goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Bu ben keyfe içiyoz manyagız

Stres aninda akla ilk gelen sigara oluyor. Beyne oyle kodlamisim herhalde. Sıkılınca sigara, daralinca sigara, bunalinca sigara gibi
Halbuki bi faydası da olsa. Ne sarhoş eder ne bi şey. Bende çalışırken özellikle o kadar içiyodum ki. Sigaraya çıkmayınca afakanlar basıyodu. Zaten böyle tiryaki oldum biliyo musun? Sigara molasına çıkıp,arazi olcam diye diye

Su basıncı ayarı mı var? Ne biçim cahilim.

İcmemeye devam edebilirsiniz. Gün saymayın yeter. Farzedin ki hep iki gündür içmiyorsunuz.

Aaa bende boyle oldum. Sanki sigara kafa toplamak icin bir mola alani olusturuyo gibi demi

Aaa bende boyle oldum. Sanki sigara kafa toplamak icin bir mola alani olusturuyo gibi demi
Aynen.
Ben resmen alarm gibi olmaya başlamıştım biliyo musun?
Biyolojik saatim vardı her gün aynı saatte içiyodum bide. Nasıl bir şartlanmaysa. Bazen beynimin benden ayrı bi yaşam formu olduğunu düşünüyorum

İçmemek için direndim ilk gün ama ikinci gün başladım. Evet maalesef bu yaşananlar altında sigara içmek, yemek yemek gibi bir ihtiyaca dönüşüyor.

Calisma saatleri o kadar uzun ki kacma isteginde sonuna kadar haklisin :)
Ben o zaman otelde çalışıyodum servis sabah 6da geliyodu. 5 buçuk gibi falan kalkıyodum. Her sabah alarm çalınca hay bilmem ne yapayım başladık yine diye kalkıyodum yataktan. Öyle bir pozitiflik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…