- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.241
- 698
He iyiay tüylerim tiken tikenhemen herkese açık topik dlshsksh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He iyiay tüylerim tiken tikenhemen herkese açık topik dlshsksh
Elemterefişşş kem gözlere şişHe iyikocamla kavga ettim zaten. Nazar mı değdi acaba
![]()
B Burhan Burhanitto da nişanlandı ama değmıştır yinede onun gözü evlilerin üzerindeHe iyikocamla kavga ettim zaten. Nazar mı değdi acaba
![]()
Yeni yokum yeni yokum bir insan evladı da beni etiketlesin ya@accessdenied @zxshermine @Depresif Penguenchemist0
dogadostupanda @ffestinalente C Calcifer @Queen Teyze @Bursin @Led_BiR_Vele_DisTiri @Artemissisipi nassınız eyisiniz hoşsunuz
artık eşim yokken geyik yapıcaz çünkü sizi kıskanmaya başladı kdjslhs
Kenafir gözler dışarı
Geldim buradayım göt mevzusunu kaçırmışım
İki tepsi yan yanaNe g.tü![]()
Hahahah dogru ya benim beynim yine %3 çalışmaya basladi,İki tepsi yan yana
Eltim konusundan kaçtım geldim belki banlanmam diyeHahahah dogru ya benim beynim yine %3 çalışmaya basladi,![]()
Eltim konusundan kaçtım geldim belki banlanmam diyegerçi kaderden kaçılmaz
valla değiyodur kız böyle goygoy yapıyoruz da ben de naza inanıyorumHe iyikocamla kavga ettim zaten. Nazar mı değdi acaba
![]()
yavrum sen burdasın bildirim geliyo diye özellikle etiketlemedim. bu manyakları etiketlemesen toplaşmıyolar ondanYeni yokum yeni yokum bir insan evladı da beni etiketlesin ya![]()
Buranın mıhtarı mıyım ki ben gelmiyo bildirim falanyavrum sen burdasın bildirim geliyo diye özellikle etiketlemedim. bu manyakları etiketlemesen toplaşmıyolar ondan![]()
ahahaha ya yerimBuranın mıhtarı mıyım ki ben gelmiyo bildirim falan
Pöpüler üye olduğun içindir oahahaha ya yerimne bileyim kız ben hangi konuya yorum yapsam biri yazınca bildirim geliyo
![]()
Benim yarı koca geldi biraz ilgileneyim gelirim
ahahahaha adam bunu duysa o yarı da kalmazBenim yarı koca geldi biraz ilgileneyim gelirim![]()