goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Kalakaldım hiçte tedbrli gezmedim yaa.. snra bi kerede küçücük köyde 3 kız arkadas iftardan sonra baska bi arkadasa gidiyoruz. Karanlık bi alanda biri arkadan sarıldı sıkıca bende kızlardan biri sandm goy goy yapıyoz.. anamm yüzünü görmedik bu kosmaya basladı biz arkasından kosuyoz.. bizim koştugumuzu gören tanıdıklar ne oldugunu anlamadan koşuyo adam yok oldu bi anda.. yalnz olsam kmse ınanmazdı o yaşadıgıma.. harbi o neydi yaa bi yerimi falanda ellemedi .. efff travmalarım efff

Tadım yok kızlar deprem bölgesindeyim. Merkeze gitmek durumunda kaldım morallerim sıfır. İnsanın gidecek bir şehrinin olmaması meğer ne kadar kırıcıymış. Kaldırılmış enkazlardaki insanların saçılan eşyaları..

Yok ya ayin gibi bisey yapiyo bunlar kesin. Gece yapiyolar, gunduz ses yok zaten. Suratlarında meymenet yok, 30yildir ayni apartmandayiz komsularla bile merhabalari yok
Gündüz yapsalarda sesten anlasılır mı ki?gecenin sesszliğinde bütün sesler duyuluyo

Ünide benmde götümü ellemişti biri aksam o geldi aklıma.. bide dönüp bakıp gülüyolardı arkadaslarıyla
Hamileyken kan testinden dönerken yolda yanımdan bastonla geçen iki kat olmuş bir amca tam geçerken popomu ellemişti benim de. Şok oldum. Bir iki saydırdım ama iki kat olduğu için dovemedim. Ayakta yürümeye mecali yok taciz ediyor yavşak. Keşke Kemal Sunal gibi götüne tekmeyi bassaydım, ayaklanirdi belki.

yaa aasfssda herkes bu neye gülüyo diye bana bakıyo.. anam diyo ordakiler sen gidince sana hosgeldin dedi mi (KK den bahsediyo)

Ben mecbur kaldim ya. Okula gitcem mecbur. Herif bana zarar verdikten sonra isterlerse idam etsinlwr neye yarar.
Bide avmye gittikce benim mallara guvenlik el koyup kilitli kasaya atiyodu. Benim tipi gorsen hayatta bu kiz dolu geziyo demezsin ahshsh

Bu sarilma olayi ne ya yuh. millet kafayi yemis iyice. Cukleri kopawicalar

Çok üzücü söyleyecek kelime bulamıyo insan

Benim gözüme göz doktorunda bi damla damlattilar, bi süre goremiyosum o damlayi dökünce, damar açıcı gibi bisey, tekele girdim sigara almaya, tam ciktim biri arkadan avucladi resmen, sener Şen'in bi filmi vardi ya, kör elinde bastonla her tarafa dönüp herşeyi dağıtıyor, vxvvxgs adami el yordamı bulayim derken tekelcinin standlarini indirmistim asagi

Boğazım dugum dugum oluyo ya.
Ne diyecegim, nasil teselli edecegim, yok yani ne desem benimde kalbim kiriliyor. Ne desem yetersiz kalacak

Geçen hafta amcamın evinin enkazı kaldırılırken gittim ben de. Yandaki kaldırılmış enkazda saçılmış kıyafetler ve tam ortada büyük pembe bir oyuncak ayı vardı. Baktım baktım.
Allah herkesin yardımcısı olsun. Malatya'da mısın sen de?

Evet Malatya'dayım.

O enkazlardan herkes cenazesini aldi mi yoksa beklemeden hort diye kaldirdilar mi enkazlari?

Biz tadını getirirz yerine çiçeeemm

O enkazlardan herkes cenazesini aldi mi yoksa beklemeden hort diye kaldirdilar mi enkazlari?
Hepsinde alındığını düşünmek istiyoruz. Burda sanırım alındı cenazeler ama Hatay'da çok olduğu için direkt kaldırıldığını kalanlar olduğunu söyleyenler var. Kimse bir şey bilmiyor.

Ya benim bir bıçağım vardı ufak, guvenlikler çöpe attırdı. Sizde kalsın çıkarken alayım dedim, polis çağırıp tutanak tutturacagiz ya da atacaksınız dediler, attım emektar picagi.

Minnoş ve güzek kızlar dolu gezmeli özellikle ama.. allahszlar ayırt etmiyorda gerci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…