goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Neyse fazla uzamadan tatlıya bağladık barıştık eşim küşs kalmayı sevmez ( dedim ve bir daha nazar değdi )
biri instada yazmıştı ben bugün görüyorum desem sabaha kör uyanıyorum diye çenemizi tutmamız lazım ya kocalarımız çok kötü, evliliğimiz çok kötü hiç kıskanılacak bir şey yok

Neyse fazla uzamadan tatlıya bağladık barıştık eşim küs kalmayı sevmez ( dedim ve bir daha nazar değdi )

biri instada yazmıştı ben bugün görüyorum desem sabaha kör uyanıyorum diye çenemizi tutmamız lazım ya kocalarımız çok kötü, evliliğimiz çok kötü hiç kıskanılacak bir şey yok
Okunmuş pirince yatırcam sizi

Yorum dahi yapmayacağım KV ile demaramız çok iyidir. Evliliğin ilk zamanlarında çok sürtüştük ama küçük olaylardı. Şimdi bizi gören ay maşallah diyor sonra ben KV gereksiz gıcık oluyorum o bana laf sokuyor

kız sen hakkaten aranıyosun

ondan niye korkuyon kel göbekli olsa sevmicen mi olmm. Allah mutlugunuzu bozmasın
Amin yavrum Allah en hayırlı zamanda sana da nasip etsin. ayy kuzum inan hiç beklemediğin anda fkdjskhskd
kız sevicem de çıtır diye aldım az sefasını sürem 50de olsun kel göbekli clsjsldj

Alırken öyleydi
Hafif kel, hafif göbek
alırken öyleydi ne kız bi garantiye verseydin fldjskhs. herkes aynı modelden hoşlanmıyo sonuçta, ben de işin şakasındayım hiç şekilci olmadım ama sırf buraya yazdım diye adamın faruk tınaz saçları sinan engine dönerse bi miktar şok olurum xlzjzkshkshs

He ben de öyle olurum zaten yoktu diyorum. Sırma saçın dökülmesi
Ailede var mı kel

He ben de öyle olurum zaten yoktu diyorum. Sırma saçın dökülmesi
Ailede var mı kel
babasının amcasının saçları blendax reklamlarındaki gibi off kız konuşturma şimdi bi arkamı dönücem adamın kafası parlıyo olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…