça ameliyat olmam riskli. Ayrıca yazılanlar beni biraz ürküttü. Siz memnun kalmışsınız, bana doktorunuzu ve kaça mal olduğunu dm den soylemeniz mümkün omursa çok teşekkür ederim. Sevgiler

merhaba ben izmir'de oldum ameliyathanede lokal anesteziyle yapıldı ilk 4 gün çok şişti sonra iki gözün ödemi farklı zamanlarda indi. sonuç harika iz için özel kremleri bir kaç ay kullandım ve yok oldu.. ağrı ise hiç olmuyor sadece ilk 2 hafta göz kapağında hissizlik oluyor sonra düzeliyor
Merhaba İzmirde nerede ve kime oldunuz?

Merhaba
Nerde ameliyat oldunuz acaba ?
Ben de düşünüyorum, araştırıyorum ve kafam çok karışık..
paylaşırsanız sevinirim
Sevgiler 🌸

Burnumun üst bölümü inceltilmiş yag dokuları alınmş. Ve üst kapak burun yanına tüm kaş altı alnmış yni kapaklar tamamen çkartılmış yerine konan yamalar üst kapak kirpikli bölüm boyunca kısa ölçü konup üst kapak küçültülmüş yamalar göz kuyrugunda göz altına indirilmiş göz küçülmüş göz altı torbalanmış yanaklar da korknç yapılan asla onarılsmayacak kadar kötü ve en önemlisi acılar göLerim açık 2 saat zor kalıyorum . Kapatıp uyurkende gerilme acıları ile uyumaya çalışıyorum burnumda nefes sorunu oluştu burundan nefes alamıyorum agzım yanaklarım bozuldu konuşmam bike bozuldu inanamıyorum çare bulamıyorum ülkede gitmediğim devlet özel hastahane orf cerrah kalmadı. Tümbunların sebebi kapaklarımdan ölçğsüzce deri çıkartılıp yerine yama yapılması inanamıyırum. Kapaklar eksikti yama ike arttırılacaktı sakat edilmiş haldeyim maalesef yarın yine bir prf a gidecegim umutsuzca çare aramaya devam ediyorum
Merhaba canim.durumu a cok uzuldum.senin halini gorunce 1 ay once yaptiracaktim vazgecmistim.fakat komsumun tavsiyesi uzerine istanbul safak hastanesinde bugun goz doktoru Elvan hanima ameliyat oldum.3 binden fazla ameliyat yapmis,alaninda cok tecrubeli. istersen kendisine bir gozuk.tecrubeli doktor.belki yapabilecegi bir seyler vardir.hastane varos bir hastane ama binasindan bize ne.onemli olan doktor. Saglicakla kal

Bende olmak istiyorum nereyi önerirsiniz tek göz için 2500-3500 fiyat aldim

Merhaba bende ameliyat oldum bugün 25. Gün.
bana 3 işlem yapıldı aslında göz altı torbalarım için olmak istesim göz kapağımdada hafif vardı orayıda alıcaklardı doktorum dediki hafif badem göz yapıcam yoksa gözün çukura düşer. Oldum ağrı Sancı yok dikişlerim alındı sadece badem göz dikişleri kaldi kendi eriyen sikişler sağ gözüm çok iyi durumda dikişler düştü fakat sol gözümde badem göz dikişi var hala ve diğerine göre küçük duruyor çokmorelim bozuk. Doktorum bunun zamanla düzeleceğini şişlerin tamamen geçmesi gerektiğini söyledi . Sizin yorumunuzu görünce biraz içim rahatladı açıkçası.

Eklentiler

• 57CF7F3C-B4EC-44E3-8A91-972FABC6BB9E.jpeg
    57CF7F3C-B4EC-44E3-8A91-972FABC6BB9E.jpeg
    76,4 KB · Görüntüleme: 1.462
Mrb,goz kapagi ameliyatinizi kime oldunuz?birde memnunmusunuz?

Merhaba ameliyatımı kayhan zeytin e oldum . Pendik özel yüzyıl hastanesinde. Ataşehirde kliniğide var kendisinin.
yani resimi incelerseniz bariz bir gözümde küçüklük var ama daha 1 ay olmadı . Doktorum şişlikler inşnce herşey oturacak dedi.

Merhaba ameliyatımı kayhan zeytin e oldum . Pendik özel yüzyıl hastanesinde. Ataşehirde kliniğide var kendisinin.
yani resimi incelerseniz bariz bir gözümde küçüklük var ama daha 1 ay olmadı . Doktorum şişlikler inşnce herşey oturacak dedi.
Kapaklarımda iz yok neredeyse o kadar düzeldi ama ben üç işlem geçirdim badem göz , göz altı ve üst kapak.

Merhaba bende ameliyat oldum bugün 25. Gün.
bana 3 işlem yapıldı aslında göz altı torbalarım için olmak istesim göz kapağımdada hafif vardı orayıda alıcaklardı doktorum dediki hafif badem göz yapıcam yoksa gözün çukura düşer. Oldum ağrı Sancı yok dikişlerim alındı sadece badem göz dikişleri kaldi kendi eriyen sikişler sağ gözüm çok iyi durumda dikişler düştü fakat sol gözümde badem göz dikişi var hala ve diğerine göre küçük duruyor çokmorelim bozuk. Doktorum bunun zamanla düzeleceğini şişlerin tamamen geçmesi gerektiğini söyledi . Sizin yorumunuzu görünce biraz içim rahatladı açıkçası.

X