- 8 Mart 2010
- 45
- 9
-
- Konu Sahibi toprak kokusu
kıslarrr bna gözkalemi tavsiyesi..ama şöle gözümün içine çok rahat sürebilcegm yumusak uçlu bi kalem olsun ltfen.buarada koyu yeşil ama parlak yeşil bi kalem arıorum..emily demeyin ama aldım ondan renk çok gzl ama göz içine süürldgnde renk tam vermior
cnm ben emily kullanıyorum ama gözümün içine dehil altına sürmyi tercih ediyorum göz altına sürmek için çok ideal içine sürmek istiyosa GABRİNİ nin kalın göz kalemleride çok güzel 2 liraya almıştım ben , yeşili ve mavisini kullanıyorum renkleri parlak ve canlı
arkadaşım sana tavsiyem emily nin renkli göz kalemleri gercekten bi harika hem kalıcı hem çok canlı renkleri hemde yumuşak sürülüyor vede hesaplı 1,5 lira fiyatı vr ben kullanıyorum çeşitli renkerini çoook memnunum . yardımcı olmak istedim
ben bir şey sorucam arkadşlar bu emliy bir de flormarın ultra black kalemlerini açarken hep kırıyorum ben yumuşak bir yapıları olduğundan açamıyorum fazla uçları hep kalın oluyor ince çekemiyorum kalemi bu yüzden. Siz neyle açıyorsunuz bu göz kalemlerini normal kalemtraş kırıyor hep ya küçücük kaldı kalemlerim.
canım emilynin kahverengisini kullanıyorum memnunumdaa ama siyahı akıyo onun ya.ben flormar ultra black aldm beğendimde nivea ya o kdar para vermeye gerek yokmuş. [/QUO
ben siyah kalemini hiç kullanmadım renkli olanları kullanıyorum , 5 rengi vr bnde he bide ben gözümün içine deyil altına çekiyorum kalemi daha hoş görünüyo vede rengi daha çok belli oluyoo size de tavsiyem renkli kalemleri gözün iç kısmına deyilde altı yada göz kapağının üstüne sürün ben işe gelirken saat 7 de bi sürüyom aksam 6 ya kdr bı gram çıkmıyoo
canım emilynin kahverengisini kullanıyorum memnunumdaa ama siyahı akıyo onun ya.ben flormar ultra black aldm beğendimde nivea ya o kdar para vermeye gerek yokmuş. [/QUO
ben siyah kalemini hiç kullanmadım renkli olanları kullanıyorum , 5 rengi vr bnde he bide ben gözümün içine deyil altına çekiyorum kalemi daha hoş görünüyo vede rengi daha çok belli oluyoo size de tavsiyem renkli kalemleri gözün iç kısmına deyilde altı yada göz kapağının üstüne sürün ben işe gelirken saat 7 de bi sürüyom aksam 6 ya kdr bı gram çıkmıyoo
evet canım bende bugün 104 ve 106 nolu kalemlerinide aldım kahve biri diğeri bakır gibi çok güzel ya yumuşacık.emilyi tavsiye ediyorum kesinlikle kızlar herkes denesin:)
cnm normal kalemtraşla açma cok cabuk bitiriyr kalemleri..gözkalemleri için acacaklar için fiatlarıda uygun,onlardan alabilirsin
arkadaslar bende sürülürken yumusak güzel renk veren kaliteli bi kalem istiyorum. fiyat çok önmlli degil :) çünkü genelde sadece kalem kullanırm dgerlerını öyle arada surerm kaleme onem verıyorum :)))acaba hangi markalar iyidr kulllannlr tavsie etseler