Merhabalar ;
Araştırma yaparken bu sitedeki yorumlardan çok yararlandığım için yazmak istedim. Tam 10 gün önce üst göz kapağı ameliyatı oldu. Doktorum gerçekten inanılmaz başarılı bir iş çıkardı. Üstelik yaptığı ameliyat sırasında göz kenarlarındaki kaz ayaklarını da yok etti. Bugün iş başı yaptım. İlk 1 hafta dikişler dışında rahatsızlık veren hiç bir şey yoktu . Acı yok ,ancak şişlik ve dikişler rahatsızlık veriyor ama normal tabii ki. Hergün arayarak doktorum beni takip etti , hatırımı sordu. 1 hafta sonra dikişler alındı ve normale döndüm. Bugün belli belirsiz izler var suratımda onlarda sanırım en kısa sürede yok olacak. Şekil olarak mükemmel gerçekten , bu kadarını hayal bile edemezdim. İstanbul'da yaptırdım ben , gerçekten araştırma yapan kişilere tavsiye ederim. Ben çok zor karar aldım bu sebeple yazmak istedim buraya. İsteyen ve rahatsız olan kişiler hiç düşünmeden bu ameliyatı yaptırsın korkacak hiçbir şey yok , tabii ki doğru ellerde.
Avrupa göz hastahanesi ilkp kapaklarımı çıkartan halit özhisar şimdi izmit dünya gözde. Adli tıp raporu ile zaten yaptıgı tıbben ve bu ameliyat tekniğine aykırı yani kusurlu bulundu durum yargıda. Yama ile hem kapakları arttırıam hem kaşı gözü burnu estetik olarak düzelticem deyip zaten eksik olan kapakları 1cm bırakana kadar oyup yerine korkunç deri yamaları koyup beni bu hale getiren doktorMerhabalar;
bir aile dostumuz yaptırmak istiyor ama doğru hekimi bulamadı. Hangi doktora gittiniz, bize de yol gösterici olacaktır.
Hangi hastane ve doktor bilgi verebilir misinizMerhabalar ;
Araştırma yaparken bu sitedeki yorumlardan çok yararlandığım için yazmak istedim. Tam 10 gün önce üst göz kapağı ameliyatı oldu. Doktorum gerçekten inanılmaz başarılı bir iş çıkardı. Üstelik yaptığı ameliyat sırasında göz kenarlarındaki kaz ayaklarını da yok etti. Bugün iş başı yaptım. İlk 1 hafta dikişler dışında rahatsızlık veren hiç bir şey yoktu . Acı yok ,ancak şişlik ve dikişler rahatsızlık veriyor ama normal tabii ki. Hergün arayarak doktorum beni takip etti , hatırımı sordu. 1 hafta sonra dikişler alındı ve normale döndüm. Bugün belli belirsiz izler var suratımda onlarda sanırım en kısa sürede yok olacak. Şekil olarak mükemmel gerçekten , bu kadarını hayal bile edemezdim. İstanbul'da yaptırdım ben , gerçekten araştırma yapan kişilere tavsiye ederim. Ben çok zor karar aldım bu sebeple yazmak istedim buraya. İsteyen ve rahatsız olan kişiler hiç düşünmeden bu ameliyatı yaptırsın korkacak hiçbir şey yok , tabii ki doğru ellerde.
Dr kim ücreti nnecanım çok üzüldüm ben de 10 gün önce ameliyat oldum bir göz kapağım tam kapanmıyo sanki ve sürekli batma hissi var gece uykum da sürekli yaş geliyo gözümden dikkatli bakınca sanki bir gözümden biraz daha fazla alınmış gibi hissediyorum ve korkuyorum acaba böyle mi kalır diye sol gözümden yana hiç sıkıntı yok herkes gözlerimi de çok beğendi ama bu durum beni korkutuyo iler de tekrar olmak zorun da kalmıyım
Geçmiş olsun. Serdar eren mehmet mutaf iyi. Ameliyat olursanız haber ver. İnşallah iyileşirsin amin.inşallah ben de iyileşirim.Amin aminSizin az açıklık kapanabilir maalesef benim durumum korknç sakat edildim (((( kaş göz burun ve dahi tüm yüzüm perişan ((( ne halden ne hale geldiğime bakn ce bunu yapan ilkay hüthüt ...
Mehmet mutaf serdar eren ama bunun için çok zengin olunmalı. Birinci en iyi Dr mehmet mutaf. Kimsenin yapamadığını yapar. Ama çok palıÇok üzgünüm hiç aklımda yokken ikna edilip perişan edildim düzeltirim diyene inandım çaresizce o da bu hale getirdi . Düzelir yapılabilir diyen birini bulamadım 16 aydır çok üzgünüm ve çok acı çekiyorum. Sabah korkunç halde uyanıyorum gün boyu acılarla yaşamaya çalışıyorum aynaya bakamıyorum psikolojim bozuldu ((((((()
Kimler drMerhaba yaklaşık 1 ay önce bende antalyada oldum Göz kapagi ve bademgoz estetiği ama sonuç hüsran hiç memnun kalmadım çünkü doktor vasat biri idi şimdi 2. Kez oldum bekliyorum bakalim
Ben Mehmet Mutafa ilk ameliyattan sonra girtim. Benden haber bekle önce ne yapacagımı olanlamam lazım dedi. Geri dönmedi. 4 ay bekledim 3 kez aradım geri dönmedi. Sayısız doktora gittim ve Düzeltirim yama lazım diyen ilkay hüthüt e yaptırdım yama ameliyatını ve beni asla onarılamaz korkunç hale getirdi vede kaçıtı. Bu ameliyattan sonrada çok doktor dolaştım maalesef kimse birşey yapamıyor. Ülkede en iyi bilinen doktorlara gittim. Her birine 400- 650 arası muayeneler ödedim. Paradan geçtim keşke yapılacak birşey olsa.Mehmet mutaf serdar eren ama bunun için çok zengin olunmalı. Birinci en iyi Dr mehmet mutaf. Kimsenin yapamadığını yapar. Ama çok palı
Merhaba bende olmayı planlıyorum. Bana süreci anlatırmısınız. Ağrı oluyor mu ya da herhangi bir yan etkisi gözlere herhangi bir Sarar’ı var mı? İşe ne saman dönebilirim Bilgi verirseniz sevinirimDaha cok erken. O agirli bende sol gozde hissediyordum. Sanki kendiliginden asagi dusuyor gibiydi. Benimde sol gozum asiri sisip morarmisti. Ilk haftalar sol gozum guzel olmadi diyordum. Esitsizlik var gibiydi. 2.nci ayda tamamen duzeldi. Gercektende bir sey soylemek icin 3 ayi beklemek gerek. Benim 3.5 ay oldu olali.