kız o halimi düşünemiyorum bileHasbam dönüp kendine bakaymış hıhhh
Sen her halinle güzelsindir bebeğimkız o halimi düşünemiyorum bilebanyodan çıkınca kel gibi görünüyorum muhtemelen ona benziyodu fldjskhs
Kız onların sacları yaglı diye öyle değilmiyidi asdfffkızlar neler var dabursin senin kahve fenaymış öff ben de bi kere biriyle buluşmuştum yürürken yağmur başladı benim saçlar da ince telli, kıvırcık. saçlarım ıslandı yüzüme yapıştı cankana benzedim, çocuk benle bidaha görüşmedi flxjxldjdljsfkhsjsh
Bol jöleli değil miKız onların sacları yaglı diye öyle değilmiyidi asdfff
AsdfffBol jöleli değil mi
Sen her halinle güzelsindir bebeğim
Joledir bence, bir insan o kadar pis olamaz, olmamalı yaniAsdffftartısma konumuz cankanın saclarının o şekilde görünme nedeni ıslaklık mı,yaglı olması mı, jöle mi
öff gözümün önüne geldiler yineJoledir bence, bir insan o kadar pis olamaz, olmamalı yani
napim kızım gerçekçiyimLa dex msjını alıntılıyom olmuyo o ne olmm milletin evinde kahkaha attm ayıptır yapmayın gece gece gidin uyuyun lannn
Yazık sanaaaaöff gözümün önüne geldiler yinebenimkinin de saçları düz, uzayınca saçını önüne getirip taklitlerini yapmaya başlıyo öff
Ben ilac içtim birazdan bayılırım sabretLa dex msjını alıntılıyom olmuyo o ne olmm milletin evinde kahkaha attm ayıptır yapmayın gece gece gidin uyuyun lannn
o da tam tersi geyiği kaçırmasın diye ilaç içmiyoBen ilac içtim birazdan bayılırım sabret
Addffnapim kızım gerçekçiyimsen de otobüste güldürme milletin evinde güldürme olm ne zaman gülmek için müsait olursun flxjskhs
o da tam tersi geyiği kaçırmasın diye ilaç içmiyo
Bence de ben anlamıyorum zaten neden yasak kikeşke üyeler hakkında burda dedikodu yapabilsekhayır illa kocam öyle böyle yapıyo diye konu mu açmam lazım yav sıkıldım
Bebişim ne yazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?