- 3 Ekim 2007
- 3.572
- 927
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor olarak kim calisiyor burda peki? avrupagöze baktim 3 doktor var hic birini daha önce duymadim. Ayni sekilde rsamourestetic deAvrupa göz var. Bir de rsamourestetic var. Ben sormuştum 1800 e üst göz kapağı estetiği yapıyorlar. Ama nasıl yapıyorlar bilemem. Ayrıca ben 3 yıl önce üst göz kapağı estetiği 700 liraya yaptırdım. Tüccarlara para verme canım. Çok basit bir operasyon.
Daha önce yazdığım gibi sadece Instagram da gördüm. Bilgim yok.Doktor olarak kim calisiyor burda peki? avrupagöze baktim 3 doktor var hic birini daha önce duymadim. Ayni sekilde rsamourestetic de
Allahın sevdiği kuluymuşsun ya bide çok fazla alsaydı da gözün kapanmasaydi göz kuruluğu, göz yaşarması, bulanık görme (bunlari yasadim) birsürü sıkıntın olacaktı. En doğrusu da hala fazlalığın olması. Ben 2 milime ihtiyaç duyuyorum 6 aydan beride hayatım alt üst oldu, antidepresanlarla ayakta duruyorum.Ben 16 gün önce üst göz kapağını aldırdım ama sanki alınmamış gibi bu doktor neyi kesti anlamıyorum. Boşuna mı eziyet çekiyorum ya nolur yardım edin düzelir mi bu hala fazlalık var
Canım şimdi nasılsın. Gözün kapanıyor mu görüntü nasıl. Ayrıca görüşün düzeldi mi ?
5 ay bitti biraz daha iyi ama tam geçmiş degil. Geceleri hala açık kalıyor sabah kalkınca inanılmaz bulanık oluyor. Göz damlaları kullanıyorum kuruluk çok hafif hafif azalıyor. Gözde asimetri var dikkatli bakınca belli oluyor. Goz çukurunda ikinci çukurluk var biraz hafifledi o da. Görüntü kötü değil. InsALLAH daha iyi olacağım. Goz çevresine kesinlikle dokunmayın derim.Canım çok üzüldüm. Çok beceriksiz bir doktormuş. Bunların doktorluğu iptal edilmeli. Peki gözlerin görüntüsü nasıl ?
Canım şimdi nasılsın. Gözün kapanıyor mu görüntü nasıl. Ayrıca görüşün düzeldi mi ?
Bulanık görme hic düzelmiyor nasil bir derde düştüysem ben. Kırışık hali yaşayacağın her olumsuzluğa değer yani estetik olmayın, dokunmayın.Canım çok üzüldüm. Çok beceriksiz bir doktormuş. Bunların doktorluğu iptal edilmeli. Peki gözlerin görüntüsü nasıl ?
Görüntü güzel. Küçük detaylara takılma canım. Hepimizde her operasyonda küçük kusurlar kalıyor. Seninki gayet güzel. Görme bozukluğu çok önemli. İnşallah düzelir. Gözünde fazla deri alınmış gibi durmuyor. Gözlerin neden kapanmıyor anlamadım. Aralık mı kalıyor ? Masaj yap bence.5 ay bitti biraz daha iyi ama tam geçmiş degil. Geceleri hala açık kalıyor sabah kalkınca inanılmaz bulanık oluyor. Göz damlaları kullanıyorum kuruluk çok hafif hafif azalıyor. Gözde asimetri var dikkatli bakınca belli oluyor. Goz çukurunda ikinci çukurluk var biraz hafifledi o da. Görüntü kötü değil. InsALLAH daha iyi olacağım. Goz çevresine kesinlikle dokunmayın derim.
Ilk yapıldığında sol gözden fazla deri çıkartılmıştı uzun süre tam kapanmadı aralık kaldı kuruma çok oldu bundan dolayı, kurumadan dolayı da bulanık görmem hala düzelmedi. Çok az da olsa hala tam kapanmıyor. Diş görüntü önemli degil sadece bulanık görmem düzelsin başka bisey istemiyorum.Görüntü güzel. Küçük detaylara takılma canım. Hepimizde her operasyonda küçük kusurlar kalıyor. Seninki gayet güzel. Görme bozukluğu çok önemli. İnşallah düzelir. Gözünde fazla deri alınmış gibi durmuyor. Gözlerin neden kapanmıyor anlamadım. Aralık mı kalıyor ? Masaj yap bence.
Bende endoskopik oldum ve alt göz kapaklarım aşağı sarktı tekrar operasyon oldum ama hala bi tanesinde sıkıntı var nasıl düzeldi sizinki ne olur yardımcı olur musunuz psikolojim bitik durumda5 ay bitti biraz daha iyi ama tam geçmiş degil. Geceleri hala açık kalıyor sabah kalkınca inanılmaz bulanık oluyor. Göz damlaları kullanıyorum kuruluk çok hafif hafif azalıyor. Gözde asimetri var dikkatli bakınca belli oluyor. Goz çukurunda ikinci çukurluk var biraz hafifledi o da. Görüntü kötü değil. InsALLAH daha iyi olacağım. Goz çevresine kesinlikle dokunmayın derim.
Ben alt giz kapağı ameliyatı olmadım sadece üst giz kapağı ameliyatı oldum. Eğer alt giz kapağı ameliyatı olduysanız yüz germe ile düzeltilir. Önce göz doktoruna gidin, sonra da iyi bildiğiniz plastik cerraha gidin. Psikolojiyi bozmamak mümkün değil ama iyi bir doktor bulursanız düzeltilir. Hayatı Akbaş var plastik cerrah çok iyi bir doktor. Samsunda kendisi ulaşabilirsen ona ulaş.Bende endoskopik oldum ve alt göz kapaklarım aşağı sarktı tekrar operasyon oldum ama hala bi tanesinde sıkıntı var nasıl düzeldi sizinki ne olur yardımcı olur musunuz psikolojim bitik durumda
Mehmet Kartal var istanbulda istersen ona resimlerini gönder baksınlar. Iyice araştır zaten arastirmissin. Yada olduğun yerde okuplastik cerrahi göz doktoruna gidin.Hayati beyle ilgili de çok şikayet vardı bakmıştım
Hemen bir göz doktoruna gidin gözünüz açık kaldığı için kuruluk olur, yanma, batma, bulanık görme olur. Psikolojiniz ve göz sağlığınız bozulmasın.Bakın benim bu şekilde açık kalıyor, kirparken de bir göz önce kirpiliyor, doktorum normal dedi , 1 hafta 10 güne toparlar dedi ama bilemedim, sizin baya da olmuş. Umarım benimki de toparlar çünkü Cook can sıkıcı. Bir de benim göz kapaklarım kütük gibi hala kaşlarımı falan zor kaldırıyorum