Göz kapağı estetiği oldum ama:(

Zamanla göz kapağı esniyor, bana 6 ay oldu hala tam kapanmıyor. Göz damlaları kullanıyorum, bikac ay daha sürecek gibi. Göz sagliginizda bişey yoksa dert etmeyin. Geçmiş olsun. Ben oldum bu ameliyatı omrumden ömür gitti.

Çok şükür göz sağlığım iyi. Goz kurumasina karşı suni gözyaşı damlasi verdi doktorum ama isin dahada kotu kismi gozlerimde asimetri olustu. Kapanmayan gözüm açıkken digerinden daha büyük görünüyor.
Kapanmama sorunu eskiye gore daha iyi. Çok yavaş olsa da bi düzelme var gibi

Yurtdişina cikma ihtmaliniz varmi Kölnde cok iyi bi türk doktor var

Merhaba bende ayni ameliati oldum allahtan saçim cok kalin . Sizde gözde o bombelik gectimi ?

Ben de üst göz kapağı ameliyatı oldum .2 hafta oldu herkes ne kadar büyük gözlerin var şimdi küçülmüş diyor,çok mutsuzum.

Merhaba Doktorunu kim acaba, Ben de uzun zamandir bu ameliati olmak istiyorum. Problem yasadiysaniz eleyeyim direk.
Cok tsler

Merhaba Doktorunu kim acaba, Ben de uzun zamandir bu ameliati olmak istiyorum. Problem yasadiysaniz eleyeyim direk.
Cok tsler
Bana sormamışsınız ama söyleyeyim başkalarının da başı yanmasın. Nezail Demirciler. Yeşilköy’de muayenehanesi var şakın kimse gitmesin berbat yapıyor.

Merhaba şişkinlik ne zaman geçiyor acaba hala memnunmusunuz iz kaldı mı

Memnun musunuz ve ameliyat ücreti hakkında bilgi verir misinizz

Arkadaşlar merhaba ben estetik olalı 3 hafta dikişleri aldiralida iki hafta oluyor neredeyse. Şuan bir göz kapagimda dikişler pembelesti ve sızlıyor herhangi birşey surdugumde neden olabilir ?

Arkadaşlar merhaba ben estetik olalı 3 hafta dikişleri aldiralida iki hafta oluyor neredeyse. Şuan bir göz kapagimda dikişler pembelesti ve sızlıyor herhangi birşey surdugumde neden olabilir ?
İki üç haftalıkken jel- merhem sürünce biraz sızlıyor evet. İyileşiyor diye düşünüyordum ben. İzler daha da pembe oluyor ama sonra geçiyor merak etmeyin.

İki üç haftalıkken jel- merhem sürünce biraz sızlıyor evet. İyileşiyor diye düşünüyordum ben. İzler daha da pembe oluyor ama sonra geçiyor merak etmeyin.
Sanki yara tekrar açılmış gibi hissediyorum ben, umarım dediğiniz gibi iyileşme ibaresidir şuan ilk haftakine göre epey pembe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…