He iyiay tüylerim tiken tikenhemen herkese açık topik dlshsksh
Elemterefişşş kem gözlere şişHe iyikocamla kavga ettim zaten. Nazar mı değdi acaba
B Burhan Burhanitto da nişanlandı ama değmıştır yinede onun gözü evlilerin üzerindeHe iyikocamla kavga ettim zaten. Nazar mı değdi acaba
Yeni yokum yeni yokum bir insan evladı da beni etiketlesin ya@accessdenied @zxshermine @Depresif Penguenchemist0 dogadostupanda @ffestinalente C Calcifer @Queen Teyze @Bursin @Led_BiR_Vele_DisTiri @Artemissisipi nassınız eyisiniz hoşsunuz artık eşim yokken geyik yapıcaz çünkü sizi kıskanmaya başladı kdjslhs
Kenafir gözler dışarı
Geldim buradayım göt mevzusunu kaçırmışım
İki tepsi yan yanaNe g.tü
Hahahah dogru ya benim beynim yine %3 çalışmaya basladi,İki tepsi yan yana
Eltim konusundan kaçtım geldim belki banlanmam diyeHahahah dogru ya benim beynim yine %3 çalışmaya basladi,
Eltim konusundan kaçtım geldim belki banlanmam diyegerçi kaderden kaçılmaz
valla değiyodur kız böyle goygoy yapıyoruz da ben de naza inanıyorumHe iyikocamla kavga ettim zaten. Nazar mı değdi acaba
yavrum sen burdasın bildirim geliyo diye özellikle etiketlemedim. bu manyakları etiketlemesen toplaşmıyolar ondanYeni yokum yeni yokum bir insan evladı da beni etiketlesin ya
Buranın mıhtarı mıyım ki ben gelmiyo bildirim falanyavrum sen burdasın bildirim geliyo diye özellikle etiketlemedim. bu manyakları etiketlemesen toplaşmıyolar ondan
ahahaha ya yerimBuranın mıhtarı mıyım ki ben gelmiyo bildirim falan
Pöpüler üye olduğun içindir oahahaha ya yerimne bileyim kız ben hangi konuya yorum yapsam biri yazınca bildirim geliyo
Benim yarı koca geldi biraz ilgileneyim gelirim
ahahahaha adam bunu duysa o yarı da kalmazBenim yarı koca geldi biraz ilgileneyim gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?