- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
Sağdan soldan yukardan aşağıdan donaaatttKenafir gözler dışarı
yakında dişler eltisiniEltim konusundan kaçtım geldim belki banlanmam diyegerçi kaderden kaçılmaz
Neyse fazla uzamadan tatlıya bağladık barıştık eşim küs kalmayı sevmez ( dedim ve bir daha nazar değdi )valla değiyodur kız böyle goygoy yapıyoruz da ben de naza inanıyorum
biri instada yazmıştı ben bugün görüyorum desem sabaha kör uyanıyorum diyeNeyse fazla uzamadan tatlıya bağladık barıştık eşim küşs kalmayı sevmez ( dedim ve bir daha nazar değdi )
Ne olsun istiyorsun neeeNeyse fazla uzamadan tatlıya bağladık barıştık eşim küs kalmayı sevmez ( dedim ve bir daha nazar değdi )
BelamıNe olsun istiyorsun neee
Neyse fazla uzamadan tatlıya bağladık barıştık eşim küs kalmayı sevmez ( dedim ve bir daha nazar değdi )
Okunmuş pirince yatırcam sizibiri instada yazmıştı ben bugün görüyorum desem sabaha kör uyanıyorum diyeçenemizi tutmamız lazım ya kocalarımız çok kötü, evliliğimiz çok kötü hiç kıskanılacak bir şey yok
Yorum dahi yapmayacağımbiri instada yazmıştı ben bugün görüyorum desem sabaha kör uyanıyorum diyeçenemizi tutmamız lazım ya kocalarımız çok kötü, evliliğimiz çok kötü hiç kıskanılacak bir şey yok
korkuyorum adam bi sabah uyanacak kel kalmış göbeği çıkmış falan olacak diyeOkunmuş pirince yatırcam sizi
kız sen hakkaten aranıyosunYorum dahi yapmayacağımKV ile demaramız çok iyidir. Evliliğin ilk zamanlarında çok sürtüştük ama küçük olaylardı. Şimdi bizi gören ay maşallah diyor sonra ben KV gereksiz gıcık oluyorum o bana laf sokuyor
Artık ağzım mühürlükız sen hakkaten aranıyosun
Bu kadarı da yeterli buraya artık 3 sene düzelmez işler geçmiş olsunArtık ağzım mühürlü
korkuyorum adam bi sabah uyanacak kel kalmış göbeği çıkmış falan olacak diye
Amin yavrum Allah en hayırlı zamanda sana da nasip etsin. ayy kuzum inan hiç beklemediğin anda fkdjskhskdondan niye korkuyon kel göbekli olsa sevmicen mi olmm. Allah mutlugunuzu bozmasın
Bu benim kocaondan niye korkuyon kel göbekli olsa sevmicen mi olmm. Allah mutlugunuzu bozmasın
nazar değmesin diye yap tabi böyleBu benim koca
Alırken öyleydinazar değmesin diye yap tabi böylehepsinin sonu kel ve göbekli olmak bence
alırken öyleydi ne kız bi garantiye verseydin fldjskhs. herkes aynı modelden hoşlanmıyo sonuçta, ben de işin şakasındayım hiç şekilci olmadım ama sırf buraya yazdım diye adamın faruk tınaz saçları sinan engine dönerse bi miktar şok olurum xlzjzkshkshsAlırken öyleydi
Hafif kel, hafif göbek
He ben de öyle olurumalırken öyleydi ne kız bi garantiye verseydin fldjskhs. herkes aynı modelden hoşlanmıyo sonuçta, ben de işin şakasındayım hiç şekilci olmadım ama sırf buraya yazdım diye adamın faruk tınaz saçları sinan engine dönerse bi miktar şok olurum xlzjzkshkshs
babasının amcasının saçları blendax reklamlarındaki gibiHe ben de öyle olurumzaten yoktu diyorum. Sırma saçın dökülmesi
Ailede var mı kel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?