- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Ben o zaman otelde çalışıyodum servis sabah 6da geliyodu. 5 buçuk gibi falan kalkıyodum. Her sabah alarm çalınca hay bilmem ne yapayım başladık yine diye kalkıyodum yataktan. Öyle bir pozitiflik yani
Sabahın 5inde uyanıpta şafak operasyonuna gider gibi kör karanlıkta çıkıp sövmeyen varsa helal olsun o yiğideNormali bu degil mi zaten ya ahshaha herkes soverek uyaniyo zanned8yodum ben
Osbir?Kizlar simdi size biseu sorcam
Bizim ust katta yasli kari koca, benle yasit genc kiz, benden 8 10 yas buyuk abisi var.
Kiz delinin teki. Gece 3te kafasini camdan cikarip telefonla konusur, komsular sover sayar, babasi gelir dover.
Cocuk asla calismiyor. Full evde.
Evde sadece kadin calisiyor.
Tum gece suyu acip kapatiyolar ama tum gece. Acip 10 saniye sonra kapatip, 20 saniye sonra geri aciyolar. Herkese 200 su gelirken bunlara 700 falan geliuo. Sizce bunlar ayin falan mi yapıyor. Napiyolar acayip merak ediyorum tahmin var mi
ya kızım ahahahahahahaOsbir?
Bi araya gelsek kültabağı gbi kokarız yarım saatteGeçen arkadaşla buluştuk kahve içmeye diye. İnanır mısın 1 paketi bitirdim neredeyse ya. Yanımda birileri varken,sohbet ederken hele de içen kişiler varsa cılkını çıkarıyom ben.
Ben onu düşündüm katip ama uzun süreli olmalı mantıken aç kapa olmaz ondaOsbir?
Stres aninda akla ilk gelen sigara oluyor. Beyne oyle kodlamisim herhalde. Sıkılınca sigara, daralinca sigara, bunalinca sigara gibi
Hep mantklı hep aklıselim acıklamalarCalisma saatleri o kadar uzun ki kacma isteginde sonuna kadar haklisin :)
Kendi kafanızda beni defalarca banladınız. Ama unutmayın ki tokatlı fıstık burhana hiçbir şey olmaz.
Sabahın 5inde uyanıpta şafak operasyonuna gider gibi kör karanlıkta çıkıp sövmeyen varsa helal olsun o yiğide
Ahshah tüm aile birden abaniyoda su faturasini aciklar ahshshOsbir?
Yaa sacmalama ahdhahah artik anne oldugum icin uslup duzenleme guncellemesi yaptim mecburi olarak ahshaHep mantklı hep aklıselim acıklamalarkendimi kıro gbi hissediyorm senin yüzünden asfdff
Oyle tabi, her sabah saat 7 de güne alarma bakip ebenin diyerek basliyorum, tam nescafe reklamlarinda kullanilacak dialogNormali bu degil mi zaten ya ahshaha herkes soverek uyaniyo zanned8yodum ben
Senin yoluna biz gidicez BurhanKendi kafanızda beni defalarca banladınız. Ama unutmayın ki tokatlı fıstık burhana hiçbir şey olmaz.
Oyle tabi, her sabah saat 7 de güne alarma bakip ebenin diyerek basliyorum, tam nescafe reklamlarinda kullanilacak dialog
Ünide benmde götümü ellemişti biri aksam o geldi aklıma.. bide dönüp bakıp gülüyolardı arkadaslarıylaBen okula giderken 5te uyaniyodum. Sabahin 6 bucugunda, sokakta bi basima servis beklerken taciz edildim biliyo musun? Bak sovmek deyince yine hatirladim. Bu ulke cehennem demosu yasatiyo insana
Ahshah tüm aile birden abaniyoda su faturasini aciklar ahshsh
Yaa sacmalama ahdhahah artik anne oldugum icin uslup duzenleme guncellemesi yaptim mecburi olarak ahsha
Asddff ben travmalarıma niye gülüyom yaaaÜnide benmde götümü ellemişti biri aksam o geldi aklıma.. bide dönüp bakıp gülüyolardı arkadaslarıyla
Travmatik bi insan olmussun artik ondandirAsddff ben travmalarıma niye gülüyom yaaa
Ya harbi harbi görmüş geçirmiş hatunsun .. acılarımla travmalarımla acaip dalga geciyorum var mıdır bunun bi açıklamasıTravmatik bi insan olmussun artik ondandir
Ünide benmde götümü ellemişti biri aksam o geldi aklıma.. bide dönüp bakıp gülüyolardı arkadaslarıyla
Kendini iyileştiriyosun beybisu, ben de öyle yaparimYa harbi harbi görmüş geçirmiş hatunsun .. acılarımla travmalarımla acaip dalga geciyorum var mıdır bunun bi açıklaması
Sabaha kadarOsbir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?