yeşil çayı da bunların üstüne sağlıklı yaşam, diyet için falan mı içtinKahvaltıdan sonrasını yazıyoreee
Biskevüt
Çekirdek
Hurma
Kahve
Yeşilçay
Cips
Muz
Kola
Karnıyarık
gece tekrar yemek yicem pilav pişmemişti
12 tam geyiğe başlama saati yaGözüm halen yiyemediklerimde gece cok yiyorm uyuyun lan 12 de noluurrr
Oha dedikodu yaptim diye üste para mi vericem, ben onun adini agzima alarak onurlandirip vaktimi harcadığım icin seref duyup neden bana ödeme yapmiyorYav bunlar para alacaklar bizden. Verseler neyse de.
şeref duyacaklarına beddua ediyolarOha dedikodu yaptim diye üste para mi vericem, ben onun adini agzima alarak onurlandirip vaktimi harcadığım icin seref duyup neden bana ödeme yapmiyorilla gozumu mu portleteyim
Kim hanimaga dedi kiz bizeo değil de dün bize hanımağa dediler yahoff göbek tamam da birden elimde tesbih belirdi, bileziklerimi şıngırdatarak volta atmaya başladım
Yalnız benim ban 1 2 gün değil 1 2 ayaman bandan korksak trene binmezdik
Geyiği yiyilecek bişey olarak düşünüp 12 de danaya girer gbi geyiğe giricez sanmam peki??12 tam geyiğe başlama saati ya
isim veremem kız zorla banlatcan biziKim hanimaga dedi kiz bize
nasıl ya sürenin arttığı doğru mu? benim en son 2 gündü şimdi 3 gün mü olacakYalnız benim ban 1 2 gün değil 1 2 ay
Zamanında yaptığım geyiğin karşılığı
Denemeden öğrenemezsin.nasıl ya sürenin arttığı doğru mu? benim en son 2 gündü şimdi 3 gün mü olacak
nasıl ya sürenin arttığı doğru mu? benim en son 2 gündü şimdi 3 gün mü olacak
Benim de öyle mağdurum cokYalnız benim ban 1 2 gün değil 1 2 ay
Zamanında yaptığım geyiğin karşılığı
Zaten benim kafa zurna gibi, demek ondan bi b.k anlamadim dun gece ki muhabbettenhxhxhxhhdhisim veremem kız zorla banlatcan bizine biliim yeni biri heralde geldi dedi kknın da hanımağaları sizsiniz heralde falan sonra biri de yanlış anlamış burhanın etiketlediklerine diyo ki bunlar mı sokrates rolü yapan olayı bilmeyenler hiç çekilmiyo ya
3 5 sonra 20 sonra 2 aynasıl ya sürenin arttığı doğru mu? benim en son 2 gündü şimdi 3 gün mü olacak
Sonra neden geyik yapmıyorsunBenim de öyle mağdurum cok
Ciddili mi bu ya3 5 sonra 20 sonra 2 ay
yok idam3 5 sonra 20 sonra 2 ay
Tabii alet var, geyik şiddet ölçer kac promil ciktiysan ona göre ceza aliyosun,Ciddili mi bu yaher banda süre uzuyo mu? Yoksa geyiğin şiddetine göre mi uzuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?