- 3 Ekim 2007
- 3.572
- 927
Canım şimdi nasılsın. Gözün kapanıyor mu görüntü nasıl. Ayrıca görüşün düzeldi mi ?Merhaba ben malatyada 2 ay once çok ilgisiz bilgisiz bir plastik cerraha üst göz kapağı ameliyatı oldum, bir gözümün derisini çok kısaltmış göz tam kapanmıyor kuruluk var ve bulanık görmeye basladim. Doktor inkar ediyor. Bu ameliyatı kesinlikle bir göz doktorunun yapması lazımmış çok acı bir şekilde öğrendim. Çok ağladım gözüm aşırı bulaniklasti. Keşke biraz araştırma yapsaymışım bilinçsiz davranmışım. Ağrısız başıma dert almışım. Bulaniklasma geçer mi doktorlar bile net bisey diyemiyor. Bu rüya olsun uyanayım istiyorum. Aci ama gercek, hergun ayni ışkence. Ölüm bile aklıma geldi. Sağ gözüm sağlam onun için şükrediyorum. Sol göz bulanık, yanma batma hic geçmiyor. Benim tavsiyem bu ameliyatı hic yaptırmayın, gözünüze dokunmayın, ben ağladım siz ağlamayın.
Merhaba 4 ay oldu bulaniklasma ara ara oluyor göz normalde kapanıyor gece belki açık kalıyor kuruma da devam ediyor. Doktor kuruluktan dolayı bulanık görüyorsun dedi çok fazla kuruma olmuş çok zor geçecek gibi diyor. Hala yaş geliyor. Eski sağlığıma kavuşmuş degilim. Insan şaşırmaya görsün. Bin pişmanım.Canım şimdi nasılsın. Gözün kapanıyor mu görüntü nasıl. Ayrıca görüşün düzeldi mi ?
Canım çok üzüldüm. Çok beceriksiz bir doktormuş. Bunların doktorluğu iptal edilmeli. Peki gözlerin görüntüsü nasıl ?Merhaba 4 ay oldu bulaniklasma ara ara oluyor göz normalde kapanıyor gece belki açık kalıyor kuruma da devam ediyor. Doktor kuruluktan dolayı bulanık görüyorsun dedi çok fazla kuruma olmuş çok zor geçecek gibi diyor. Hala yaş geliyor. Eski sağlığıma kavuşmuş degilim. Insan şaşırmaya görsün. Bin pişmanım.
Ben 6 ay önce oldum. Bir gözüm diğerinden farklı o yüzden çok dikkatli olmanızı öneririm gerçi bende çok araştırdım ama şans. Line Med estetiği tercih Etmeyin derim çok başarıs
Kesinlikle size katılıyorum bende oraya ameliyat oldum çok pişmanım klinik olarak değil ama Dr olarak hiç memnun değilim hayatımı karattı hem alt hem üst göz kapağı olmuştum ekropion üst kapaklarda çukurluk bir sürü sorunlaBen 6 ay önce oldum. Bir gözüm diğerinden farklı o yüzden çok dikkatli olmanızı öneririm gerçi bende çok araştırdım ama şans. Line Med estetiği tercih Etmeyin derim çok başarısız
Bir de inanin siz soylemeseniz cok fark edilecek bir sey degil, goz kapaginiz guzel gorunuyor. Hic caninizi sikmayin, o da zamanla gececek bir sey gibi. Kendinize dikkat edin
Merhaba doktorunuz kim çok güzel olmuş, sevgilerBen de geçen yıl bu ameliyatı oldum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1 hafta kadar ödem ve morluklarım oldu. 1 hafta sonra kimse anlamadı bile ve izlerim bile iyice silikleşti. Açıkçası ben özellikle bu iş için estetik cerrah tercih ettim. Çok sorunsuz oldu operasyonum çok şükür.
Öncesi ve şuan ki hali.
