Ben twitterda bi videoya denk geldm kaldırılan enkaz arasında anlatamam içiniz kaldırmaz ..Hepsinde alındığını düşünmek istiyoruz. Burda sanırım alındı cenazeler ama Hatay'da çok olduğu için direkt kaldırıldığını kalanlar olduğunu söyleyenler var. Kimse bir şey bilmiyor.
Malatya'da alındı diye düşünüyoruz. Geçenlerde bir enkaz kaldırılırken bir ceset bulundu gerçi.O enkazlardan herkes cenazesini aldi mi yoksa beklemeden hort diye kaldirdilar mi enkazlari?
Ya benim bir bıçağım vardı ufak, guvenlikler çöpe attırdı. Sizde kalsın çıkarken alayım dedim, polis çağırıp tutanak tutturacagiz ya da atacaksınız dediler, attım emektar picagi.
Minnoş ve güzek kızlar dolu gezmeli özellikle ama.. allahszlar ayırt etmiyorda gerci
Benmde bazen keyfe adam dövesim geliyo ya nefes alsın yeter diyomAy çağırsalardı keske polisi. Sizi naif, sessiz sakin gordugu icin sallamislar. Napcak sanki polis
Yok şekerim yok kadin oldugunu bilmeleri yetiyo bunlara. Nefes alsan yetiyor
Benmde bazen keyfe adam dövesim geliyo ya nefes alsın yeter diyomhep bu yaşanılanlardan sanırsam eheuheu
Eski koca bizim kocamız yokki beni cıldırtmak mı isityosunSeninle bdv koca dovme timi olusturmaliyizbaska turlu rahatlayamicaz
Eski koca bizim kocamız yokki beni cıldırtmak mı isityosun(ıslak odunla efff yak bi cigara karsısında )
Onu da derler beklerimAhahah eski, yeni, farketmez
Ben konu acan diger üyelerinde kocalarini dövmek istiyoeum da hanimlar kocami dovme bana vur diyebilir ahshah
Goygoy taciz deprem ne ararsan varOhoooo ben yine geç kalmışım lütfen biri 9 sayfayı özetlesin
Kaçırdım artık gece illaki düşen olur gece düşen beni etiketlesiiiinnnGoygoy taciz deprem ne ararsan var
valla ben düştüm de bugün niyeyse herkes ölü taklidi yapıyoKaçırdım artık gece illaki düşen olur gece düşen beni etiketlesiiiinnn
Hangi hangi konuHangi konu çok merak ettim
Nuransıkaka esir aldı şuan herkes sinirden tırnaklarını kemiriyovalla ben düştüm de bugün niyeyse herkes ölü taklidi yapıyo
gece illaki gelecekler Dex o zaman görüşeceğiz herkeslevalla ben düştüm de bugün niyeyse herkes ölü taklidi yapıyo
Goygoyu yarı yolda kalanlar için devam konusu yazmış arkadaşHangi hangi konuneyi sordunuz cok merak ettim asdff
Ha ha ha bu çok iyiydiAhahah eski, yeni, farketmez
Ben konu acan diger üyelerinde kocalarini dövmek istiyoeum da hanimlar kocami dovme bana vur diyebilir ahshah
AsdfGoygoyu yarı yolda kalanlar için devam konusu yazmış arkadaş
İşte ondan sordum gene bir şeyler kaçırdımAsdfmune konuyu kapattı da ondan ama onceki konuyu bende unuttum assfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?