Bu benBende bi şey soracam size.
Bütün gün oruçlu olduğumdan dolayı sigara içmedim. Şu saat oldu hala ağzıma sürmedim bile düşünün. Ama kopmle bırak desen bırakamıyorum. Yeri geliyor 2 gün içmediğim oluyor ama yinede komple bırakamıyorum. Çok saçma değil mi ya? Napabilirim komple bırakmak için?
Bak bu da çok enteresan he. Sen gel 9 ay içme sonra başla. İnsan beyni çok garip bir şey ya.Bende tuyo alirim. Gebelikte biraktim, dogumdan sonra basladim
Bak bu da çok enteresan he. Sen gel 9 ay içme sonra başla. İnsan beyni çok garip bir şey ya.
Geçen arkadaşla buluştuk kahve içmeye diye. İnanır mısın 1 paketi bitirdim neredeyse ya. Yanımda birileri varken,sohbet ederken hele de içen kişiler varsa cılkını çıkarıyom ben.Bu benkeyfe içiyoz manyagız
Halbuki bi faydası da olsa. Ne sarhoş eder ne bi şey. Bende çalışırken özellikle o kadar içiyodum ki. Sigaraya çıkmayınca afakanlar basıyodu. Zaten böyle tiryaki oldum biliyo musun? Sigara molasına çıkıp,arazi olcam diye diyeStres aninda akla ilk gelen sigara oluyor. Beyne oyle kodlamisim herhalde. Sıkılınca sigara, daralinca sigara, bunalinca sigara gibi
Su basıncı ayarı mı var?Bunlar suyun basincini koklemis. Su borularini patlattilar. Simdide muslugu kapatinca arkasindan acayip bi ses geliyo ugultu gibi. Alt kata sordum sizden mi diye, onlarda bizden sanmis. 3.kat oldugina karar verip gizlice sularinin basincini düşürdük ahsha
İcmemeye devam edebilirsiniz. Gün saymayın yeter. Farzedin ki hep iki gündür içmiyorsunuz.Bende bi şey soracam size.
Bütün gün oruçlu olduğumdan dolayı sigara içmedim. Şu saat oldu hala ağzıma sürmedim bile düşünün. Ama kopmle bırak desen bırakamıyorum. Yeri geliyor 2 gün içmediğim oluyor ama yinede komple bırakamıyorum. Çok saçma değil mi ya? Napabilirim komple bırakmak için?
Aaa bende boyle oldum. Sanki sigara kafa toplamak icin bir mola alani olusturuyo gibi demiHalbuki bi faydası da olsa. Ne sarhoş eder ne bi şey. Bende çalışırken özellikle o kadar içiyodum ki. Sigaraya çıkmayınca afakanlar basıyodu. Zaten böyle tiryaki oldum biliyo musun? Sigara molasına çıkıp,arazi olcam diye diye
Su basıncı ayarı mı var?Ne biçim cahilim.
Ben de depremlerden sonra başladım.Bende tuyo alirim. Gebelikte biraktim, dogumdan sonra basladim
Aynen.Aaa bende boyle oldum. Sanki sigara kafa toplamak icin bir mola alani olusturuyo gibi demi
Ben de depremlerden sonra başladım.
Aynen.
Ben resmen alarma gibi olmaya başlamıştım biliyo musun?
Biyolojik saatim vardı her gün aynı saatte içiyodum bide. Nasıl bir şartlanmaysa. Bazen beynimin benden ayrı bi yaşam formu olduğunu düşünüyorum
Twitterda biri yazmıştı. Kıyafet,yiyecek gibi yardımların yanında sigarada yollanmalı diye. Bazı insanlar ne alaka falan demişti. İçmeyene komik geliyor da içen birine helede öyle stres altındayken ilaç gibi olmuştur eminim.Ben de depremlerden sonra başladım.
Ya artık tiryakilikten mii yoksa işten kaçmak için oluşturduğum bi şey miydi bilemiyorum. Muhtemelen ikincisi ama. Arazi denilince benOnu nasil basardin ya ahahahah bence araştırma konusu olabilir bu
Calisma saatleri o kadar uzun ki kacma isteginde sonuna kadar haklisin :)Ya artık tiryakilikten mii yoksa işten kaçmak için oluşturduğum bi şey miydi bilemiyorum. Muhtemelen ikincisi ama. Arazi denilince ben
İçmemek için direndim ilk gün ama ikinci gün başladım. Evet maalesef bu yaşananlar altında sigara içmek, yemek yemek gibi bir ihtiyaca dönüşüyor.Twitterda biri yazmıştı. Kıyafet,yiyecek gibi yardımların yanında sigarada yollanmalı diye. Bazı insanlar ne alaka falan demişti. İçmeyene komik geliyor da içen birine helede öyle stres altındayken ilaç gibi olmuştur eminim.
Napacan haklısın. İnsanın bir şekilde oyalanması,kafa dağıtması lazım. Aman boşver ya. İç gitsin.İçmemek için direndim ilk gün ama ikinci gün başladım. Evet maalesef bu yaşananlar altında sigara içmek, yemek yemek gibi bir ihtiyaca dönüşüyor.
İçiyorum.Napacan haklısın. İnsanın bir şekilde oyalanması,kafa dağıtması lazım. Aman boşver ya. İç gitsin.
Ben o zaman otelde çalışıyodum servis sabah 6da geliyodu. 5 buçuk gibi falan kalkıyodum. Her sabah alarm çalınca hay bilmem ne yapayım başladık yine diye kalkıyodum yataktan. Öyle bir pozitiflik yaniCalisma saatleri o kadar uzun ki kacma isteginde sonuna kadar haklisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?