Eki Görüntüle 2259989 Eki Görüntüle 2259990
Merhaba Ayda hanım,Teşekkür ederim gidecegim. Pek umudum olmasada, ülkede sayısız cerraha gittim maalesef kapaklarım ikinci kez üstelik ölçüsüz çıkartılıp yerine yapılan yamalarla peeişan durumdayım . Keşke çare olabilse ama onada gösterecegim
Siz yine de Nuri çelik ile görüşün belki kadlarla ilgili bir sorun var belki göz kaslarınıza zarar verdiler o yüzden kapak kapanmıyor olabilir, her dr her konuyu bilecek diye bir şey yok, umudunuzu yitirmeyin, muhakkak çare olacak bir dr vardır, bu konuda sektörden yani plastik cerrahlardan ya da göz dr larından dr tavsiyesi alınMerhaba Nihal hn a gittim. Harika bir insan. Ama benim durumum maalesef onarılamayacak kadar vahim((( maalesef göz kapaklarım yok ve yamaların çıkması mümkün değil. Aynaya baksmayak kadar korkunç bir haldeyim kaş göz burun yanak agız komple dagılmış halde doku eksiği çok fazla (((( sizin fotograflarınızı gördüm harika olmuş sizin adınıza mutlu oldum. Keşke benim dayanılmaz acılarıma bu üzüntümede bir çare olsa ama umudum kalmadı artık evden çıkamadan ilaçlarla uyuyarak ve aglayarak yaşamaya çalışıyorum öllsem daha iyi . Bana bunu yaşatanları rabbime havale ettim ...
Ben de Nuri Celik’i gormenizi tavsiye ederim. Plastik cerrahlar dahi goz estetigi konusunda onu ovuyor. Reklami hic yok, instasin da bile hasta ornegi yok ama bu isin en iyisi diye biliniyor doktor doktor gezmekten yorulmussunuzdur eminim ama belli olmaz belki cozum olur diye yaziyorum.Siz yine de Nuri çelik ile görüşün belki kadlarla ilgili bir sorun var belki göz kaslarınıza zarar verdiler o yüzden kapak kapanmıyor olabilir, her dr her konuyu bilecek diye bir şey yok, umudunuzu yitirmeyin, muhakkak çare olacak bir dr vardır, bu konuda sektörden yani plastik cerrahlardan ya da göz dr larından dr tavsiyesi alın
simdi nasilsiniz sizin yazilarinizi yeni okudum cok uzuldum gercekten insallah bir cozum gelmistir. Durumunuzun daha iyiye gittigini dusunmek istiyorumMerhaba Nihal hn a gittim. Harika bir insan. Ama benim durumum maalesef onarılamayacak kadar vahim((( maalesef göz kapaklarım yok ve yamaların çıkması mümkün değil. Aynaya baksmayak kadar korkunç bir haldeyim kaş göz burun yanak agız komple dagılmış halde doku eksiği çok fazla (((( sizin fotograflarınızı gördüm harika olmuş sizin adınıza mutlu oldum. Keşke benim dayanılmaz acılarıma bu üzüntümede bir çare olsa ama umudum kalmadı artık evden çıkamadan ilaçlarla uyuyarak ve aglayarak yaşamaya çalışıyorum öllsem daha iyi . Bana bunu yaşatanları rabbime havale ettim ...
Bencede fazla. 1500 veya 2000 civarı.Arkadaşlar ortalama bu üst göz kapağı estetiği güncel fiyatları ne kadar acaba. Burda bir doktor 6 bin dedi bana çok geldi açıkçası
Ben hiç bu rakamları yapan iyi yapan doktor duymadım. Onerebileceginz bir doktot var miBencede fazla. 1500 veya 2000 civarı.
bunu ilk defa duyuyorum, daha cok dolgu fiyati gibi..Bencede fazla. 1500 veya 2000 civarı.
Avrupa göz var. Bir de rsamourestetic var. Ben sormuştum 1800 e üst göz kapağı estetiği yapıyorlar. Ama nasıl yapıyorlar bilemem. Ayrıca ben 3 yıl önce üst göz kapağı estetiği 700 liraya yaptırdım. Tüccarlara para verme canım. Çok basit bir operasyon.bunu ilk defa duyuyorum, daha cok dolgu fiyati gibi..
Resim koyabilirsen düşüncelerimi yazarım canım. Sadece gözlerini koyBen 16 gün önce üst göz kapağını aldırdım ama sanki alınmamış gibi bu doktor neyi kesti anlamıyorum. Boşuna mı eziyet çekiyorum ya nolur yardım edin düzelir mi bu hala fazlalık var