Şehir değiştirdim o benim izimi bulamaz artk ama sürünse sokaklarda memnun olurumay düşse ne güzel olur, sadakatsiz volkan gibi sokakta yaşayıp gelip gelip evini izler dldjdkxjsljs
ldhskshskhs benim kuzen de öyle bi de dar jean giymişti bi gün, biz de ablasıyla arkasından yürüyoduk kız senin g.tun niye oklavayla açılmış gibi demiştim dlsjskshzkhz daha 15 yaşındaydım o zamandan manyaklığım belliymişYolda bi kız gördüm Allah affetsin, sanki pantülün içinde yan yana iki tane kahvehane tepsisi vardı, yüzükoyun yatsın sehpa yaparsın orayı çayını falan koyarsın. İnş öyle bi şeyle evlenir.
Katip anamın totişi öyle bi dsarı dogruki o cıkıntıya bardak koydm durduYolda bi kız gördüm Allah affetsin, sanki pantülün içinde yan yana iki tane kahvehane tepsisi vardı, yüzükoyun yatsın sehpa yaparsın orayı çayını falan koyarsın. İnş öyle bi şeyle evlenir.
Olaaaa nasıl aklına geldi öyle bi sözldhskshskhs benim kuzen de öyle bi de dar jean giymişti bi gün, biz de ablasıyla arkasından yürüyoduk kız senin g.tun niye oklavayla açılmış gibi demiştim dlsjskshzkhz daha 15 yaşındaydım o zamandan manyaklığım belliymiş
kız dümdüzdü napimOlaaaa nasıl aklına geldi öyle bi sözinsallah travma olmamıstır kızda asdff
Öff canm cok sey cekiyo neyse susaym sen hamile ben yolda yemeyeceğiz direneceğiz asdfffkız dümdüzdü napimanam sürekli hamur açıyo ordan şeetmişimdir dldjdldj
ahahaha g.t ne diyomuşÖff canm cok sey cekiyo neyse susaym sen hamile ben yolda yemeyeceğiz direneceğiz asdfff
Aksamaccessdenied gelip kimin götü kim napmıs dicek onu düşünüp düşünüp gülüyom
Herbirinin ucundan kopar nefsini köreltahahaha g.t ne diyomuş
valla annemdeyim içerde çeşit çeşit poğaça yapıyo şu ankadına gebelik şekerini anlatamadım her diyette yaptığı sabotajı düzenliyo bana
Ayy bi kerede seyy olmustu kızım kalanını nereye bıraktn dolaba kaldırayım sıcakta bozulurHerbirinin ucundan kopar nefsini köreltbugun anam elimden tahinli çöreği aldk yeter artk ye dedik kilo al dedikte ayarı cok kaçtı diye beyyyle baktm
ahahahaha ne kadar da bensinAyy bi kerede seyy olmustu kızım kalanını nereye bıraktn dolaba kaldırayım sıcakta bozulurneyin kalanı dedim kızzz sen yedin mi hepsiniiii dedi
Hayatımda hiç bu kdr yemedim asdffahahahaha ne kadar da bensinsarma yapıyo yemeyeceğini dolaba koy diyo. hangi yemeyeceğim?
Yok kuzum bekarım benLa Vie bebiiimm senin var mı forumu gıskanan gocan
Tam bekar değilsin sevdiceğin varYok kuzum bekarım ben
Ahaha benimki bana çok gülüyo ama onu bırakıp sadece forumda kikirdesem isyan bayrağını çekerdi kesin
kız olmayan sevgiline niye üzüntüledinTam bekar değilsin sevdiceğin vargeçen sevgilisi yaparsam buraya vakit ayıramam diye olmayan sevgilime üzüntülendim
Yaaa yirimmkız olmayan sevgiline niye üzüntüledin
adam yerine senden ayrı kalırız diye bize üzülseydin ya
geçen gün annemlerle temizlik yapıyolar ben de ayaklarımı uzatmış foruma bakıyodumama yeter diyo e bıraksam sanki temizlik yapcam, koltukları kaldırayım sen altını süpür dedim yok sizi çekemiyo ya
her konuda yiyo o sömürüyü de forum konusunda yemiyoBiraz duygu sömürüsü yap. Bunlar benim son rahat günlerim, bebek doğunca zaten giremem, simdi doya doya takilayim falan dehamilesin sen, her turlu nazlanma hakkın var
Yaaa yirimmonunla ilgilenmeyeceğim için üzüldüm sizi satmaaam
Dam'lı topik mi? Yanlış olmasın daaccessdenied @zxshermine @Depresif Penguen chemist0 dogadostupanda @ffestinalente C Calcifer @Queen Teyze @Bursin @Led_BiR_Vele_DisTiri @Artemissisipi nassınız eyisiniz hoşsunuz artık eşim yokken geyik yapıcaz çünkü sizi kıskanmaya başladı kdjslhs
ay tüylerim tiken tikenDam'lı topik mi? Yanlış olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?