geçen gün annemlerle temizlik yapıyolar ben de ayaklarımı uzatmış foruma bakıyodumYazik adama yaa
Asdfff ben aramızdan birinin kocası olsam kıskanclıktan foruma dava acardım@accessdenied @zxshermine @Depresif Penguenchemist0 @dogadostupanda @ffestinalente @Calcifer @Queen Teyze @Bursin @Led_BiR_Vele_DisTiri @Artemissisipi nassınız eyisiniz hoşsunuz artık eşim yokken geyik yapıcaz çünkü sizi kıskanmaya başladı kdjslhs
konudan bağımsız ben erkek olsam seni alırdım erik gibi karısın flxjzljdskhsAsdfff ben aramızdan birinin kocası olsam kıskanclıktan foruma dava acardımkapatin uleen karım yüzüme bakmıyo diye
Ulan görmedin ki beni kafanda ne canlanıyo acabakonudan bağımsız ben erkek olsam seni alırdım erik gibi karısın flxjzljdskhs
ahahaha saydıkların senin hüsnü kuruntularınUlan görmedin ki beni kafanda ne canlanıyo acababütün kusurlarımı saydım halbukii
Ahahah böyle bi göt hüsnukuruntu olamaz bebiiimmahahaha saydıkların senin hüsnü kuruntularınellerinden anladım güzel karısın fldjskjs
sus lan kafamda profil fotondaki gibi bişi vardı 3 kilo fazlan varmış döverim seniAhahah böyle bi göt hüsnukuruntu olamaz bebiiimm
Selülitlerimden kurtulursam götümü açıp gezecem zatensus lan kafamda profil fotondaki gibi bişi vardı 3 kilo fazlan varmış döverim senimillet squad yapıyo onun için hatta abartıp kim kardashian gibi kalça çıkığı var gibi yürüyolar sen ne diyosun
O sünepe herif tam olarak o götü mü aldattı şimdi? Squad götünü? Vay salak. Tepsi götlü sevgilisi olsun inş.sus lan kafamda profil fotondaki gibi bişi vardı 3 kilo fazlan varmış döverim senimillet squad yapıyo onun için hatta abartıp kim kardashian gibi kalça çıkığı var gibi yürüyolar sen ne diyosun
Ahahaah katip aglıyodu biliyomusun bu dünyada daha güzel göt yok diyeO sünepe herif tam olarak o götü mü aldattı şimdi? Squad götünü? Vay salak. Tepsi götlü sevgilisi olsun inş.
ya bırak, foto at lan bana ben de sana atıcam iade-i ziyaret fldjsljdSelülitlerimden kurtulursam götümü açıp gezecem zatenahahaah profil fotomdan dolayı cui bono idi sanırım rainyle ben koca bulamayız deyince allahını seviyosan su fotonu değiştir gülme krizine griiyorm diyodu
Cirkinim yarmagül benden güzel öyle söliim
hee adriana bile aldatıldı bulldog tipli kocası tarafından, bu manyak da kendinin farkında değil kim bilir kocası nasıl kadayıfa benziyodu da komplekse girip aldatma işlerine girmiş hıyar turşusuO sünepe herif tam olarak o götü mü aldattı şimdi? Squad götünü? Vay salak. Tepsi götlü sevgilisi olsun inş.
ahahahahahahhaa beter olsun böyle sarkık börçük börçük g.tlerle hayatı geçsinAhahaah katip aglıyodu biliyomusun bu dünyada daha güzel göt yok diyebeni niye aldattın diye hesap soruyodm dah mı akıllıydı daha mı güzeldi götü mü güzeldi dedim agladı senin götünden güzel göt yok diye asdffff ayy krize girdim
Kendimi hazır hissedersem atim kız ayıp ediyosnya bırak, foto at lan bana ben de sana atıcam iade-i ziyaret fldjsljd
hee adriana bile aldatıldı bulldog tipli kocası tarafından, bu manyak da kendinin farkında değil kim bilir kocası nasıl kadayıfa benziyodu da komplekse girip aldatma işlerine girmiş hıyar turşusu
kız evlenme teklifi mi ettim, iyi hadi hazır hissetKendimi hazır hissedersem atim kız ayıp ediyosnbu aralar güzel hissediyorm hayrolsn
Yoh kendisinden tiksinsemde yakısıklı adamdı
G.tsüz kalsn cükü düşsünahahahahahahhaa beter olsun böyle sarkık börçük börçük g.tlerle hayatı geçsin
Laannn asdffffkız evlenme teklifi mi ettim, iyi hadi hazır hissetgüzel olduğuna eminim, bi zahmet öyle hisset.
ya bırak sen sevip evlenmişsin diye çengelköy salatalığı gözüne kıvanç gibi görünmüş
ay düşse ne güzel olur, sadakatsiz volkan gibi sokakta yaşayıp gelip gelip evini izler dldjdkxjsljsG.tsüz kalsn cükü düşsün
Yolda bi kız gördüm Allah affetsin, sanki pantülün içinde yan yana iki tane kahvehane tepsisi vardı, yüzükoyun yatsın sehpa yaparsın orayı çayını falan koyarsın. İnş öyle bi şeyle evlenir.hee adriana bile aldatıldı bulldog tipli kocası tarafından, bu manyak da kendinin farkında değil kim bilir kocası nasıl kadayıfa benziyodu da komplekse girip aldatma işlerine girmiş hıyar turşusu
hahahaha napim lan erik gibi karıya yapılır mı bu, sinirleniyorumLaannn asdffffbxbbxbbxxb otobüsteyim herkes bana bakıyo yapma olm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?