Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
sen sarhoşken biz senle dalga geçmedik pisTabii alet var, geyik şiddet ölçer kac promil ciktiysan ona göre ceza aliyosun,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen sarhoşken biz senle dalga geçmedik pisTabii alet var, geyik şiddet ölçer kac promil ciktiysan ona göre ceza aliyosun,
2 ay sonra idamyok idam
Evet uzuyor. Hatta peşpeşe banlanırsan direk seni 20 gün banlıyorlarCiddili mi bu ya her banda süre uzuyo mu? Yoksa geyiğin şiddetine göre mi uzuyo
Ya birah hdhdhdhhdhz banlandin diye yediniz benisen sarhoşken biz senle dalga geçmedik pis
Hakaret falan anlamında yaa mal gbi kaldmTabii alet var, geyik şiddet ölçer kac promil ciktiysan ona göre ceza aliyosun,
valla inanır mısın hiç öyle bişi demedik banlancaz diye korkuyoduk o ara sen banlandığını sandın ve aksine hiç ikna olmadınYa birah hdhdhdhhdhz banlandin diye yediniz beni
kendine mal demek de yasak al sana 16 gün banHakaret falan anlamında yaa mal gbi kaldm
Yohh artk beni bana karşıda kullanmazlar yaaakendine mal demek de yasak al sana 16 gün ban
Ben çok emindim B Burhan Burhanitto ın banlanacağından mesela Mune ablanın insafına geldik herhalBen de onceki gunu kacirmisim, konu sonlara dogru hepimiz banlanicaz gerilimiyle gecti burda guvendeyiz bence
Bulaşma bacım teşkilat heralde bunlarKizlar simdi size biseu sorcam
Bizim ust katta yasli kari koca, benle yasit genc kiz, benden 8 10 yas buyuk abisi var.
Kiz delinin teki. Gece 3te kafasini camdan cikarip telefonla konusur, komsular sover sayar, babasi gelir dover.
Cocuk asla calismiyor. Full evde.
Evde sadece kadin calisiyor.
Tum gece suyu acip kapatiyolar ama tum gece. Acip 10 saniye sonra kapatip, 20 saniye sonra geri aciyolar. Herkese 200 su gelirken bunlara 700 falan geliuo. Sizce bunlar ayin falan mi yapıyor. Napiyolar acayip merak ediyorum tahmin var mi
Uyur su açar vardır belki aralarında.Kizlar simdi size biseu sorcam
Bizim ust katta yasli kari koca, benle yasit genc kiz, benden 8 10 yas buyuk abisi var.
Kiz delinin teki. Gece 3te kafasini camdan cikarip telefonla konusur, komsular sover sayar, babasi gelir dover.
Tum gece suyu acip kapatiyolar ama tum gece. Acip 10 saniye sonra kapatip, 20 saniye sonra geri aciyolar. Herkese 200 su gelirken bunlara 700 falan geliuo. Sizce bunlar ayin falan mi yapıyor. Napiyolar acayip merak ediyorum tahmin var mi
Temzlk takıntıları olabilir dkka bası el yıkıyolardıdKizlar simdi size biseu sorcam
Bulaşma bacım teşkilat heralde bunlar
Ahshaha valla dusundum dusundum cozemedim. 30 yillik bina, sesler baya geliyor, gece sessizliginde dikkatimi cektiUyur su açar vardır belki aralarında.
Harbi sıkıntılılarBunlar suyun basincini koklemis. Su borularini patlattilar. Simdide muslugu kapatinca arkasindan acayip bi ses geliyo ugultu gibi. Alt kata sordum sizden mi diye, onlarda bizden sanmis. 3.kat oldugina karar verip gizlice sularinin basincini düşürdük ahsha
Temzlk takıntıları olabilir dkka bası el yıkıyolardıd
Bende tuyo alirim. Gebelikte biraktim, dogumdan sonra basladimBende bi şey soracam size.
Bütün gün oruçlu olduğumdan dolayı sigara içmedim. Şu saat oldu hala ağzıma sürmedim bile düşünün. Ama kopmle bırak desen bırakamıyorum. Yeri geliyor 2 gün içmediğim oluyor ama yinede komple bırakamıyorum. Çok saçma değil mi ya? Napabilirim komple bırakmak için?