• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Amin yavrum Allah en hayırlı zamanda sana da nasip etsin. ayy kuzum inan hiç beklemediğin anda fkdjskhskd
kız sevicem de çıtır diye aldım az sefasını sürem 50de olsun kel göbekli clsjsldj
Kız 50 de de olmasın 😂

Ahahaah katip aglıyodu biliyomusun bu dünyada daha güzel göt yok diye😂😂😂 beni niye aldattın diye hesap soruyodm dah mı akıllıydı daha mı güzeldi götü mü güzeldi dedim agladı senin götünden güzel göt yok diye asdffff😂😂😂 ayy krize girdim
Buna bir süre güleceğim chemist kusura bakma 😂😂😂😂

Geçmiş olsn canm az güldüreyim ozmn😂😂

Asdffff😂😂😂 burun deliklerinden minik baloncuklar fışkırıverir😂😂😂
ay yine kuzen anısı anlatıcam 😂😂 markette bi kasiyeri çok beğenmiş çocuk da her gittiğinde ilgisini belli ediyomuş espri falan yapıyomuş bi gün aldıklarını poşetlerken çocuk bi espri yapmış bu gülerken burnundan baloncuk çıkmış ahahahahahaha

ay yine kuzen anısı anlatıcam 😂😂 markette bi kasiyeri çok beğenmiş çocuk da her gittiğinde ilgisini belli ediyomuş espri falan yapıyomuş bi gün aldıklarını poşetlerken çocuk bi espri yapmış bu gülerken burnundan baloncuk çıkmış ahahahahahaha
Ayyyyyyyy yazık yaaaaa 🤣🤣🤣🤣

Benim de bur arkadaşım biriyle gorusecekti ilk görüşmesi. Neyse bir yere gidip oturuyorlar karşılıklı kahve içerken çocuk espri yapıyor, bizimki de tah kahveyi yudumlarken burnundan olan biten kahvenin içine 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Çocuk ne kadar görüşmek istediyse de bizim ki görüsmemisti rezil oldum diye 🤣🤣🤣🤣

Bunun bi tık ilerisi poh anıları biliyon dimi😂😂😂
Kuzeninin yerinde olmak istemezdm yaa asdfff😂😂 bi milyon baloncukk

Benim de bur arkadaşım biriyle gorusecekti ilk görüşmesi. Neyse bir yere gidip oturuyorlar karşılıklı kahve içerken çocuk espri yapıyor, bizimki de tah kahveyi yudumlarken burnundan olan biten kahvenin içine 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Çocuk ne kadar görüşmek istediyse de bizim ki görüsmemisti rezil oldum diye 🤣🤣🤣🤣
Bende görüşmezdim ömür boyu o anıyla yaşamak zorunda kalcaktı😂😂😂

Bunun bi tık ilerisi poh anıları biliyon dimi😂😂😂
Kuzeninin yerinde olmak istemezdm yaa asdfff😂😂 bi milyon baloncukk
kızlar neler var da 😂😂 bursin senin kahve fenaymış öff 😂😂 ben de bi kere biriyle buluşmuştum yürürken yağmur başladı benim saçlar da ince telli, kıvırcık. saçlarım ıslandı yüzüme yapıştı cankana benzedim, çocuk benle bidaha görüşmedi flxjxldjdljsfkhsjsh

kızlar neler var da 😂😂 bursin senin kahve fenaymış öff 😂😂 ben de bi kere biriyle buluşmuştum yürürken yağmur başladı benim saçlar da ince telli, kıvırcık. saçlarım ıslandı yüzüme yapıştı cankana benzedim, çocuk benle bidaha görüşmedi flxjxldjdljsfkhsjsh
Hasbam dönüp kendine bakaymış hıhhh 😅😅

Back