- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- 358
Kız 50 de de olmasınAmin yavrum Allah en hayırlı zamanda sana da nasip etsin. ayy kuzum inan hiç beklemediğin anda fkdjskhskd
kız sevicem de çıtır diye aldım az sefasını sürem 50de olsun kel göbekli clsjsldj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız 50 de de olmasınAmin yavrum Allah en hayırlı zamanda sana da nasip etsin. ayy kuzum inan hiç beklemediğin anda fkdjskhskd
kız sevicem de çıtır diye aldım az sefasını sürem 50de olsun kel göbekli clsjsldj
50de olsun ya sen de naptın dldjlshs benim her yanım pörsümüşken george clooney gibi gezmesin etrafta dlzjzlhzKız 50 de de olmasın
Laa güzel seyler dile sende daşş gbi kal niden niden hep olumsusuz50de olsun ya sen de naptın dldjlshs benim her yanım pörsümüşken george clooney gibi gezmesin etrafta dlzjzlhz
Buna bir süre güleceğim chemist kusura bakmaAhahaah katip aglıyodu biliyomusun bu dünyada daha güzel göt yok diye beni niye aldattın diye hesap soruyodm dah mı akıllıydı daha mı güzeldi götü mü güzeldi dedim agladı senin götünden güzel göt yok diye asdffff ayy krize girdim
Gül gül daha coh hikaye varda bende küfür yasak işteBuna bir süre güleceğim chemist kusura bakma
Melek subası replikleri geldi aklıma ne alakaysa 30 yohumm 29 varımBenim sevdiceğim de kel ama göbekli diyemem, dikkat eder kilosuna
Güldürme kız çok fena grip oldum burnum tıkalı gülemiyorum canım acıyorMelek subası replikleri geldi aklıma ne alakaysa 30 yohumm 29 varım
burnundan gül hönkürünce açılır fldjsljdGüldürme kız çok fena grip oldum burnum tıkalı gülemiyorum canım acıyor
Tıkanıp kalıyorum kuzum kulaklarım da tıkanıyor Emaaannnn sizden değerli mi kız tıkanayim Rabbim gülmekten ayırmasınburnundan gül hönkürünce açılır fldjsljd
yaa yerim, Amin canım benimTıkanıp kalıyorum kuzum kulaklarım da tıkanıyor Emaaannnn sizden değerli mi kız tıkanayim Rabbim gülmekten ayırmasın
Geçmiş olsn canm az güldüreyim ozmnGüldürme kız çok fena grip oldum burnum tıkalı gülemiyorum canım acıyor
Asdffff burun deliklerinden minik baloncuklar fışkırıverirburnundan gül hönkürünce açılır fldjsljd
Sağol kuzum benim, havalar bir sıcak bir soğuk fena yakaladıGeçmiş olsn canm az güldüreyim ozmn
Asdffff burun deliklerinden minik baloncuklar fışkırıverir
ay yine kuzen anısı anlatıcam markette bi kasiyeri çok beğenmiş çocuk da her gittiğinde ilgisini belli ediyomuş espri falan yapıyomuş bi gün aldıklarını poşetlerken çocuk bi espri yapmış bu gülerken burnundan baloncuk çıkmış ahahahahahahaGeçmiş olsn canm az güldüreyim ozmn
Asdffff burun deliklerinden minik baloncuklar fışkırıverir
Ayyyyyyyy yazık yaaaaaay yine kuzen anısı anlatıcam markette bi kasiyeri çok beğenmiş çocuk da her gittiğinde ilgisini belli ediyomuş espri falan yapıyomuş bi gün aldıklarını poşetlerken çocuk bi espri yapmış bu gülerken burnundan baloncuk çıkmış ahahahahahaha
Bunun bi tık ilerisi poh anıları biliyon dimiay yine kuzen anısı anlatıcam markette bi kasiyeri çok beğenmiş çocuk da her gittiğinde ilgisini belli ediyomuş espri falan yapıyomuş bi gün aldıklarını poşetlerken çocuk bi espri yapmış bu gülerken burnundan baloncuk çıkmış ahahahahahaha
Bende görüşmezdim ömür boyu o anıyla yaşamak zorunda kalcaktıAyyyyyyyy yazık yaaaaa
Benim de bur arkadaşım biriyle gorusecekti ilk görüşmesi. Neyse bir yere gidip oturuyorlar karşılıklı kahve içerken çocuk espri yapıyor, bizimki de tah kahveyi yudumlarken burnundan olan biten kahvenin içine
Çocuk ne kadar görüşmek istediyse de bizim ki görüsmemisti rezil oldum diye
Aynen vallaBende görüşmezdim ömür boyu o anıyla yaşamak zorunda kalcaktı
Ayyyyyyyy yazık yaaaaa
Benim de bur arkadaşım biriyle gorusecekti ilk görüşmesi. Neyse bir yere gidip oturuyorlar karşılıklı kahve içerken çocuk espri yapıyor, bizimki de tah kahveyi yudumlarken burnundan olan biten kahvenin içine
Çocuk ne kadar görüşmek istediyse de bizim ki görüsmemisti rezil oldum diye
kızlar neler var da bursin senin kahve fenaymış öff ben de bi kere biriyle buluşmuştum yürürken yağmur başladı benim saçlar da ince telli, kıvırcık. saçlarım ıslandı yüzüme yapıştı cankana benzedim, çocuk benle bidaha görüşmedi flxjxldjdljsfkhsjshBunun bi tık ilerisi poh anıları biliyon dimi
Kuzeninin yerinde olmak istemezdm yaa asdfff bi milyon baloncukk
Hasbam dönüp kendine bakaymış hıhhhkızlar neler var da bursin senin kahve fenaymış öff ben de bi kere biriyle buluşmuştum yürürken yağmur başladı benim saçlar da ince telli, kıvırcık. saçlarım ıslandı yüzüme yapıştı cankana benzedim, çocuk benle bidaha görüşmedi flxjxldjdljsfkhsjsh