ay şimdi gördüm öff bu neymişNuransıkaka esir aldı şuan herkes sinirden tırnaklarını kemiriyo
Herkesi sinir edip ocak temizligi konusuna bakmasi peki ahshaNuransıkaka esir aldı şuan herkes sinirden tırnaklarını kemiriyo
Sarıgüçü agzına sıksın oHerkesi sinir edip ocak temizligi konusuna bakmasi peki ahsha
Nerde o sans ahshaSarıgüçü agzına sıksın o
Nerde o sans ahsha
Haydut olduk bunların yüüznden yahuu temennilerimize bak
ahahaha bazen bakıyorum hangi konuya bakıyo diyeHerkesi sinir edip ocak temizligi konusuna bakmasi peki ahsha
Sen etiketlemede yineahahaha bazen bakıyorum hangi konuya bakıyo diyeneyse burda konuşmayalım çok kaşınıyoruz
hahahaha öf ya tamam iyi ki bi halt ettikSen etiketlemede yine
Yeminle dicektim de bian alkole karsımıydı acaba yaa diye düşündüm sustumhahahaha öf ya tamam iyi ki bi halt ettikaccessle dalga geçiyoduk asıl sarhoş benmişim
Konu konu geziyoz sonumuz hayrolsunKüstüm ben size.Ben orda yemek menüsü yazayım siz burda bütün kızlar toplandık yapın.
valla etiket yaparken 4-5 kişi unuttum nickleriniz aklıma gelmiyoKüstüm ben size.Ben orda yemek menüsü yazayım siz burda bütün kızlar toplandık yapın.
Ben sana cevap yazacaktım.Hangi konudaydı unuttum.Konu konu geziyoz sonumuz hayrolsun
Ben sizi izlemeye aldm mesela cok önceden arkadas aktivitelerine bakıyom takip ettklerim nerdeyse oraya damlıyom pıt diyeBen sana cevap yazacaktım.Hangi konudaydı unuttum.
Sonra da yemek menüsü konusuna yazdı.Çok yönlü bir arkadaşımız.Herkesi sinir edip ocak temizligi konusuna bakmasi peki ahsha
Teşekkürler.İzle butonuna basıyosunuz snrasında kendi profilinzde arkadas aktivileri kısmında görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?