sevgili arkadaşlarım,
ben bugüne kadar flormar,emily,cecile,max factor,bourjois,maybelline,avon gözkalemlerini kullandım.İzlenimlerimi sizlerle de paylaşmak isterim,belki sizlere de yardımı olur:98:
flormar çok güzel siyah boyuyo.tamam güzel ama cıkarırken de değim yerinde ise imanınız gevriyo.ayrıca sabahları bile gözlerinizin etrafını dayak yemıs gibi yapıyo.
parası çok cuzi olduğu halde performansına bayılyorum emilynin.her rengide var üstelik.
ama ben siyahından memnun kalmadım çok çıkarması güç.diger renkleri biraz daha az zor çıkıyo ama sabaha flormardaki gibi karartı bırakmıyo.bence basarılı sayılabılır.
avonu gecin derim.hiç gözünüze sürmeyin.
maybelline gözkalemi de vasat.hemen aktı.herkes ağladım falan sandı.
ama burda parası az olup da performansı süper olan bir kalem daha var ki ; o da cecile.cecile'in all day performans süngerli kalemini aldım.göz altları yaş olmaması için iyic silinip uyglanıyo.bir süre bekliyosunuz.sonra kuruyunca gün boyu akmıyo.bayılyorum.
siyahlıgı da güzel.
bourjois belki bulunması zor bir marka.ama bulursanız deger kullanmaya.gözüme sürdüğümde sanki gözüm rahatlıyo ve simsiyah yapıyo.tam siyah kelimenin tam anlamıyla.çok çok az bazen o da ,akabiliyo ama dedigim gibi cok cok az gozun pınarına minicik bir nokta birikebiliyo.onu da zaten kımse farketmıyo da biz bayanlar bazen takık olabiliyoruz:86:
max factorun yurtdısından gelen bir göz kalemi var bende.sanırım türkiyede satılmıyo.akma yapmıyo ama cok koyu siyah degil.kohl black max factor daha koyu sanırım.elimdekiler bir bitse bu seferde onu alıcam:84:
şu anda max factor,bourjois,cecile ve emilynin gözkalemlerini kullanıyorum.havama ve yerine göre değiştirip duryorum:13: