• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Ben o zaman otelde çalışıyodum servis sabah 6da geliyodu. 5 buçuk gibi falan kalkıyodum. Her sabah alarm çalınca hay bilmem ne yapayım başladık yine diye kalkıyodum yataktan. Öyle bir pozitiflik yani :KK70:

Normali bu degil mi zaten ya ahshaha herkes soverek uyaniyo zanned8yodum ben

Kizlar simdi size biseu sorcam 😂
Bizim ust katta yasli kari koca, benle yasit genc kiz, benden 8 10 yas buyuk abisi var.
Kiz delinin teki. Gece 3te kafasini camdan cikarip telefonla konusur, komsular sover sayar, babasi gelir dover.
Cocuk asla calismiyor. Full evde.
Evde sadece kadin calisiyor.
Tum gece suyu acip kapatiyolar ama tum gece. Acip 10 saniye sonra kapatip, 20 saniye sonra geri aciyolar. Herkese 200 su gelirken bunlara 700 falan geliuo. Sizce bunlar ayin falan mi yapıyor. Napiyolar acayip merak ediyorum tahmin var mi 😂
Osbir?

Geçen arkadaşla buluştuk kahve içmeye diye. İnanır mısın 1 paketi bitirdim neredeyse ya. Yanımda birileri varken,sohbet ederken hele de içen kişiler varsa cılkını çıkarıyom ben.
Bi araya gelsek kültabağı gbi kokarız yarım saatte 😂😂

Sabahın 5inde uyanıpta şafak operasyonuna gider gibi kör karanlıkta çıkıp sövmeyen varsa helal olsun o yiğide :KK70:

Ben okula giderken 5te uyaniyodum. Sabahin 6 bucugunda, sokakta bi basima servis beklerken taciz edildim biliyo musun? Bak sovmek deyince yine hatirladim. Bu ulke cehennem demosu yasatiyo insana

Ahshah tüm aile birden abaniyoda su faturasini aciklar ahshsh

Hep mantklı hep aklıselim acıklamalar 😍 kendimi kıro gbi hissediyorm senin yüzünden asfdff😂😂
Yaa sacmalama ahdhahah artik anne oldugum icin uslup duzenleme guncellemesi yaptim mecburi olarak ahsha

Ben okula giderken 5te uyaniyodum. Sabahin 6 bucugunda, sokakta bi basima servis beklerken taciz edildim biliyo musun? Bak sovmek deyince yine hatirladim. Bu ulke cehennem demosu yasatiyo insana

Ahshah tüm aile birden abaniyoda su faturasini aciklar ahshsh

Yaa sacmalama ahdhahah artik anne oldugum icin uslup duzenleme guncellemesi yaptim mecburi olarak ahsha
Ünide benmde götümü ellemişti biri aksam o geldi aklıma.. bide dönüp bakıp gülüyolardı arkadaslarıyla 😱

Ünide benmde götümü ellemişti biri aksam o geldi aklıma.. bide dönüp bakıp gülüyolardı arkadaslarıyla 😱

Ya yuh ya pis herifler. Bisey diyebildin mi peki? Genelde o şokla kalakaliyo insan

Ben baska sehirde okuyodum. Hergun servisle gidip geliyodum. Yanimda sustali bicakla biber gazi tasimaya başlamıştım. Manyak serviscinin biride ilismisti bana, tirsmistim. Sabahin korunde servise ilk binen benim, uzun surede yalniz oluyodum.
Bigun servisi durdular. 2 jandarma girdi iceri. Aciklama yapmiyolar falan soforle konuşuyorlar. Nasil korkuyom ama cantalari arayacaklar sandim, agladim aglicam, kalbim nasil atiyo. Meger gbt yapıyorlarmış ahshsha

Back