goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

geçen gün annemlerle temizlik yapıyolar ben de ayaklarımı uzatmış foruma bakıyodum ama yeter diyo e bıraksam sanki temizlik yapcam, koltukları kaldırayım sen altını süpür dedim yok sizi çekemiyo ya

Asdfff ben aramızdan birinin kocası olsam kıskanclıktan foruma dava acardım kapatin uleen karım yüzüme bakmıyo diye
konudan bağımsız ben erkek olsam seni alırdım erik gibi karısın flxjzljdskhs

Ulan görmedin ki beni kafanda ne canlanıyo acaba bütün kusurlarımı saydım halbukii
ahahaha saydıkların senin hüsnü kuruntuların ellerinden anladım güzel karısın fldjskjs

Ahahah böyle bi göt hüsnukuruntu olamaz bebiiimm
sus lan kafamda profil fotondaki gibi bişi vardı 3 kilo fazlan varmış döverim seni millet squad yapıyo onun için hatta abartıp kim kardashian gibi kalça çıkığı var gibi yürüyolar sen ne diyosun

sus lan kafamda profil fotondaki gibi bişi vardı 3 kilo fazlan varmış döverim seni millet squad yapıyo onun için hatta abartıp kim kardashian gibi kalça çıkığı var gibi yürüyolar sen ne diyosun
Selülitlerimden kurtulursam götümü açıp gezecem zaten ahahaah profil fotomdan dolayı cui bono idi sanırım rainyle ben koca bulamayız deyince allahını seviyosan su fotonu değiştir gülme krizine griiyorm diyodu
Cirkinim yarmagül benden güzel öyle söliim

O sünepe herif tam olarak o götü mü aldattı şimdi? Squad götünü? Vay salak. Tepsi götlü sevgilisi olsun inş.

O sünepe herif tam olarak o götü mü aldattı şimdi? Squad götünü? Vay salak. Tepsi götlü sevgilisi olsun inş.
Ahahaah katip aglıyodu biliyomusun bu dünyada daha güzel göt yok diye beni niye aldattın diye hesap soruyodm dah mı akıllıydı daha mı güzeldi götü mü güzeldi dedim agladı senin götünden güzel göt yok diye asdffff ayy krize girdim

ya bırak, foto at lan bana ben de sana atıcam iade-i ziyaret fldjsljd
hee adriana bile aldatıldı bulldog tipli kocası tarafından, bu manyak da kendinin farkında değil kim bilir kocası nasıl kadayıfa benziyodu da komplekse girip aldatma işlerine girmiş hıyar turşusu

ahahahahahahhaa beter olsun böyle sarkık börçük börçük g.tlerle hayatı geçsin

Kendimi hazır hissedersem atim kız ayıp ediyosnbu aralar güzel hissediyorm hayrolsn

Yoh kendisinden tiksinsemde yakısıklı adamdı

Kendimi hazır hissedersem atim kız ayıp ediyosnbu aralar güzel hissediyorm hayrolsn

Yoh kendisinden tiksinsemde yakısıklı adamdı
kız evlenme teklifi mi ettim, iyi hadi hazır hisset güzel olduğuna eminim, bi zahmet öyle hisset.
ya bırak sen sevip evlenmişsin diye çengelköy salatalığı gözüne kıvanç gibi görünmüş

kız evlenme teklifi mi ettim, iyi hadi hazır hisset güzel olduğuna eminim, bi zahmet öyle hisset.
ya bırak sen sevip evlenmişsin diye çengelköy salatalığı gözüne kıvanç gibi görünmüş
Laannn asdffffbxbbxbbxxb otobüsteyim herkes bana bakıyo yapma olm

hee adriana bile aldatıldı bulldog tipli kocası tarafından, bu manyak da kendinin farkında değil kim bilir kocası nasıl kadayıfa benziyodu da komplekse girip aldatma işlerine girmiş hıyar turşusu
Yolda bi kız gördüm Allah affetsin, sanki pantülün içinde yan yana iki tane kahvehane tepsisi vardı, yüzükoyun yatsın sehpa yaparsın orayı çayını falan koyarsın. İnş öyle bi şeyle evlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…