- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
He iyi kocamla kavga ettim zaten. Nazar mı değdi acabaay tüylerim tiken tiken hemen herkese açık topik dlshsksh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He iyi kocamla kavga ettim zaten. Nazar mı değdi acabaay tüylerim tiken tiken hemen herkese açık topik dlshsksh
Elemterefişşş kem gözlere şişHe iyi kocamla kavga ettim zaten. Nazar mı değdi acaba
B Burhan Burhanitto da nişanlandı ama değmıştır yinede onun gözü evlilerin üzerindeHe iyi kocamla kavga ettim zaten. Nazar mı değdi acaba
Yeni yokum yeni yokum bir insan evladı da beni etiketlesin ya@accessdenied @zxshermine @Depresif Penguen chemist0 dogadostupanda @ffestinalente C Calcifer @Queen Teyze @Bursin @Led_BiR_Vele_DisTiri @Artemissisipi nassınız eyisiniz hoşsunuz artık eşim yokken geyik yapıcaz çünkü sizi kıskanmaya başladı kdjslhs
Kenafir gözler dışarıB Burhan Burhanitto da nişanlandı ama değmıştır yinede onun gözü evlilerin üzerinde
Geldim buradayım göt mevzusunu kaçırmışım
Geldim buradayım göt mevzusunu kaçırmışım
İki tepsi yan yanaNe g.tü
Hahahah dogru ya benim beynim yine %3 çalışmaya basladi,İki tepsi yan yana
Eltim konusundan kaçtım geldim belki banlanmam diye gerçi kaderden kaçılmazHahahah dogru ya benim beynim yine %3 çalışmaya basladi,
Eltim konusundan kaçtım geldim belki banlanmam diye gerçi kaderden kaçılmaz
valla değiyodur kız böyle goygoy yapıyoruz da ben de naza inanıyorumHe iyi kocamla kavga ettim zaten. Nazar mı değdi acaba
yavrum sen burdasın bildirim geliyo diye özellikle etiketlemedim. bu manyakları etiketlemesen toplaşmıyolar ondanYeni yokum yeni yokum bir insan evladı da beni etiketlesin ya
Buranın mıhtarı mıyım ki ben gelmiyo bildirim falanyavrum sen burdasın bildirim geliyo diye özellikle etiketlemedim. bu manyakları etiketlemesen toplaşmıyolar ondan
ahahaha ya yerim ne bileyim kız ben hangi konuya yorum yapsam biri yazınca bildirim geliyoBuranın mıhtarı mıyım ki ben gelmiyo bildirim falan
Pöpüler üye olduğun içindir oahahaha ya yerim ne bileyim kız ben hangi konuya yorum yapsam biri yazınca bildirim geliyo
Benim yarı koca geldi biraz ilgileneyim gelirim
ahahahaha adam bunu duysa o yarı da kalmaz hayatımın anlamı canım sevgilim falan de bariBenim yarı koca geldi biraz ilgileneyim gelirim